...

... Zdroj: iStock.com

Věčně nerozhodný: Jak přimět muže Váhu, aby se konečně rozhoupal?

Muži narození jako Váhy jsou okouzlující: Nikoho nesoudí, vždy vám dají druhou šanci a obecně se snaží, aby všichni kolem nich byli šťastní. Zároveň jsou ale příšerně nerozhodní. Trvá jim věčnost, než se rozhoupají. Jak je k tomu přimět a nezešílet z jejich váhavosti?

Jsou laskaví, chápaví, mírumilovní... Ale nezvládají konfrontace, dusí v sobě smutek a trvá jim věčnost, než se pro něco (nebo někoho) rozhodnou. S muži narozenými ve znamení Vah to není jednoduché. Jak na ně?

TIP NA VIDEO: Obecná charakteristika znamení Váhy

Video placeholde

Váhy jsou sedmým znamením zvěrokruhu a patří těm, kdo se narodili mezi 23. zářím a 23. říjnem. Jejich planetou je Venuše, což znamená, že jsou hodně emotivní a také jim záleží na emocích ostatních. Jejich živlem je vzduch, jejich barvou růžová. Jak je sbalit a jak si je udržet?

Článek pokračuje na další straně. >>>

Pokračování 2 / 6

Váhy chtějí, aby všichni byli šťastní

Jak poznáte muže narozeného ve znamení Vah? Je to někdo, kdo je s každým za dobře a přeje si, aby všichni na světě byli šťastní a spokojení. Jsou to takové lidské ekvivalenty holubic míru. Nesnesou, když se někdo hádá, a vždy se staví do role prostředníka, který to chce urovnat.

Souvisí to s tím, že Váhy vidí ve všech jen to dobré. Mají silně vyvinutý smysl pro fair play, nesnáší lež, faleš a ze všeho nejvíc nespravedlnost. Často se angažují v charitativních činnostech. Jejich nezištná obětavost je okouzlující a mezi jejich největší přednosti patří to, že nikoho nesoudí a málokdy nad blízkým člověkem zlomí hůl. Pokud se zrovna netrápí v nefunkčním vztahu, mají Váhy skoro vždy skvělou náladu, kterou umí přenést na své okolí.

Pokračování 3 / 6

Nejhorší vlastnost Vah? Nerozhodnost

Představte si misky vah s podobnou zátěží, jak jedna pomalu převažuje druhou a zase zpátky. Trvá to věčnost, než se konečně zastaví. A přesně takhle to mají i muži narození v tomto znamení. Jsou příšerně nerozhodní, ať už jde o cíl výletu, nebo třeba o dvě různé ženy. Váhy jsou zároveň mistry v rušení věcí na poslední chvíli a na jejich sliby není zrovna spolehnutí. Když něco řeknou, je možné, že v ten daný moment to myslí vážně, ale už za hodinu si to můžou úplně klidně rozmyslet a otočit o 180 stupňů.

Jejich nekonfliktnost zároveň vede k tomu, že často nechávají problém vyhnít. To ale neznamená, že se jím netrápí, právě naopak. Výsledkem je pak melancholie a deprese, ze které se Váhy dostávají velmi těžko. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo zůstává v nezdravém vztahu, protože to s tím druhým nechce vzdát, zjistěte, jestli náhodou není narozen v tomto znamení. Něco takového je totiž pro Váhy naprosto typické.

Pokračování 4 / 6

Kompatibilita s jinými znameními

Ke vzdušnému znamení Vah se velmi dobře hodí ohnivá znamení, zejména Lev, se kterým Váha sdílí přístup k emocím i sexuální apetit. Skvěle si sedí, ale pokud jejich přátelství přeroste v romantický vztah, musí se oba naučit navzájem mluvit o svých potřebách a touhách. Podobně kvalitní spojení tvoří Váhy s Blíženci, bude to ale třaskavý vztah: Obě znamení mají tendence mlčet o svých emocích a místo toho přecházet do pasivně agresivních útoků. Kvůli specifické povaze si Váha úplně nejlépe rozumí s jinou Váhou, tady to ale většinou končí v kamarádské rovině.

S kým to bude chtít naopak hodně práce? Nerozhodné, klidné Váhy moc nechápou zasněné Ryby... A ty zase Váhám nedokáží dostatečně důvěřovat, navíc nesnáší jejich zdlouhavé rozhodování. Toxický vztah hrozí se Štírem, který bude rozhodně dominantní a Váha se nedokáže vymanit z nezdravých vzorců, které si spolu ti dva vytvoří.

Pokračování 5 / 6

Jaké jsou Váhy v lásce a v posteli?

Pokud jde o vztahy, Váhy hledají svou spřízněnou duši a partnera na celý život. Ale opět kvůli svojí nerozhodnosti s usazováním nespěchají, nechtějí si vybrat špatně. Proto se jeví jako velcí svůdníci, kteří si vždy rádi zaflirtují a nemají problém se známostmi na jednu noc. V životě by ale partnerku nepodvedli.

Rande s nimi bude vždy překvapení. Váhy nemají problém sbalit si batůžek a vyrazit za dobrodružstvím. Milují večírky, takže minimálně na začátku to bude hodně akční vztah. Ačkoliv mají romantickou duši, jejich nezodpovědnost může za to, že často zapomínají na narozeniny, svátky a výročí. Určitě se připravte na to, že Váha vás klidně nechá na Zobrazeno, protože prostě zapomene odepsat. Toto znamení se vztahem moc rádo chlubí na sociálních sítích.

Nedostatky, které Váhy mají v partnerském soužití, vám vynahradí neskutečným sexem. Milování prostě milují. Baví je zkoušet nové věci, a pokud mají stálého partnera, chtějí se v intimní oblasti společně vyvíjet a poznávat různá zákoutí, která lidská sexualita nabízí. Tady se opravdu nudit nebudete.

Pokračování 6 / 6

Jak sbalit Váhy (a nezbláznit se z nich)?

Jak sbalit Váhy? S trochou nadsázky stačí být hezká a veselá. Váhy jsou malinko povrchní a pěkný úsměv stačí, aby se chytily. Těžší pak je docílit toho, že se pro vás rozhodnou už natrvalo. Tam bude muset sehrát roli vesmír, ale můžete ho podpořit tím, že si na některé věci dáte pozor. Muži Váhy milují pořádek... Ale jsou poměrně líní. Nejraději by relaxovali v bytě vybaveném designovými doplňky, aniž by museli cokoliv dělat pro jeho údržbu. Pokud jim uvaříte, všechno úhledně naservírujete a pak po sobě ještě bez řečí uklidíte kuchyň, určitě za to dostanete pomyslné plusové body.

Váhy nesnáší konfrontace, takže v diskuzi na ně nikdy nezvyšujte hlas ani se nad ně nepovyšujte, i když je zjevné, že dané problematice rozumíte lépe. V opačném případě se Váha stáhne do sebe a nevypáčíte z ní kloudné slovo. Nekritizujte je, vždy klidně poslouchejte jejich argumenty a snažte se o co nejdiplomatičtější reakce. Vyhnout se dramatu za každou cenu je životním mottem všech Vah.