Monica Bellucci ve filmi Maléna. Herečka se narodila 30. září a je ve znamení Vah

Monica Bellucci ve filmi Maléna. Herečka se narodila 30. září a je ve znamení Vah Zdroj: Profimedia.cz

6 znamení zvěrokruhu, která disponují neodolatelným šarmem

Existují lidé, kteří svým charismatem přitahují pozornost ostatních a pořád jsou obklopení přáteli nebo obdivovateli. Která znamení mají takovou schopnost častěji už v „genech“? 

Ryby

Ryby mají přirozenou schopnost dávat ostatním pocit přijetí. Jejich vřelá osobnost září jako slunce, což automaticky způsobuje, že je mají ostatní lidé rádi a vyhledávají jejich pozornost, přátelství a lásku. Inspirují také ostatní lidi, aby byli loajální a oddaní.

Tip na video: Jak to budete mít letos s láskou?

Video placeholde

Pokračování 2 / 6

Lev

Lvi jsou jedním z nejpopulárnějších znamení zvěrokruhu. Jejich osobnost přitahuje lidi kolem nich, kteří chtějí být jejich přáteli nebo partnery. Jsou velmi charismatičtí a tato kvalita se odráží i na jejich práci. Jsou štědří a snaží se pomoci.

Pokračování 3 / 6

Býk

Lidé s tímto znamením zvěrokruhu se rodí s charismatickou a magnetickouosobností. Jsou zábavní a vzrušující. Mají neutuchající smysl pro dobrodružství, a nutí všechny kolem sebe, aby se bavili s nimi. Neradi se nudí a snaží se organizovatzábavu.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Váhy

Jejich laskavá povaha způsobuje, že rádi strpí trochu nepohodlí, aby někomu pomohli, a dělá jim to radost. Jejich klidné a mírné chování činí ostatní pozitivními a také je inspiruje, aby i oni pomáhali ostatním. Váhy mohou mít velkou autoritu, zejména pokud jde o jejich povolání.

Pokračování 5 / 6

Beran

Jejich nadšení je strhující. Jsou také chytří a dokáží zaujmout. Pokud ale máte jejich výstředního chování plné zuby a chcete se stáhnout, Berani vám to dovolují jen neradi. Ale je v nich něco odzbrojujícího a rádi jim to odpustíte.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Střelec

Střelci jsou extrémně kreativní a ti, kdo sdílejí jejich zájmy, rádi zůstávají v jejich blízkosti, aby se inspirovali. Střelci jsou ochotni podělit se o své myšlenky, pocity s ostatními a dát jim šanci si vše živě představit. Jejich společnost je zárukou, že pomohou, ať už se děje cokoli.

.
. | Zdroj: iStock