...

... Zdroj: iStock

Znamení zvěrokruhu, která dokážou okouzlit lidi na potkání. Patříte k nim?

Zaujmou vás klidně jen jedním slovem nebo pohledem či gestem. Už jste někdy byli na večírku a potkali tam někoho, o kom jste si řekli, že je prostě neodolatelný? Existují lidé se zvláštním charismatem, kteří dokážou okouzlit naprosto každého.

Vodnář (20. ledna-18. února)

Lidi to táhne k Vodnářům, protože v nich je něco, co lidem dává signál, že je budou akceptovat. Vodnáři totiž nikoho neodsuzují, jsou velmi pozitivní, takže vždycky najdou na druhých něco zajímavého. A to druhé samozřejmě přitahuje. Ovšem může to být taky proto, že mají Vodnáři sklon být nezávislí a nepotřebují od druhých, aby uspokojovali jejich emoční či fyzické potřeby. Pokud vás má Vodnář rád, má vás rád pro to, kdo jste, ne proto, co pro něj můžete udělat. Jsou taky velmi kreativní a loajální, a to působí jako magnet.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 6

Lev (23. července-22. srpna)

Lvi oslní naprosto každého, kdo jim vstoupí do cesty. I proto jsou tak populární. Jejich charisma je nepřekonatelné, ovšem není se čemu divit. Lvi jsou sebejistí a dokážou to využít pro svůj prospěch. Když se s nimi potkáte, nemůžete odejít, ale doslova vás lapí do svých sítí přitažlivosti. Mají v sobě pozitivní energii, která spaluje. Lvi vždy dokážou přimět druhé, aby se cítili šťastní a lepší. A lidi to k nim přitahuje pro jejich velkou osobnost, laskavost a štědrost. Jsou to vůdci a lidé je tak berou.

Lev
Lev | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 6

Střelec (22. listopadu-21. prosince)

Střelci jsou charismatičtí a lidé je milují především pro jejich smysl pro humor, laskavost a otevřenost. Je těžké se od nich nenakazit jejich nadšením, a oni jsou nadšení téměř neustále. Díky nim objevíte věci, které jste neznali nebo jste ani netušili, že existují. Jsou také velmi optimističtí, což je atraktivní kvalita. Být v blízkosti Střelce znamená vidět svět očima dítěte: Pomáhá ostatním, aby se na svět dívali novým a magickým způsobem.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Váhy (23. září-22. října)

Lidé jsou přitahováni k Váhám, protože vědí, že toto znamení zvěrokruhu tu vždy bude pro ně, bude je poslouchat a obhajovat. Váhy jsou nejspravedlivější a nejvěrnější přátelé, jaké můžete mít, tak proč byste nechtěli mít někoho takového ve svém životě? Jsou čestní, laskaví a chovají se k druhým vždy na úrovni. S nimi se budete vždy cítit pohodlně a vítaní. Přestože jsou lidé na první pohled přitahováni k Váhám kvůli jejich kouzlu, brzy zjistí, že je v nich víc.

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 6

Blíženci (21. května-20. června)

V životě Blíženců neexistuje téměř nuda, což může být důvod, proč to k nim lidi přitahuje. Jsou také zábavní a říkají velmi často i moudré věci, přestože to vůbec nečekáte. Blíženci jsou flexibilní a nezlobí se, když něco nejde podle plánu. Ve skutečnosti se jim naopak líbí, když se stane něco nečekaného či neobvyklého, protože jim to dává příležitost být spontánní. Blíženci se dokážou bavit téměř vším, a proto jsou tak neodolatelní.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Beran (21. března-19. dubna)

Je těžké odolat Beranům, protože i s nimi je velká zábava. Jsou pozitivní a dokážou pokaždé vytvořit kreativní atmosféru. Zároveň milují dobrodružství a nevadí jim dělat ani to, co jde mimo jejich chápání. Rádi si vše vyzkoušejí. Berani v druhých probouzejí energii a radost ze života. Jsou sebevědomí, ale nejsou nepříjemní. Rádi hrají a rádi vyhrávají. A kdo by nemiloval vítěze?

.
. | Zdroj: iStock