...

... Zdroj: iStock.com

Jaké jste znamení podle hebrejského horoskopu? Odhalí vaše přednosti i slabosti

Prastarý hebrejský horoskop nevyužívá zvěrokruh dvanácti zvířat, ale místo toho v něm vystupují jména hebrejských kmenů a smysly. Nepředpovídá budoucnost, ale zabývá se pouze charakteristikou jednotlivých lidí. Datum narození odhalí i to, co skrýváte. Zkuste zjistit, jací skutečně jste!

Juda (21.3.–20.4.)

Patříte k citlivým lidem, jste cílevědomí a rozhodní. Zajímáte se o filozofii, rádi něco objevujete a zkoumáte. Jste vždy plní energie a to, co ostatní unavuje, vás naopak nabíjí. Vaše energie a pozitivita ostatní přitahuje, lidé si s vámi rádi povídají a svěřují se vám. Zajímáte se o alternativní medicínu a umíte v lidech odhalit to, co jiní nedokážou.

Článek pokračuje na následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 12

Isachar (21.4.–21.5.)

Jste energičtí, zvídaví a zajímaví. Rádi si užíváte život a umíte se rychle nadchnout pro cokoli. Nedělá vám problém pustit se do nových věci, máte smysl pro humor a na všechno se díváte optimisticky. Vaše přátelské chování je lidem sympatické. Většinou vás neopouští dobrá nálada a sálá z vás radost ze život. Tuhle schopnost dokážete přenést i na ostatní.

Pokračování 3 / 12

Zebulon (22.5.–21.6.)

Jste cílevědomí a rozhodní. Co slíbíte, to vždycky dodržíte. Do čeho se pustíte, to dokončíte. Zákony a světový řád nechcete měnit. Vynikáte moudrostí a vytrvalostí, kterou vám druzí závidí. Máte vnitřní sílu a schopnost soustředit se. Vy jste se nenarodili proto, abyste někoho následovali, ale abyste učili druhé.

Pokračování 4 / 12

Ruben (22.6.–23.7.)

Jste spontánní, odvážní a iniciativní. Je těžké udržet s vámi tempo, protože se do všeho pouštíte rychle. Občas ale taky rychle všechno skončíte. Jste někdy výbušní, soutěživí a cílevědomí. Dokážete odhadnout situaci za pár vteřin a umíte se taky správně rozhodnout. Skoro nikdy se nezmýlíte, díky výborné intuici.

Pokračování 5 / 12

Simeon (24.7.–23.8.)

Jste klidní, stabilní a vytrvalí. Svá rozhodnutí si vždycky dopředu dobře promyslíte, nemáte totiž rádi překvapení. Do ničeho neběžíte střemhlav, zachováváte si raději chladnou hlavu. Máte vynikající herecké schopnosti a narodili jste se, abyste stáli na jevišti.

Pokračování 6 / 12

Gad (24.8.–23.9.)

Jste neustále v pohybu a vaším cílem je hledat a získávat nové vědomosti. Máte skvělé komunikační schopnosti, jste ale také zvídaví a netrpěliví. Vaše počáteční nadšení pro nové věci se brzo ztrácí. Hůře pronikáte do hloubky věcí a často působíte povrchně.

Pokračování 7 / 12

Efraim (24.9.–23.10.)

Jste citliví a intuitivní lidé, kteří kladou důraz na harmonii. Rychle se dokážete přizpůsobit názorům jiných. Snadno se urazíte a někdy si věci až moc berete osobně. Tehdy se stáhnete do ulity. Pokud zažijete bolest či zklamání, snažíte se to před ostatními skrývat. Díky citlivosti umíte navázat kontakt s duchovním světem.

Pokračování 8 / 12

Manases (24.10.–22.11.)

Jste silní psychicky i fyzicky, pozitivně naladění a máte charisma. Pro vás je typická radost ze života a optimismus. Narodili jste se, abyste druhé vedli, protože důvěřujete sobě i ostatním. Jste vášniví, zodpovědní, máte silnou vůli a vyzařuje z vás harmonie. Máte neobyčejně silnou auru a dokážete ovlivnit kohokoli a získat na svou stranu.

Pokračování 9 / 12

Benjamin (23.11.–22.12.)

Jste idealisté a originální lidé toužící po nezávislosti. Jste také revolucionáři, kteří hledají a přinášejí nové řešení a nápady. Nesnášíte, když vás někdo utlačuje nebo vám něco nařizuje. Umíte číst myšlenky druhých a jste mistři telepatie. Někdy na druhé působíte jako podivíni.

Pokračování 10 / 12

Dan (23. 12.–20.1.)

Jste spolehliví a milující pořádek. Jste také poctiví, pracovití a vzdělaní intelektuálové. Všechno rádi analyzujete, věci si potřebuje předem naplánovat. Umíte se vypořádat s komplikovanými situacemi, protože vám neuteče žádný detail. Máte doslova detektivní schopnosti, odhalíte každé tajemství a lidé před vámi nic neutají.

Pokračování 11 / 12

Ašer (21. 1.–19.2.)

Jste skromní a citliví a umíte se snadno přizpůsobit. Vaše fantazie je nepřekonatelná a máte též výtečnou intuici. Dokážete se snadno vžít do emocí druhých, takže víte, co je trápí a umíte jim poradit. Jste obětaví a ochotně pomůžete komukoli. Máte mystické schopnosti a jste jakýmsi mostem mezi tímto světem a tím duchovním.

Pokračování 12 / 12

Neftali (20.2.–20.3.)

Jste milí, diplomatičtí a vyrovnaní. Navazujete s lidmi stabilní vztahy, jste otevření a empatičtí. Snažíte se chovat tak, abyste splnili očekávání druhých. Nesnášíte konflikty a hádky. Vy byste se měli věnovat módě nebo návrhářství, protože máte smysl pro krásu a styl.