...

... Zdroj: iStock.com

6 znamení, která mají schopnost vyřešit jakékoli problémy! Patříte k nim?

Problém? Pro někoho velký, pro jiného hračka. Existují lidé, kteří mají mimořádnou schopnost vyřešit cokoli a bez sebevětší námahy. Jiní zase upadají do deprese a nevěří, že by mohli něco změnit. Která znamení si dokážou poradit s jakýmkoli problémem, který se jim postaví do cesty?

Štír

Štíři bývají obvykle velmi ctižádostiví a také se umí kontrolovat. Mají super schopnost zvládat práci bez ohledu na překážky či problémy. A pokud se nějaký problém objeví, hravě ho vyřeší. Štír problém rozpitvá, řekne si, co funguje a co ne, a dostane se velmi brzo k řešení. Nebaví je věčně napravovat, cokoli se nepovede, ale když to udělají, ve finále to považují za přínos. Chtějí ovšem za to i pochvalu a malý bonus v podobě čehokoli. Nic nebudou řešit zadarmo.

Štír
Štír | Zdroj: iStock

TIP NA VIDEO: Jak to mají s láskou lidé ve znamení štíra?

Video placeholde

Pokračování 2 / 6

Blíženci

Blíženci rádi postupují podle plánu a mají výjimečný přehled o tom, jak věci fungují mechanicky. Pokud se něco pokazí, nechte to na Blížencích – opraví vše, co je rozbité. Jsou však omezeni na řešení problémů mechanické povahy, takže klidně slepí hrníček, v řešení životních problémů už tak dobří nejsou. Dejte jim rozbitý počítač a oni vám vrátí zpět vynikající, aktualizovanou verzi stejného počítače. Ale řekněte jim, co vás trápí v osobní sféře, a oni jakoby „vypnou“.

Blíženci
Blíženci | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 6

Váhy

Váhy dokážou odhalit vaši bolest a vaše problémy a hned přijdou s jedním nebo dokonce dvěma plány, jak problém vyřešit. Totéž platí i o pracovní sféře. Když ony samotné mají problém, ani to nepovažují za problém, ale pouze za položku, kterou odškrtnou na seznamu věcí, které je potřeba vyřešit. Problémy jsou pro Váhy doslova prkotina, protože mají trpělivost a taky odhodlání je řešit. V takovém případě stojí pevně nohama na zemi. Nedávají žádné falešné naděje, ale vždy udělají správnou věc.

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Rak

Raci chtějí, aby všichni kolem nich byli šťastní, a to je přivádí k tomu, že jsou takovými „šamany“ gangu. Vždy budou naslouchat a v případě sebemenšího problému nabídnou vedení a navrhnou řešení problému. Raci se nezajímají o výsledek jejich návrhu, jde jim o to, aby všichni věděli, že jsou tu pro vás a že umí naslouchat. Mají vynikající schopnosti řešit problémy, pokud si najdou ale čas, naslouchají velmi pozorně a nabídnou řešení, které je realizovatelné.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 6

Panna

Panna je pohodář, kterému nevadí stres. Máte problém? OK, Panny ví, jak si s ním poradit. Mívají sice menší trpělivost a až moc řeší nejrůznější návrhy a nápady, ale vždy je nakonec vyřeší. Jakýkoli problém, z něhož se může vyklubat potenciální problém, se může změnit na potíže. Ale Panna k nim vždy přistupuje s energií a touhou dokončit práci, tedy i vyřešit problém. Panny netouží po soucitu.

Panna
Panna | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Beran

Berani mají nejen neuvěřitelnou schopnost řešit a vyřešit i ty nejnáročnější problémy, ale mají také energii dělat to dobře. Berani nejsou šílení blázni, mají rádi pořádek a milují, když všechny části kolečka fungují správně. Pokud se objeví problém, vidí jej pouze jako dočasnou překážku; žádný Beran nevěří, že by problém musel znamenat konec, naopak to bere jako výzvu. Pokud nejrychlejší způsob, jak napravit situaci, znamená, že musí odcestovat na Mars a zpět, dostane se Beran do kosmické lodi a absolvuje sebenáročnější misi. Beran nevěří na překážky, pouze na výzvy.

.
. | Zdroj: iStock