...

... Zdroj: iStock.com

5 znamení, se kterými si nezahrávejte, když jsou naštvaní. Máte je v blízkosti?

Někteří lidé jsou vážně nesnesitelní, když se namíchnou. A pravděpodobně jich pár určitě znáte. Někdy jim stačí opravdu málo, aby se naštvali, a hned je oheň na střeše. Samozřejmě, že je dobře někdy vypustit páru, ovšem někdo mívá takové stavy častěji než jiní a může to být pěkně nepříjemné.

Býk (20. dubna-20. května)

Býci jsou tvrdohlaví a nekompromisní. Když jsou naštvaní, je toho skutečně velmi málo, co můžete říct, abyste je uklidnili. Obvykle jsou ale naštvaní ze správných důvodů. Potřebují jen čas na vychladnutí. Když jsou frustrovaní, mohou se projevovat velmi hlasitě. A když jsou naštvaní, mají minimální trpělivost na každého, kdo je naštval. V tomto případě je lepší vycouvat a nechat je, aby se uklidnili.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 5

Lev (23. července-22. srpna)

Lvi jsou dramatičtí a dominantní. Když jsou naštvaní, pevně věří, že mají pravdu, a od hádky ani za mák neustoupí. Lvi mají velmi horké hlavy, nebojí se uchylovat k urážkám, když jsou na někoho naštvaní. Někdy svůj hněv až moc přehrávají, i když ve skutečnosti tak namíchnutí nejsou. I kdyby se mýlili a byli naštvaní na někoho za něco neprávem, nikdy to nepřiznají a bude jim dělat velké problémy se omluvit.

Pokračování 3 / 5

Štír (23. října-21. listopadu)

Štíři jsou asertivní a milují pravdu. Když se naštvou právem, drží v sobě zášť dost dlouho a nepustí je to. Zvláště, když je to hodně rozrušilo. Mohou být pasivně-agresivní a dělat naštvané poznámky směrem k ostatním, když se zlobí. Ačkoli jsou Štíři obvykle klidní a chladní, mohou být také zlí a zákeřní, když jsou podráždění a naštvaní.

Pokračování 4 / 5

Střelec (22. listopadu-21. prosince)

Střelci se jako ohnivé znamení chovají ohnivě samozřejmě i ve chvílích, když jsou naštvaní. Budou slovně bičovat ostatní a zuřit budou primárně slovy. Naštěstí mají Střelci celkem fajn povahu, protože jakmile jejich hněv pomine, za své výbuchy se obvykle všem omluví.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 5

Kozoroh (22. prosince-19. ledna)

Kozorozi jsou obvykle velmi zodpovědní a nemívají emocionální výbuchy. Ovšem někdy i je dokáže hněv ovládnout a přemoci. Pak se nebojí svou kritiku zaměřit na nejbližší cíl, i když je v tom nevinně. Jsou pak nesmírně povýšenečtí a budou všechny kolem obviňovat.

.
. | Zdroj: iStock