...

... Zdroj: iStock.com

Manželé podle zvěrokruhu. K jakému typu patří ten váš?

Znamení, v němž jste se narodili, mimo jiné rozhoduje o tom, jakou osobnost máme a jak se projevuje v mezilidských vztazích. A to i v lásce. Astrologie má vliv i na to, jaký bude (nebo je) váš manžel. Jestli žádného ještě nemáte, můžete se inspirovat hvězdami, pokud už ho máte, možná vám astrologie pomůže, jak s ním jednat třeba v krizové situaci.

Beran

Berani jsou velmi ambiciózní, praktičtí, nezávislí a optimističtí. Jsou velmi nadšení a vášniví. Chtějí s vámi trávit čas různými vzrušujícími a zábavnými aktivitami. Mít manžela Berana je tedy jako jet na horské dráze, protože život s ním bude velmi zajímavý a rozhodně ne nudný. Pokud vás miluje, bude vás milovat a obdivovat navždy. Někdy bývá ale trochu víc tvrdohlavý. Chcete-li mít v životě vzrušení, Beran je pro vás ten pravý.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci jsou materialisté, věrní, oddaní, trpěliví a dobrosrdeční. Patří k jedněm z nejlepších manželů zvěrokruhu. Jsou také smyslní a temperament jim rozhodně nechybí. Někdy se ale chovají ke svým partnerkám majetnicky. Cení si ale jemných věcí v životě a vždy se bude snažit poskytnout své ženě veškerý luxus. Udělají vše pro to, aby byla jejich manželka v maximálním pohodlí.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci milují zábavu, takže život s manželem, který se narodil v tomto znamení, je plný kouzla a zábavy. Jsou vzrušující, spontánní a živí. Budou plánovat náhodné večeře a výlety a očekávat to samé od své partnerky. Jako manželka Blížence se nemusíte bát nudy, ta vás s ním nečeká. Tito lidé se rádi stýkají s dalšími lidmi, ale zároveň jsou žárliví a vůči partnerovi trochu majetničtí. Vždy si můžete být také jistí tím, že budou stát na vaší straně, kdykoli. Blíženci poskytují svým partnerkám vždy silnou podporu. A to se cení.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci jsou emocionální manželé. Jsou spolehliví, podporující, milující a starostliví. Vždy tu budou, aby své ženě poskytli emocionální podporu. Raci jsou také loajální a vždy připraveni se vám plně věnovat a být vaším nejlepším přítelem na každém kroku. Tito manželé ale potřebují neustále emoční jistotu. Pokud ji nebudou cítit, budou se chovat poněkud majetnicky.

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvi jako manželé jsou odvážní a divocí. Vždy se budou snažit poskytnout své ženě luxus a pohodlí. Jsou také ochranitelští a ženu budou chránit před jakýmkoli nebezpečím. S manželem Lvem si také můžete být jistá, že s vámi bude zacházet jako s královnou. Mají silný smysl pro sebeúctu a taky ego, které se někdy budou snažit převést i na vás. Ovšem budou vás taky divoce a vášnivě milovat. Jen pozor, někdy bývají hodně dominantní a popudliví.

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny manželé jsou starostliví a praktičtí. Pokud vás milují, milují vás hluboce celým svým srdcem. Vždy se postarají o to, aby svou ženu rozmazlovali láskou, štěstím a útěchou. Kromě toho se budou vždy snažit zachovat svěžest vztahu. Někdy vás sice mohou rozzlobit jejich přehnané požadavky na pořádek a čistotu, ale i to se dá nakonec vydržet.

Pokračování 7 / 12

Váhy

Považujte se za šťastnou ženu, ​​pokud je váš manžel narozený ve znamení Vah. Jsou to velmi romantičtí muži, kteří se nebojí vyjádřit své emoce. Naplní vaše srdce spoustou lásky a péče. Budou na vás velmi pyšní a velice rádi se budou chtít chlubit vaším vztahem před ostatními. Doma se snaží udržovat harmonii a v sexu vám poskytnou nečekané zážitky. Jen bývají někdy trochu líní.

Pokračování 8 / 12

Štír

Štíři jsou jako manželé velmi intenzivní a vášniví, někdy tajuplní. Dokážou totiž velmi chytře skrývat své emoce. Jejich manželky tedy musí vynaložit velké úsilí, aby zjistily, co se s nimi děje. Rozhodně to ale bývají muži, kteří své ženy rádi ochrání a kteří jsou věrní. Když vám vyznají lásku, pak to myslí z celého srdce a můžete si být jistá, že to myslí skutečně upřímně. V sexu je definuje vášeň a vášniví jsou vlastně ve všem, co dělají.

Pokračování 9 / 12

Střelec

Manželé Střelci neradi ovládají své manželky, protože jsou svobodomyslní a baví je poznávat a zkoumat nové věci. Jsou tedy ochotni dát dostatek prostoru a svobody i svým partnerkám, aby si i ony mohly užít život podle sebe a plnily si svoje sny. Rádi podnikají se svými manželkami nová dobrodružství. Kromě toho bude Střelec vždy motivovat svou ženu, aby se měla lépe. V sexu se pak Střelec bude vždy snažit okořenit váš život. Investuje veškerou energii, aby se váš život stal dobrodružným výletem. Ideální manžel zvěrokruhu.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Manželé Kozorozi berou své povinnosti vždy velmi vážně. Jsou totiž velmi odpovědní a nebojí se závazků na celý život. V manželství nejsou dominantní a svou ženu nekontrolují. Tito muži budou podporovat své manželky bez ohledu na to, co se stane, a vždy budou investovat do toho, aby svoje manželství posílili. Jejich praktičnost a odpovědnost z nich dělá výtečné manžely. Jak je popsat jedním slovem? Skála.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Muži Vodnáři jsou velmi nezávislí. Mají silnou osobnost a chtějí si udržet i v manželství rovnováhu mezi vztahem a jejich životními cíli. Často je to ale pro ně těžké vysvětlit to své manželce. Jinak to jsou ale laskaví partneři, kterým nevadí ani milenci či minulé vztahy, které jejich manželky měly. Rozhodně s nimi ale nečekejte, že by se oddali jen vám, to nedokážou.

Pokračování 12 / 12

Ryby

Manželé narození ve znamení Ryb jsou extrémně romantičtí a obětaví. Chtějí dělat svým partnerkám radost a dát jim pocit, že jsou milované. Vynaloží zvláštní úsilí, aby projevovali stále svou lásku a aby se jejich manželky cítily výjimečně. Jsou to také jedni z nejvášnivějších milenců zvěrokruhu a díky jejich širokému srdci jsou z nich jedni z nejlepších manželů. Když vás miluje, bude to dělat se stoprocentní oddaností. Navíc váš vztah okoření kreativními nápady a romantickými gesty, co chtít víc?