...

... Zdroj: iStock.com

Která znamení zvěrokruhu umí nejlíp motivovat? Těchto 6 vás bude tlačit dopředu!

Ne každý je totiž předurčen k tomu, aby dokázal druhé vést a motivovat, aby byli lepší, než jsou. Některá znamení zvěrokruhu to však dokážou skutečně fantasticky a vždy mají zájem, aby ti kolem nich byli dobří. Nejsou sobci a dokážou udělat pro druhé cokoli. Která znamení patří mezi největší motivátory?

Střelec (22. listopadu-21. prosince)

Střelec, který je vždy optimista, si nikdy nedělá legraci, pokud jde o předvídání brilantní budoucnosti pro sebe i pro ostatní. Střelci jsou nadšení, když můžou své přátele hecovat k lepším výkonům, protože je mají rádi a chtějí pro ně to nejlepší. Střelci jsou štědré znamení, které umí vždy vyslovit to, co ten druhý potřebuje slyšet. A jejich slova vycházejí vždy od srdce. Takže, pokud potřebujete mentálně-duchovně-emocionální nabíjecí impuls, bude to Střelec, který vám všechno tohle nabídne. Když bude váš svět v pořádku, bude v pořádku i ten jeho. Tak to Střelec cítí.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 6

Panna (23. srpna-22. září)

Pokud vás Panna miluje, máte štěstí, protože s ní nemůžete udělat nic špatně. Pravdou ale je, že Panna miluje jen velmi málo lidí. Jestli k nim ale patříte, očekávejte, že vás bude tlačit a dělat vše, co je v jejích silách, abyste dělali vše naprosto dokonale. Chcete-li uspět, obklopte se Pannami a nechte se jimi motivovat. Jsou totiž skvělé pomocnice pro všechny své kamarády a blízké, protože Panny mají rády, když se těm, které mají rády, daří.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 6

Býk (20. dubna-20. května)

Býci jsou pracanti, i proto nutí své přátele, aby měli lepší život, než mají – díky své píli. Býci jsou přátelé, kteří vás nikdy nenechají ve štychu, pokud jste na dně, a budou vás motivovat pozitivně, abyste se dostali zase nahoru. Jsou to Býci, díky nimž uvidíte vždy naději a světlo i tam, kde je prozatím beznadějné temno. Budou vás nutit, abyste vstali a vzchopili se, budou vám připomínat, jak jste úžasní, a budou stát po vašem boku během celé té „jízdy“. Spolehlivě budou vždy podporovat „vaši“ věc a váš život tak, že pro vás budou navždy tím nejlepším přítelem.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Rak (21. června-22. července)

Raci jsou lidé, kteří vám budou vždy naslouchat během vaší nejtemnější hodiny a budou vás povzbuzovat, abyste s nimi šli tam, kam jdou oni. Jsou víc než přítelem, oni taky dobře vidí, co je ve vás dobré, a dokážou to ve vás probudit. Jsou velkorysí, pokud jde o komplimenty a chtějí, abyste zářili a uspěli. A nechtějí za to nic, jsou spokojení, když uvidí, že jim jejich motivace vyšla a že jste pro úspěch udělali maximum.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 6

Lev (23. července-22. srpna)

Lvům se obvykle velmi daří a jsou navýsost spokojení, když kolem sebe vyzařují úspěch. Ovšem jsou taky šťastní, když se daří těm, co jsou v jejich blízkosti. Vždy se snaží být vaším osobním podporovatelem. Ukazují vám, co byste sami možná bez nich neviděli, ukazují vám vaši budoucnost a představují vám ji takovým způsobem, že se k nim okamžitě budete chtít připojit. Lvi prostě umí přesvědčit svým charismatem. Možná to s vámi nepotáhnout po celou dobu, ale určitě vás budou inspirovat, protože chtějí, abyste uspěli.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Štír (23. října-21. listopadu)

Štír je velmi hlubokomyslné a přemýšlející znamení, a ačkoli jsou Štíři často považováni za „špatnou osobnost“ celého zvěrokruhu, ve skutečnosti jsou úplně jiní. Součástí toho, co je pohání, je myšlenka na dokončení úkolu a úspěch, a to platí i v případě jejich přátel. Budou stát po vašem boku, a když jim ukážete, že máte snahu a vyvinete co největší úsilí, budou vás povzbuzovat celou cestu. Štír vás nechce vidět, jak padáte, ani se nebude modlit tiše za váš neúspěch. Když se vám povede dobře, bude šťastný.

...
... | Zdroj: iStock