Tvrdohlaví a opatrní Býci hledají partnera na celý život. Jak na to, aby si vybrali vás?

Tvrdohlaví a opatrní Býci hledají partnera na celý život. Jak na to, aby si vybrali vás? Zdroj: iStock.com

Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk
2
Fotogalerie

Jak zařídit, aby se Býk zamiloval? Tohle určitě zabere!

Muži narození ve znamení Býka jsou nezávislí, tvrdohlaví, ale také velmi spolehliví. Ve vztahu hledají stabilitu a konzistenci, a když se skutečně zamilují, je to na celý život. Kdo se k nim nejvíc hodí a jak zařídit, aby vám propadli?

Je váš vyvolený zrozencem ve znamení Býka? Pak byste měla vědět, že mezi typické charakterové rysy mužů narozených mezi 21. dubnem a 21. květnem patří spolehlivost, nezávislost a tvrdohlavost. V pořadí druhé znamení zvěrokruhu těžko snáší nečekané změny. Jejich živlem je země, jejich planetou Venuše a jejich barvami zelená a růžová. Chcete se o mužích-Býcích dozvědět víc? Jaké jsou jejich silné a jaké naopak slabé stránky? Co mají rádi a co nesnáší?

TIP NA VIDEO: Jakou mají Býci povahu?

Video placeholde

Více se dozvíte v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Přednosti Býka

Muži-Býci jsou spolehliví, vyspělí, zodpovědní a jsou to pracanti. Pokud si stanoví nějaký cíl, vědí, že vyžaduje tvrdé úsilí a nemají problém dát do toho vše. Nevadí jim rutina, naopak si cení zaběhlých mechanismů, pokud fungují. Náhlé změny, ať už v práci nebo v oblasti citů, nejsou nic pro ně, což ale znamená, že se jich nemusíte obávat ani u nich. Jakmile vás Býk jednou považuje za svou, musela byste ho opravdu hodně naštvat nebo mu ublížit, aby se to změnilo. Mají silnou morálku, nikdy nelžou a co řeknou, co platí. Své blízké vždy podrží.

Pokračování 3 / 6

Neřesti a zlozvyky Býků

To, že Býci nemají rádi změny, s sebou nese i jisté zápory. Mají totiž problém s kompromisy, moc dobře nezvládají nečekané krizové situace a jsou málo flexibilní. Negativním rysem je určitě jejich často zbytečně vyhrocená tvrdohlavost a neústupnost. Mají vysoké nároky a neodpouští, což může člověka vedle nich stresovat a dohnat k pocitu nerovnocennosti. Zkrátka a dobře: vedle Býka je těžké vyhnout se snaze být neustále dokonalá. Tenhle pocit ale Býci v lidech vzbuzují neúmyslně. Jsou také poměrně dost stydliví, takže asi budete muset udělat první krok.

Pokračování 4 / 6

Co má Býk rád a co nesnáší?

Může to být překvapivé, ale Býci jsou velcí materialisté. Chtějí žít v luxusu a obklopovat se krásnými věcmi, protože věří, že si to zaslouží. Neumí moc šetřit, ale umí si vydělat, aby mohli sobě a svým blízkým dopřát to nejlepší. Dárkem, o kterém víte, že vašeho Býka dojme, tedy nikdy nic nezkazíte.

Pozor si ale dejte na překvapení a plány nebo změny plánů na poslední chvíli. Býci potřebují přípravu, potřebují si v klidu zabalit nebo se psychicky přichystat na interakci s jinými lidmi. Neznámé prostředí je děsí a chtějí do něj vstupovat stoprocentně obrnění.

Pokračování 5 / 6

Co má Býk rád v posteli?

Býci mají rádi dlouhodobé vztahy, takže se připravte na závazek. Zároveň málokdy vystupují ze své komfortní zóny a nejsou zrovna dobrodružní, takže randění s Býkem je plné pohodlného lenošení u televize a navštěvování stále stejných oblíbených podniků. Býk chce vedle sebe někoho, za kým se bude večer rád vracet z práce a s kým bude cítit skutečné teplo domova.

Stabilitu Býci vyžadují i v posteli. Sex přímo milují, ale pouze tehdy, pokud milují i toho, s kým ho provozují. Na jednorázovky je neužije a totéž platí o experimentech. Nevěru ani náhodné úlety absolutně netolerují. Užijete si s nimi tedy zřejmě především misionářskou polohu, na druhou stranu jim hodně záleží na tom, aby při sexu panovala uvolněná atmosféra a oba se cítili maximálně pohodlně. A to má své kouzlo.

Pokračování 6 / 6

Jak sbalit Býka?

Pokud jste se narodila ve znamení Štíra, Raka nebo Panny, gratulujeme. Právě tato znamení se k Býkům nejlépe hodí. S hodnými, romantickými a na rodinu orientovanými Raky vytváří Býci jedno z nejsilnější spojení v celém zvěrokruhu a jejich láska může být na celý život. Štír na kruhovém znázornění zvěrokruhu leží přímo naproti Býkovi, proto se tato znamení doplňují, v zásadních životních názorech a postojích jsou si však naopak velmi podobní.

Vztah Býka a Panny bude hodně romantický, zamilovaný a plný vzájemné péče, jeho dlouhodobá údržba ale vyžaduje práci. Naopak nejméně si Býci rozumí se Lvy, Blíženci, Vodnáři a Berany, ovšem nic není nemožné.

Býci se necítí příjemně ve společnosti nových lidí a trvá jim dlouho, než si na někoho zvyknou a pustí si ho k tělu. Pokud chcete někoho takového sbalit, buďte milá, dejte najevo zájem o konverzaci či přátelství, ale neútočte, to je spíš vystraší a odradí. Býci se hodně bojí o své city, proto jsou tak opatrní. V partnerovi hledají někoho, kdo bude stálý, konzistentní, s kým vytvoří stabilní domov. Závazek je pro ně na celý život. Proto se obrňte trpělivostí, a pokud už randíte, buďte první, kdo dá jasně najevo, že ví, co chce, a že jste ochotná jít na věci pomalu. Vytrvalostí a oddaností si získáte jeho srdce navždy.