...

... Zdroj: iStock.com

Barva vaší aury podle znamení zvěrokruhu! Co o vás říká?

Barevné vibrace aury odráží podstatu života i charakter vaší osobnosti. Odhalují váš zdravotní stav, povahu citů a taky spiritualitu. Aura může mít jednu ze sedmi barev, které odpovídají našim sedmi čakrám a odstínům těchto barev. Jaká je tedy ta vaše podle zvěrokruhu?

Beran

Barva aury: Jasně červená

Beran je známý svou ohnivou povahou a vášní pro dobrodružství. Z tohoto důvodu je barvou jeho aury jasně červená barva. Červená je spojena s agresí, silnou vůlí, konkurenceschopností, stejně jako s vášní a sexualitou. No řekněte, znáte nějakého Berana, který by postrádal některou z těchto charakteristik?

Další znamení najdete v následujících kapitolách. >>>

...
... | Zdroj: iStock.com

Pokračování 2 / 12

Býk

Barva aury: Lesní zelená

Býci milující přírodu a jejich barvou aury je lesní zelená. Tyto smyslné bytosti jsou také skvělými léčiteli. Zelená označuje totiž léčitelské vlastnosti a schopnost odhalit u ostatních to nejlepší. Býci jsou vždy odhodlaní pomoci.

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Barva aury: Zářivě žlutá

Komunikativní Blíženci jsou spojeni s jasně žlutou barvou aury. Jejich optimismus, hravost a pozitivita se nejlépe odráží v této zářivé barvě. Dokážou zůstat v kontaktu se svým vnitřním dítětem po celý život a otevřeně vyjadřují nadšení pro život. Jste-li spirituálně založení, pak bude vaše aura zářivě žlutá se zlatým nádechem.

Pokračování 4 / 12

Rak

Barva aury: Růžová

Raci potřebují k životu lásku a rodinnou pohodu. Jejich barva aury je nádherná svítivá růžová, která je odstínem červené. Nese v sobě něhu a emoce. Znamená taky náklonnost a romantiku. Empatie, soucit a jemná povaha Raků se dokonale odráží právě v růžové barvě aury.

Pokračování 5 / 12

Lev

Barva aury: Červenooranžová

Červenooranžová nebo barva slunce nejlépe odpovídá královskému Lvu. Lvi jsou vládci světa a tento odstín odráží jejich zdravé ego a sebevědomí. Barva také rezonuje s jejich vášní vyhrát a vynikat ve všech věcech. Je to něco, co Lvi skutečně milují. Pokud je aura blíže k červené, signalizuje sobeckost a chtíč.

Pokračování 6 / 12

Panna

Barva aury: Královská modrá

Královská modrá je barva aury vysoce intelektuálních Panen. Tato barva může souviset s vážností, logickým a praktickým přístupem k životu a vysokými komunikačními schopnostmi. Panny rády mluví o svých myšlenkách. Pokud je modrá spíše tmavší, ukazuje to na obětavost a oddanost. S nádechem hnědé zase ukazuje tendenci k temným stránkám života.

Pokračování 7 / 12

Váhy

Barva aury: Modrozelená

Váhy milují všechno krásné a estetické. I jejich aura je jedinečná a okouzlující. Modrozelený odstín jejich aury je dokonalou harmonií modré a zelené a rovnováhy, o kterou se Váhy snaží. Klidné a diplomatické Váhy jsou taky velmi pečující a starostlivé, proto je nejlépe reprezentuje právě tahle barva.

Pokračování 8 / 12

Štír

Barva aury: Indigo

Lidé narození v tomto intenzivním znamení zvěrokruhu jsou známí jako intuitivní, vášniví a spíše záhadní lidé. Jejich typickou barvou aury je indigo a představuje jejich schopnost odhalovat pravdu. Indigo je sama o sobě lákavou barvou, která také představuje citlivost a moudrost.

Pokračování 9 / 12

Střelec

Barva aury: Jasně oranžová

Dobrodružnou a divokou duši Střelce nejlépe vystihuje jasně oranžová. Barva symbolizuje jejich tvůrčí stránku a také hlubokou sebedůvěru. Střelci mají obrovskou výdrž a vždy rádi vyhledávají nové věci. Oranžová barva vyjadřuje nezávislost a kreativitu.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Barva aury: Tmavě červená

Odolná Kozorohova aura vyzařuje tmavě červený odstín. Kozorozi jsou extrémně ctižádostiví a vynalézaví a barva představuje jejich schopnost přežít i ve chvílích, když se věci zkomplikují. Lidé s touto barvou jsou pracovití a nevyhýbají se výzvám.

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Barva aury: Světle zelená

Na rozdíl od Býků jsou Vodnáři spojeni s jasně zelenou barvou. Vodnáři díky tomu mají největší léčivou sílu mezi všemi ostatními znameními zvěrokruhu a jsou vždy v popředí, pokud jde o změny systému. Tyto změny jsou zaměřeny na zlepšení života jejich blízkých a Vodnáři rádi pomáhají a léčí.

Pokračování 12 / 12

Ryby

Barva aury: Fialová

O Rybách je známo, že jsou intuitivní a mají velmi bujnou fantazii. To se nejlépe odráží ve fialové barvě jejich aury. Fialoví lidé rádi sní a často se uchylují k úniku z reality prostřednictvím uměleckých vizí. Zářivá fialová poukazuje na ušlechtilost a pokročilý duchovní vývoj. Na ostatní lidi má čisticí vliv.