...

... Zdroj: iStock.com

Které znamení zvěrokruhu je vaše spřízněná duše? Tihle si rozumí nejvíc!

Věděli jste, že každý člověk má někde někoho, kdo je jeho spřízněnou duší? Ano, i když máme spoustu přátel, vždycky je jeden člověk, s nímž nás spojuje něco mnohem hlouběji a důvěrněji než s ostatními. Jsou to spřízněné duše, které činí náš život smysluplnějším.

Spřízněné duše: Býk - Kozoroh

.
. | Zdroj: iStock

.
. | Zdroj: iStock

Býk a Kozoroh jsou skvělými spřízněnými dušemi. Oba jsou loajální, milující a oba mají rádi humor. Rádi se starají o ostatní a využívají své síly, aby byli neustále lepší. Kozorozi, vy si vždycky připomenete Býky, kteří rádi bojují, a to vás motivuje, abyste dosáhli svých cílů. Oba máte velká srdce, ale někdy můžete být velmi tvrdohlaví. I proto se vaše povahy k sobě tak hodí.

Pokračování 2 / 6

Spřízněné duše: Rak - Štír

Rak a Štír jsou skvělé spřízněné duše, protože jsou nejen vášniví, ale taky emocionální, a to na stejné úrovni. Jde o velmi intenzivní vztah s velkými emocemi, protože Raci mají často pocity, které jsou velmi hluboké, a Štíři jsou zase velmi intenzivní, takže se to krásně vyvažuje. Oba mají podobné typy nálad, a i když jsou nejistí, můžou spolu mluvit, protože dobře chápou, čím si procházejí. Tato dvě znamení se vzájemně krásně doplňují.

Pokračování 3 / 6

Spřízněné duše: Blíženci - Vodnář

.
. | Zdroj: iStock

Blíženci a Vodnáři jsou úžasné spřízněné duše, protože když jsou oba něčím posedlí, na dlouho se na to dokážou soustředit. Blíženci pomáhají udržet Vodnáře konstantního, zatímco Vodnář pomáhá udržet Blížence v kontaktu s realitou. Tenhle pár je velmi intuitivní a taky intelektuální a zároveň jsou velmi nezávislí. Vzájemně se podporují a pomáhají si v dosažení jakýchkoli cílů, které si v životě stanovili. Spřízněné duše Blížence a Vodnáře taky vědí, že milují svou svobodu, ale vždy budou tvrdě pracovat na tom, aby si navzájem pomohli. Jsou taky velmi energičtí, nadšení a vždy ochotni se navzájem rozveselit.

Pokračování 4 / 6

Spřízněné duše: Lev - Beran

.
. | Zdroj: iStock

Spojení Lva s Beranem je velmi uspokojivé. Beran, poněkud těžší osobnost, je změkčován teplem a pečlivostí Lva. Beran musí Lva podporovat a chválit, protože to je to, co Lev potřebuje. Obě znamení zvěrokruhu mají vysokou vitalitu a energii, což jim usnadňuje držet si při sobě. Jako ohnivá znamení jsou oba velmi vášniví a konkurenceschopní. Všechno je pro ně buď výzva, nebo hra. Lvi s Berany se vzájemně podporují a vždy stojí nohama pevně při zemi.

Pokračování 5 / 6

Spřízněné duše: Panna - Váhy

Panny a Váhy vytvářejí velmi inteligentní spřízněné duše, i když si navzájem úplně nerozumí. Váhy rády udržují rovnováhu a klid a zároveň se nenechají vytočit podrážděním Panny. Jsou dokonalé spřízněné duše, protože cítí, jako by se znaly celý svůj život, a spolu se cítí pohodlně. Zrozenci obou znamení jsou taky hodně efektivní a hodně jim záleží na vzájemné důvěře. Jsou oddaní a vyrovnaní a vypadá to, že jsou dokonalým párem, který spolu souzní.

Pokračování 6 / 6

Spřízněné duše: Ryby - Střelec

.
. | Zdroj: iStock

Ryby a Střelec jsou skvělé spřízněné duše, které tu jsou pro sebe a povzbuzují se, aby vymýšlely nové a nové věci. Jsou zde, aby se bavily a navzájem se podporovaly. Když jsou Ryby a Střelec spolu, mají vždy pocit, jako by se viděli včera. Začnou si spolu povídat a pokračovat v konverzaci, jako by nikdy nebyli od sebe. Ryby a Střelec mohou mluvit o všem a neustále. Ryby si od Střelců berou to nejlepší z nich a Střelce zase zjemňují Ryby, které jim pomáhají myslet jasněji. Oba moc dobře chápou, čím ten druhý prochází, protože zažili to samé. Vždy najdou čas na to, aby se vzájemně potěšili, když to ten druhý potřebuje.