...

... Zdroj: iStock.com

Proč nemůžete v noci spát? Blíženci se bojí rozhodnutí, Váhy trápí pocit viny

Někdo usne, stačí lusknout prsty. Jiný má s usínáním potíže a v noci se třeba několikrát budí. Co trápí jednotlivá znamení zvěrokruhu, že nemůžou spát? Podle astroložky Ruby Mirandové jsou to následující důvody. Souhlasí?

Beran

Berani nemohou spát, protože velmi často přemýšlejí o tom, jestli o nich náhodou někdo nesmýšlel špatně. Vysmál se jim někdo? Kritizoval je? Nebral je dost vážně? Beran nebude spát, protože se bude pořád hrabat v tom, co si o něm myslí druzí.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci nespí, protože pořád přemýšlejí o detailech. Pořád a dokola v hlavě řeší to, co se jim ten den přihodilo. Nespavost je tedy způsobená množstvím myšlenek, které se nikam neubírají.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci obvykle dobře spí, pokud mají potíž usnout, tak proto, že je čeká nějaké důležité rozhodnutí, kterého se bojí. Jakmile Blíženci stojí před něčím, co musí bezpodmínečně rozhodnout, jsou doslova tou myšlenkou paralyzováni, takže nemohou usnout.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci mají velké plány a hodně přemýšlejí o budoucnosti, což způsobuje nespavost a stresující nedostatek odpočinku. Jsou zničení ze stresu, a i když si jdou včas lehnout, stejně neusnou, a když zaberou, nikdy není spánek ozdravný.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvi obvykle nemají problém s usínáním. Zvláště pokud vedle sebe mají milovanou osobu. Pokud mají ale špatnou postel, moc dobře nespí. Když mají Lvi pocit, že všechno nejde podle jejich představ a že jim lidé neprojevují dostatek pozornosti, mohou mít problém s nespavostí.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny jako perfekcionistky neustále přemýšlejí o tom, co udělaly správně nebo špatně. Jsou zvyklé moc nespat a postačí jim třeba pět hodin spánku, aby byly čilé. Mají-li problém se spánkem, pak mají problém zřejmě s financemi, které jim dělají vrásky.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy nespí, protože bývají často naplněny úzkostí a pocitem viny. Nesou si s sebou velmi často pocit, že udělaly něco špatně, proto mají problém se spánkem. Celou noc řeší a samy sebe trestají. Nespavost pak považují za zasloužený trest.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 8 / 12

Štír

Pokud Štíři nemohou spát, je to proto, že přemýšlejí o pomstě nebo zkáze někoho, kdo jim ublížil. Ať už je to ale cokoli, co Štírovi znemožňuje spát, je téměř jisté, že svůj problém náležitě napraví druhý den.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 9 / 12

Střelec

Peníze, peníze a zase peníze. To řeší Střelci pořád a kvůli tomu nemůžou spát. Nedostatek financí si berou až moc k srdci. Proto mívají nemocný žaludek a dost často žaludeční vředy. Jakmile se jejich finanční situace upraví, spí jak miminka.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi spí dobře tehdy, když mají ve všem pořádek, a to i v bytě. Jakmile je kolem nich nepořádek nebo jsou věci kolem nich rozptýlené, neuspořádané nebo nepředvídatelné, z Kozoroha se stává pytel nervů, což vede k nespavosti.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři nemůžou spát tehdy, když vědí, že udělali něco špatného a nemorálního. To potom přemýšlejí, jak to změnit a jak opět zharmonizovat vlastní karmu. Nejvíc se totiž bojí toho, že jim to jednou osud vrátí.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby nespí, protože myslí pořád na nějaké zážitky či situace, které zažily. Jsou pro ně tak důležité, že jim brání usnout. Ryby také často přemýšlejí o rodině a o tom, jak udělat své blízké šťastnými. Budou tak dlouho na to myslet, dokud nebude čas na snídani.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com