Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Grafika: Kristýna Dobeš Moučková Zdroj: iStock.com

Jak se k sobě hodí znamení podle horoskopu: S kým vás čeká láska na celý život?

Vyhlížíte životní lásku, a ona pořád nepřichází? Možná je načase začít naslouchat hvězdám. Která znamení zvěrokruhu se k sobě nejvíc hodí? S kým vás čekají rozepře a s kým prožijete zamilovanou pohádku? Přinášíme partnerský horoskop pro všechna znamení!

Beran

Charakteristickými vlastnostmi Berana jsou odvaha, energie, průbojnost a ambice. Berani patří mezi přitažlivé osoby, do kterých se druzí snadno zamilují. Je ale třeba počítat s tím, že se neradi přizpůsobují, a tak vedle sebe potřebují někoho, kdo nebude omezovat jejich svobodu a nezávislost. Kdo se k Beranovi hodí v lásce i v sexu? Čtěte zde:

TIP NA VIDEO: Horoskop lásky na rok 2023. Co vás čeká?

Video placeholde

Býk

Býci jsou přemýšliví, konzervativní, milují kvalitní věci, klid a pohodu. Jsou laskaví a milující a jsou to vysloveně rodinné typy. Potřebují partnery, kteří trochu ukočírují jejich sklony k lenosti a nechuť ke změnám. Kdo zažije s Býkem osudovou lásku a s kým to bude dřít, si přečtěte zde:

Blíženci

Blíženci jsou charismatické osobnosti, vynikají kreativitou a neustále překvapují. Mají bystrý úsudek, jsou chytří a milují humor. To z nich dělá poměrně přitažlivé osoby. Mají trochu tendence zkoušet a zkoušet, takže než se Blíženec usadí, chvíli to asi potrvá. Kdo se podle hvězd k Blížencům hodí, čtěte zde:

Rak

Raci jsou těmi nejempatičtějšími a nejlaskavějšími z celého horoskopu. Šťastný vztah je pro ně vším a milující velká rodina celoživotním naplněním. V Rakovi najdete oddaného partnera, bohužel ne každý jeho lásku a náklonnost dokáže rozdýchat. Kdo bude s Rakem šťastný a koho jeho láska bude dusit?

Lev

Lev miluje život na výsluní a v centru pozornosti. Od svého partnera bude vyžadovat neustálý obdiv, zároveň ale také něco, na co bude Lev hrdý. Kdo se vedle Lva bude cítit skvěle a s kým čeká Lvy italská domácnost?

Panna

Panny hledají upřímný a oddaný vztah. Se svými sklony k perfekcionismu často narážejí na to, že partner není tak dokonalý, jak by si představovaly. Pokud ovšem toto překonají, jsou z nich milí a empatičtí partneři, kteří dokážou poskytnout zázemí i těm, již potřebují v životě rozlet. S kým to bude Panně klapat?

Váhy

Váhy milují harmonii, zároveň jsou velmi kreativní a intelektuálně založené. Jsou velmi vynalézavé v tom, jak dát druhému najevo náklonnost a lásku, zároveň ale toto neustálé ujišťování slovy a činy budou vyžadovat i od druhého. S kým Váhy zažijí vztah snů, čtěte zde:

Štír

Štír je znamení, které je nejvíc spojováno s erotikou. Také dost často schovává své emoce pod ledovou krustou, takže může na první pohled působit tak, že má zájem jen o nezávazné vztahy. Pokud se ale Štírovi pod slupku dostanete, najdete v něm oddaného partnera. Jen se nikdy neodvažujte Štíra podvést nebo zradit. Toto znamení téměř nedokáže odpustit. S kým to podle hvězd bude Štírovi klapat?

Střelec

Neustálý pohyb, láska ke všemu novému, radost z cestování, to jsou vlastnosti blízké Střelcům. S nimi se rozhodně nudit nebudete. Jsou upřímní a rychlí ve svých soudech, takže u nich trochu hrozí partnerská přelétavost. I tak jsou ale znamení, která jsou pro Střelce jako stvořená. Která to jsou?

Kozoroh

Pokud milujete jistotu, pocit bezpečí a ještě rádi plánujete, pak je pro vás náruč Kozoroha jako stvořená. Na druhou stranu je potřeba přijmout to, že s Kozorohem se poměrně špatně vyjednává, pokud není po jeho. Která znamení s Kozorohem skvěle vyjdou a se kterými to bude věčný boj, čtěte zde:

Vodnář

Vodnáři milují originalitu, a to i ve vztazích. Dost často trvá dlouho, než si někoho vyberou, a pak jsou ještě schopni dotyčného dlouho prověřovat, jestli je skutečně ten pravý. Pokud ale někomu dají důvěru, pak je skoro možné s ní počítat napořád. Vodnáři rádi posouvají věci vpřed a pomáhají ostatním. Které znamení je pro ně jako stvořené a komu by se měli raději vyhnout, čtěte zde:

Ryby

Ryby mají obrovskou fantazii a také schopnost poznat, jak se cítí druzí. Bohužel ne tak často poznají, co chtějí ony samy. Navíc jsou docela plaché, což jim komplikuje seznamování. Pokud se ale zamilují, je pro ně partner na prvním místě. S kým si budou Ryby rozumět?