...

... Zdroj: iStock.com

5 nejochotnějších znamení, na které je vždy spolehnutí. Máte je v blízkosti?

Nemusíte se ani zeptat a jsou tu pro vás. Vždy vám rádi pomůžou a nikdy za to nic nechtějí na oplátku! Vaše potřeby kladou obvykle na první místo, a to dokonce nad svoje vlastní. Jakýkoli test loajality by absolvovali na jedničku, jsou nesobečtí a vždy vám nastaví svoje vlastní záda.

Rak (21. června–22. července)

Neexistuje skutečně nic, co by Raci pro své blízké neudělali. Doslova a do písmene Rak nechá všeho, pokud někdo vyjádří naléhavou žádost nebo se ocitne v situaci, kdy je zapotřebí Rakova pomoc. Raci jsou velmi milující a ochranitelští. Když říkají, že tady budou pro vás, nejsou to jen slova, kterými by vás utěšovali. Ve skutečnosti znamenají to, že svoje sliby vždy dodrží a dokážou vám to svými činy. Jsou to ale taky Raci, kteří přitom někdy zapomenou sami na svoje vlastní potřeby.

Pokračování 2 / 5

Ryby (19. února–20. března)

Ryby jsou vzorem nesobeckosti a není nic, co by neudělaly pro své blízké, ale i cizí osoby. Vzhledem k tomu, že Ryby jsou velmi intuitivní, nepotřebují ani, aby je někdo o pomoc požádal, obvykle to vytuší a už dopředu vědí, kdy je jejich pomoc potřebná. Ryby raději obětují svoje vlastní pohodlí, jinak to ani nedokážou. I kdyby někdo zneužil jejich laskavou povahu, nezabrání jim to v tom, aby znova pomohly.

Pokračování 3 / 5

Kozoroh (22. prosince–19. ledna)

Kozorohové berou své vztahy vážně a jsou spolehliví. Pokud někdo potřebuje jejich pomoc, Kozoroh to rád udělá. Pokud kvůli tomu musí přerušit svoji práci nebo projekty, dokážou se k tomu vrátit a neřeší to. V naléhavých nebo silně emočních situacích prostě pomohou raději druhým. Kozorohové jsou ale moudří a obvykle dokážou najít rovnováhu mezi tím, co potřebují druzí a co potřebují oni sami.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 5

Panna (23. srpna–22. září)

Panny se pyšní tím, že dokážou přijít se správným řešením téměř každého problému a že dokážou opravit skoro vše, co je rozbité. A rády to udělají pro lidi, které milují, protože věří, že jsou jediné, které dokážou skutečně efektivně vyřešit složitou situaci. Nikdo není spolehlivější nebo důvěryhodnější než Panna, a je to požehnání – vědět, že se na ně můžete spolehnout.

Pokračování 5 / 5

Váhy (23. září–22. října)

Váhy mají pověst, že jsou povrchní a že myslí jen samy na sebe, ale to vůbec není pravda. Jsou silně loajální a podporující. Váhy se doslova roztrhnou pro přátele nebo členy rodiny. Neudělají to ale samy od sebe, musíte je o pomoc požádat. Když to uděláte, budou při vás stát tak dlouho, jak budete potřebovat, a pomůžou vám zvládnout situaci. Zejména v zoufalých situacích jsou Váhy velmi nezištné.