...

... Zdroj: iStock.com

5 znamení zvěrokruhu, která mají nejlepší paměť! Patříte mezi ně?

Některá znamení zvěrokruhu si pamatují úplně všechno! Jsou lidé, kteří si zapamatují každý detail incidentu, který se přihodil před deseti lety. Pamatují si jména, příjmení každého, koho kdy potkali, data narození, dobré i špatné věci, a taky věci, které by mohly ublížit.

Štír

Štíři mají snad nejlepší paměť ze všech znamení zvěrokruhu. Bez ohledu na to, o jak triviální událost může jít, Štíři vám poskytnou podrobný popis jakéhokoli okamžiku v jejich (i vašem) životě. Jim můžete klidně důvěřovat, že si za vás vzpomenou na věci z doby před desítkami let, a bude to vypadat, že to prožili právě teď.

Pokračování 2 / 5

Býk

Po Štírovi je na pomyslném paměťovém žebříku Býk. Býci jsou takoví přírodní umělci, kteří v případě potřeby vědí, jak přesně vykreslit živý obraz událostí. Ať už je dobrý nebo špatný, Býk si bude pamatovat i ty nejmenší drobnosti o téměř všech událostech, ke kterým došlo v jejich životě. Pokuste se tedy, abyste v jejich vzpomínkových knihách patřili k těm dobrým.

Pokračování 3 / 5

Rak

Citlivý a náladový Rak má skořápku, pod kterou skrývá své ostražité já. Raci dokážou uchovávat záznamy o každé události, která stojí za zapamatování, zejména pak o těch, kdy je lidé zradili nebo zklamali. Takže pokud jste to někdy udělali, věřte tomu, že Rak na to nikdy nezapomene.

Pokračování 4 / 5

Panna

Panny mají výtečnou paměť i proto, že jsou to známé perfekcionistky. Mají opravdu silnou paměť, která jim umožňuje přesně popsat a určit problémy, k nimž došlo v jejich životě, a naplánovat pak každý jejich krok. Nikdy nezapomenou na nic, co je třeba udělat, ale taky na nic, co už se stalo.

Pokračování 5 / 5

Kozoroh

Stejně jako Panny jsou i lidé narození ve znamení Kozoroha velmi pracovití a uznávají etiku. Jsou obdarovaní velkou a výbornou pamětí, a proto jim nikdy neuniknou žádné podrobnosti. Důvodem jejich úspěchu je tvrdá práce a schopnost zapamatovat si i ty nejnáročnější věci.