...

... Zdroj: iStock.com

Kdo vám řekne pravdu do očí bez ohledu na city? Jsou to tahle 4 znamení!

Určitě jste už slyšeli rčení o tom, že poctivost je ta nejlepší politika. Když jste čestní, ostatní lidé vám snáze důvěřují, protože vědí, že pravda je pro vás důležitá. Spousta lidí si pravdy cení, a když vás druzí znají jako poctivého a upřímného člověka, cítí se s vámi v pohodě. Existuje ale tenká hranice mezi tím být čestným člověkem a tím být hrubiánem, kterému jsou vaše pocity naprosto volné.

Beran

Berani nemají vždy nejlepší kontrolu nad svým jazykem. Někdy říkají věci, které jsou prostě pro druhé urážlivé. Rádi se poměřují s ostatními, touží po rychlosti a dynamice. Cení si efektivity. Pokud jde o nabídku konstruktivní kritiky, nikdy se nebojí mluvit. Když ale kritizujete ostatní, Berani, můžete jim připadat poněkud netaktní. A když jsou Berani obzvláště frustrovaní, mohou říkat opravdu nehezké a nelichotivé věci. Pozor na tohle znamení, když je naštvané, nebude se bát ublížit vám a poškodit vaše city.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 4

Býk

Býci se snaží být vždy spolehliví, pokud jde o pravdu. Ve svých názorech jsou nesmírně upřímní. Neočekávejte, že vás budou litovat nebo šetřit, vždycky řeknou to, co si myslí. Jestli je váš nový účes katastrofa, určitě to bude Býk, který vám to sdělí jako první. Nebude se rozpakovat vám říct, že vaše boty jsou nevkusné nebo že váš přítel je totální blbec. Může to být zraňující, ale Býci se jen snaží o upřímnost. Ne každý ji ale snese.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 4

Střelec

Střelec nikdy nebere věci příliš vážně a předpokládá, že i ostatní s ním tohle myšlení sdílejí. Proto se nebojí říkat, co si myslí, i když to znamená urazit ostatní lidi. Bezostyšně vám dá vědět, že plýtváte svým potenciálem, že jste ve slepé uličce a že váš život potřebuje změnu. Střelec není typ člověka, který se kousne do jazyka a předstírá, že podporuje vaše rozhodnutí, když s vámi uvnitř nesouhlasí.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 4

Kozoroh

Kozoroh nikdy nešetří vaše city, když vám sděluje pravdu. Cení si poctivosti i u ostatních, takže je upřímný i on sám. I když to není pokaždé zrovna milé. Pokud se zeptáte na jeho názor na cokoli, řekne vám to přímo do očí a nebude chodit kolem horké kaše. Když bude mít hodně negativní názor, pokusí se sice ovládnout, ale obvykle to nevydrží a nakonec vám stejně řekne, co si opravdu myslí. Buďte připravení, nebude to tolik bolet.

.
. | Zdroj: iStock