...

... Zdroj: iStock.com

Co musíte letos vyřešit na základě svého znamení? Tohle vás čeká!

Která znamení budou muset udělat zásadní změny ve svém životě, aby se cítila lépe? Pomůže vám, když budete mít vyšší cíle, nebo bude výhodnější, abyste se uskromnili? Necháte si všechno líbit, nebo se ohradíte proti nehezkému chování? Tohle je věc, se kterou se musí každé znamení zvěrokruhu letos vypořádat!

Beran

Vzdejte se toho, co vás neuspokojuje a běžte za svou vysněnou kariérou

První věc, kterou musíte udělat, je krok zpět, abyste pochopili, kdo jste a proč si připadáte „zaseknutí“ na místě. Mnohokrát skončíme v zaměstnání, které se jeví spíše jako kompromis. Nikdy ale není pozdě na změnu. Zkuste si vzpomenout, na co jste dobří a za co vás lidé chválí. Popřemýšlejte o možnostech, které jste třeba před lety odmítli, protože se vám tehdy zdály nerealistické či nepraktické. Prozkoumejte možnosti a vytvořte si plán, pak se vám to podaří.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 12

Býk

Vytvářejte si přátelství, která vás posunou dál a nebudou vás omezovat

Negativní přátelé mají na váš život negativní dopad. Nakonec vám přinesou více smutku a bídy než užitku. Rozpoznejte takové přátele, kteří vás tlačí dolů nebo vás drží zpátky. To je váš letošní úkol číslo 1! Noví pozitivní přátelé dodají vašemu životu radost a úsměv. Držte se dál od těch, kteří neustále poukazují jen na vaše chyby. Nakonec se vyhněte nutkavým lhářům nebo typům, které si nepřejí nic jiného, než abyste selhali.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Rozhodněte se pro vztah, který vám přináší štěstí, nikoli úzkost

Když začneme dělat rozhodnutí, která odrážejí naši touhu ze života a vztahů, všimneme si, že mnohokrát se spokojíme s málem. Odolejte touze kompromitovat se s týráním nebo jinými zdroj ve vztahu, který vám přináší stres. Přestaňte omlouvat negativní chování ostatních a uvědomte si, že dostat to, co chceme, není hřích! Někdy je lepší zůstat chvíli sám než zůstávat v toxickém vztahu nebo vztahu, který vás nenaplňuje. Nikdy nesouhlaste s tím, co nechcete!

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 12

Rak

Buďte ve vztahu, v němž druhým záleží na vašich pocitech, nejen přítomnosti

Slyšíte často, že jste průměrní a ne dost dobří? Někdo, kdo tvrdí, že je ve vaší blízkosti, by takové věci neměl říkat. Pokud to navíc říkají často, pak vás v tom budou utvrzovat, a to není dobré. Zdravý vztah je založen na respektu. Takže pokud váš partner neustále poukazuje na vaše chyby a říká vám, že jste jen průměrní, je to znamení, že si vás nezaslouží a vy že si zasloužíte někoho jiného.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 12

Lev

Nedělejte nic, co už nechcete dál dělat

Možná je načase vykašlat se na kariéru, kterou právě teď máte, a to i přesto, že máte dobře našlápnuto. Rozhodnutí o změně zaměstnání nebo profese se může zdát děsivé. Je však nezbytné, pokud se změní okolnosti a vy zjistíte, že i když pracujete tvrdě, nezískáváte ocenění ani odměnu. Jestli jste v takové situaci, nejprve se pokuste udělat vše pro to, aby se situace změnila. Ale pokud nic nefunguje, možná je načase jít dál.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 12

Panna

Vytvořte si přátele, kteří vás podpoří, ale nedýchají vám na záda

Všichni máme přátele, kteří nám připomínají, když náhodou sejdeme z cesty. Existuje ale rozdíl mezi těmito přáteli a těmi, kteří působí na váš život nepříznivě a neustále vám stojí za zády. Negativně ovlivňují vaše duševní zdraví, sebedůvěru i vlastní hodnotu. Je čas, abyste těmto lidem věnovali méně svého času, protože vás obírají o vaši energii a odrazují vás od pozitivních věcí, o nichž byste mohli přemýšlet.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 7 / 12

Váhy

Buďte ve vztahu, kde vás druhý respektuje, nikoli s vámi manipuluje

Pokud máte pocit, že váš partner vaše úsilí shazuje a spíše s vámi manipuluje, možná je váš pocit správný. Ve vztahu si zasloužíme úctu a takoví lidé nejsou ti praví. Nejsou věrní a ani nemají snahu něco napravovat. Nejste už možná ani jejich prioritou a pouze s vámi emocionálně manipulují. Pamatujte si, že vždycky máte na výběr. Čestně a otevřeně si promluvte, a když to nebude fungovat, najděte jinou variantu.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 8 / 12

Štír

Obklopte se lidmi, kteří vám věří, ne těmi, kteří vás odrazují

Ve vašem životě budou nevyhnutelně lidé, kteří budou pochybovat o vašem potenciálu. Pokusí se vás odradit od vašich myšlenkových pochodů a záměrů. Může to být skutečně odrazující, když ani nechtějí slyšet, co jiného můžete nabídnout.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 9 / 12

Střelec

Nepřátelte se s lidmi, kteří vás chtějí jen zneužívat

Opravdový přítel bude vždy na blízku, aby vám pomohl a poradil, a to jak v období vítězství, tak v době krize. Někteří „přátelé“ jsou ale přáteli jen za šťastných okolností nebo když něco potřebují. Může být obtížné vypustit tyto lidi ze svého života, ale se špetkou vyzrálosti a umu to dokážete.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Nebuďte s někým, kdo očekává, že za něj vše uděláte

Aby vztah fungoval, a to nejen v lásce, ale i v práci mezi kolegy, je zapotřebí spolupracovat. Pokud jste přirozeně laskaví a vstřícní, je možné, že vás lidé využívají a tlačí vás k tomu, abyste za ně dělali i úkoly, které náleží jim. Jenže když si uvědomíte, že to děláte, možná zjistíte, že to vlastně děláte zadarmo. Takže, proč to dělat? Trvejte na kooperaci, spolupráci a spravedlivém dělení povinností.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Dělejte to, co vás emocionálně uspokojuje

Někdy uvízneme v práci, kde nás sice dobře platí, ale neuspokojuje nás to emocionálně. Pokud nemáte břemeno odpovědnosti za druhé, je čas jít dál a objevit svou skutečnou vášeň a práci, která vás bude duševně uspokojovat. Připomeňte si, že si zasloužíte to nejlepší.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 12 / 12

Ryby

Najděte si někoho, kdo má páteř, nikoli toho, kdo vás nepodporuje

Nejlepší věc, kterou můžete ve vztahu pociťovat, je důvěra toho, kdo je s vámi, kdo při vás stojí a dokáže vás inspirovat natolik, že ze sebe vydáváte jen to nejlepší. Jakmile jste v nějakém vztahu, nemůžete svalovat vše na vnější vlivy, vy sami jste zodpovědní za sebe. Za nikoho jiného. Pokud někdo vedle vás pořád brečí a hledá u vás soucit, je třeba být asertivní. Vy potřebujete vedle sebe silné jedince, ne padavky bez páteře, které chtějí, abyste rozhodovali za ně.

...
... | Zdroj: iStock