...

... Zdroj: iStock.com

Rozchody podle horoskopu: Berani jsou nemilosrdní, Váhy se přetvařují

Rozchod nepatří k nejpříjemnějším životním zážitkům. Víte, jakou zvolit formu, aby to bolelo co nejméně, a jak se pravděpodobně bude chtít rozejít váš partner?

Beran

Berani mají nemilosrdné rozchody. Jednoduše po velkém boji někoho odstraní ze svého života. I když máte k tomu přirozený sklon, zkuste to klidněji. Než se chcete s někým rozejít, dopřejte si od něj pauzu a počkejte den, dva, než vztah ukončíte. Ujistěte se tak, zda chcete dát vašemu partnerovi opravdu sbohem, abyste toho později nelitovali.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 12

Býk

Neradi pospícháte. A to je v pořádku. Namísto toho chcete mít čas na to, abyste zjistili, zda je rozchod opravdu to, co chcete. Jakmile jste se rozhodli a řekli svému bývalému sbohem, často začnete pochybovat a přemýšlíte, že uzavřete dohodu. Vždy se však ujistěte, že bude výhodná pro obě strany.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Není žádným překvapením, že rozchod s Blíženci je pokaždé jiný a má mnoho podob. Od klidného přátelského ukončení vztahu až po hysterické scény. Nejvíce vám však vyhovuje rozhovor. Potřebujete si promluvit s tím druhým o svých pocitech a příčinách rozpadu vztahu. Jakmile to uděláte, budete se cítit lépe.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 12

Rak

Máte tendenci zůstávat ve vztahu, i když věci nefungují. A když se konečně rozhodnete pro jeho ukončení, je to pro vás bolestivý zážitek. Důležité je, abyste si uvědomili v těchto chvílích jednu věc. A to, že jste udělali vše, co jste mohli, ale prostě jste nedostali to, co jste potřebovali, zpátky. Dejte si čas a zvažte rozchod během večeře nebo v jiné situaci, kde je méně pravděpodobné, že budete plakat.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 5 / 12

Lev

Lev si velmi dobře uvědomuje, kdy se cítí špatně ve vztahu, a chce se ujistit, že ten druhý to ví. Proto je pro vás nejdůležitější mluvit o tom, proč vám to už spolu nefunguje. Tip pro vás: Nemusíte jen vyjmenovávat své stížnosti. Pusťte ke slovu i druhou stranu a nechte jí prostor k vyjádření. Možná budete překvapeni partnerovým pohledem na celou záležitost.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 6 / 12

Panna

Jistě, vztahy jsou ovlivněny emocemi, ale pokud jde o rozchod, jste absolutně analytické a praktické. Koneckonců, pokud chcete jednu věc a váš partner chce něco úplně jiného, ​​prostě nemá smysl být spolu. Někdy však ustupujete druhým. Posaďte se spolu a uznejte, že jste tvrdě pracovali na udržení vaší lásky, ale věci nefungují a už si nerozumíte. Budete se cítit líp, když si vyjasníte pocity.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 7 / 12

Váhy

Za každých okolností se snažíte být v očích druhého "hezké". To vám může způsobit mnoho komplikací a vašeho partnera zbytečně mást. Místo toho, abyste zbytečně investovaly energii do toho vypadat co nejlépe, řekněte mu to přímo. Promluvte si o vztahu a problémech v něm na rovinu a vysvětlete svému partnerovi, že to už mezi vámi nefunguje a že je čas jít dál. Udělejte to jemně, ale buďte srozumitelné.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 8 / 12

Štír

Pokud máte pocit, že vám ublížili, budete toužit po pomstě. Odolejte tomuto pokušení, pomstou ublížíte i sobě. Místo toho, abyste se vydali touto cestou nebo se soustředili na věci, které jste nenáviděli ve vztahu, veďte rozhovor s partnerem o tom, co sdílíte spolu a proč to nefunguje, dokud si to nevyjasní. A pokud vám hrozí sex na rozloučenou, pravděpodobně neřeknete ne.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 9 / 12

Střelec

Rozchody z duše nesnášíte a budete v pokušení vyhnout se jim za každou cenu. To se raději budete tvářit, že všechno funguje tak, jak má, nebo bez slova odejdete a už se neozvete. Jistě tušíte, že to vůči tomu druhému není férové. Vždyť jste spolu prožili mnoho pěkných chvil, na které byste neměli zapomenout. Zkuste si o vašem vztahu promluvit a vysvětlit partnerovi, že je čas jít dál, protože od vztahu očekáváte více nebo něco zcela jiného.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Chcete mít naprostou jistotu, že nebudete litovat rozchodu. Udělejte si čas, zvažte plusy a minusy, abyste dospěli k rozhodnutí, a pokud se rozhodnete, že vaše láska skončila, oznamte to partnerovi z očí do očí. Žádné telefonáty. Sejděte se na kávu nebo na oběd a vysvětlete mu, proč to nefunguje. Nepodlehněte výčitkám. Ve vztahu jsou vždy dva a oba dělají chyby. Dokonce i vy.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Pokud to není strašně špatné, chcete zůstat přáteli se svými ex. Jen se ujistěte, že váš bývalý partner rozumí tomu, co „přátelství“ vlastně znamená. Také je důležité být k sobě upřímní. Ujasněte si, co od sebe navzájem do budoucna očekáváte.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 12 / 12

Ryby

Bude vám to trvat nějaký čas, než zjistíte, že se chcete rozejít. Je velmi důležité, abyste v takových chvílích dokázaly otevřít a navenek prezentovat své pocity. A pokud si nejste 100% jisté, proč vaše láska skončila, je dobré to i přiznat.

.
.