.

.

Svatby podle horoskopu: Co říká datum sňatku o budoucnosti vašeho vztahu?

Stejně jako vaše narozeniny, tak i datum „narození“ vašeho nového vztahu je ovlivněno silou planet a hvězd. Jaké šance na trvalou lásku mají manželství uzavřená ve znamení Berana? Dá Panna vašemu sňatku do vínku trpělivost a Štír zase sexuální apetit? Přečtěte si, jak na tom jste právě vy!

Manželství ve znamení Berana (21. března – 19. dubna)

Beran je nezávislý, ambiciózní, spontánní. V manželství uzavřeném pod jeho vládou se ani jeden partner neztratí. Cítí, že druhý na něm oceňuje osobitost a odvahu býtsám sebou. V tomto vztahu většinou nemá ani jeden z partnerů problém vystoupit ze své komfortní zóny. Pozor jen na to, abyste se pro samou touhu po osobním růstu neodcizili jeden druhému a po pár letech nezjistili, že nežijete spolu, ale pouze vedle sebe.

Tip na video: Co letos čeká jednotlivá znamení v lásce?

Video placeholde

Pokračování 2 / 12

Manželství ve znamení Býka: 20. dubna – 20. května

Býk miluje pohodlí, luxus a smyslnost. Také manželství uzavřené v tomto čase tíhne k harmonii a souznění. Oba partneři si umí cenit chvilek strávených spolu a s přibývajícími lety soužití je umí dovést k naprosté dokonalosti. To je ovšem i úskalí tohoto vztahu, protože právě tyto chvilky se mohou stát brzy předvídatelné a nudné. Nezapomeňte tedy občas zkusit něco nového – v ložnici i mimo ni.

Pokračování 3 / 12

Manželství ve znamení Blíženců: 21. května – 20. června

Červen je jedním z nejoblíbenějších měsíců pro svatbu. Pro znamení Blíženců je klíčem k úspěchu komunikace a stejně tak bude pro páry, které uzavřely sňatek v tomto období. Možná si řeknete, že to je přeci důležité ve všech vztazích. Ano, ale Blíženci málokdy dokáží věci přejít mlčením, mávnout nad něčím rukou, dělat, že se to nestalo, usmířit se dárky, sexem... oni to musí probrat. A nejlépe při společné činnosti, jako je vaření nebo výlety. Tam bude tento vztah přímo kvést.

Pokračování 4 / 12

Manželství ve znamení Raka: 21. června – 22. července

Rodina a domov jsou pro Raky hlavním mottem života. A stejně tomu bude i pro páry, které se braly v červenci. Budování rodinného hnízda, společné chvilky u jídla, společné trávení volného času, tam je jim dobře. Což je pro vztah pochopitelně skvělé, jen si dejte pozor, abyste zjistili, zda nežijete jen pro partnera a děti. Vyjděte občas ze svého doupěte ven, zůstaňte v kontaktu se svými kamarády, koníčky a hlavně sám se sebou.

Pokračování 5 / 12

Manželství ve znamení Lva: 23. července – 22. srpna

Páry, které si řekli „ano“ v druhé půlce prázdnin, patří k těm, které milují dynamiku. Libují si ve výměně názorů a romantických gestech a rozhodně se za to nestydí před ostatními – známými i cizími lidmi. Takové páry se spolu určitě nenudí, jen občas to jednoho unaví. Zkuste se někdy zastavit a užít si jednoduše chvíli, kdy tady budu bez jakéhokoliv pocitu boje o moc jen pro toho druhého.

Tip na video: Kterým znamením se letos bude dařit z hlediska financí?

Video placeholde

Pokračování 6 / 12

Manželství ve znamení Panny: 23. srpna – 22. září

Sňatky uzavřené v období, kterému vládne Panna, jsou zajímavé tím, že mají jasnápravidla. Oba partneři jasně věcí, co od nich druhý očekává, co jednomu dělá radost, jak se chovat na návštěvě rodičů, vše mají nastudováno a oběma pravidla vyhovují. Jen někdy jim kvůli svému zaměření na poslední detail unikne podstata.

Pokračování 7 / 12

Manželství ve znamení Vah: 23. září – 22. října

Znamení Vah je z těch, která manželství přejí nejvíce. Asi vás nepřekvapí, že hlavním symbolem tohoto vztahu je rovnováha. Oba partneři mají pocit, že dávají, ale že i dostávají. Vztah je pro ně prioritou. Podobně jako u Raka i tady občas hrozí ztráta individuality – vyjděte občas z bubliny svého dokonalého vztahu a užijte si sami sebe.

Pokračování 8 / 12

Manželství ve znamení Štíra: 23. října – 21. listopadu

Štír je znamení, se kterým je spojován sex. A také touha, vášeň, svádění a dobývání je znamením sňatků uzavřených v tomto období. Pro tato partnerství není problém zažívat romantické i milenecké chvilky i v letech, kdy ostatní spolu žijí spíše v bratrsko-sesterských vztazích. S tím ale občas ruku v ruce kráčí žárlivost. Nenechte se jí příliš ovládnout a nesnažte se svého partnera vlastnit.

Pokračování 9 / 12

Manželství ve znamení Střelce 22. listopadu – 21. prosince

Střelec, to je dobrodružství a impulzívnost. Pro manželství uzavřená v této době je charakteristická upřímnost, otevřenost, ochota ke změně, ke kompromisu i pragmatismus. Má jeden z partnerů šanci na práci v cizině? Druhý s ním vycestuje bez mrknutí oka. Tato manželství žijí ze dne na den bez větších plánů. I proto se občas dostává do finanční tísně. Dejte si proto pozor na přílišné riziko.

Tip na video: Jaké zdravotní problémy budou letos trápit jednotlivá znamení?

Video placeholde

Pokračování 10 / 12

Manželství ve znamení Kozoroha: 22. prosince – 19. ledna

Kozoroh je znamení, které má rádo řád, naplánované věci, jen žádná náhlá rozhodnutí a spontánnost. Vaše manželství vydrží dlouho ve chvíli, kdy váš vztah bude také takový. Oslavit svátky, dodržet rodinné tradice, Silvestr naplánovaný nejpozději v březnu a na vysokou dítě připravovat už od základky. Proč ne, nakonec model „do dvou let dovolená v Jugoslávii“ vyhovuje spoustě lidí, jen občas nezapomínejte si pro samé plánování budoucnosti také užívat to, co máte tady a teď.

Pokračování 11 / 12

Manželství ve znamení Vodnáře: 20. ledna – 18. února

Leden, únor, to není úplně tradiční měsíc pro svatby. Také manželství uzavřená v tomto období můžeme označit spoustou slov, ale „tradiční“ mezi nimi nebude. Asi bychom je označili spíše jako moderní, nekonvenční, taková, která nejdou s davem. Mohou vydržet dlouhá odloučení i období, kdy partneři nemají příliš společných zájmů. Musí mít ale jistotu, že pro druhého budou vždycky na prvním místě.

Pokračování 12 / 12

Manželství ve znamení Ryb: 19. února – 20. března

Ryby jsou znamením fantazie, představivosti, romantiky a tvořivosti. A tak i manželství uzavřená v této době umí každodenní nudu a nepříliš pěknou realitu proměnit v pohádku. Hlavně, že partneři mají jeden druhého, a to okolo zase není tak důležité. S tímhle mohou partneři proplouvat poměrně dlouho, pozor jen, aby se nedostali až příliš mimo kontakt s realitou.