...

... Zdroj: iStock.com

Projevy lásky podle horoskopu: Raci pečou, Štíři vás zkoumají

Jak poznat, že vás miluje? Přinášíme přehledný atlas všech příznaků, podle kterých poznáte, že je ruka v rukávě. 

Beran

Bez ohledu na pohlaví či věk mají Berani jednu společnou vlastnost, která odhalí, zda jsou jejich city k vám skutečné – začnou bojovat. Ne fyzicky, ale slovy, snaží se flirtovat a současně testovat vaši trpělivost. Vládnoucí planeta Berana je Mars, bůh války. Proto více než romantiku hledá důstojného soupeře. Současně chce mít někoho, na koho se může spolehnout. Nedejte se, vracejte jim jejich slovní výpady. Může to být únavné, ale bude to stát za to.

beran
beran | Zdroj: shutterstock.com

TIP NA VIDEO: Jak to mají s láskou lidé ve znamení Berana?

Video placeholde

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci vyjadřují lásku tak, jak dělají všechno ostatní – pomalu a důsledně. To, co chcete nejvíce slyšet, vám neřeknou, pokud si nejsou zcela jisti. Mějte trpělivost. Pokud potřebujete ujištění, sledujte jejich jednání. Galantní pohoštění, upřímné komplimenty, spolehlivost a ... samozřejmě dárky. Tím vším se vám snaží říct "miluji tě".

býk
býk | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Jsou vždy veselí, ale pokud to přeženete s vtipy, abyste si z nich vystřelili, připravte se na pomstu. Intenzivně vyhledávají společnost člověka, ke kterému něco cítí. Pokud jsou vašimi kolegy/kolegyněmi, ve snaze udělat na vás dojem se klidně dostanou do problémů a neodradí je ani to, že by kvůli tomu měli přijít o práci. Jediné, co je zastaví, je vaše odmítnutí. Ale proč byste řekli ne okouzlujícímu a zábavnému společníkovi?

blíženci
blíženci | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 4 / 12

Rak

Přestaňte dumat nad tím, zda Rak, který vám pobláznil hlavu, cítí totéž. Můžete to zjistit podle klasických ověřených "astrologických indicií". Nejprve se pro vás bude snažit navařit nebo napéct. Květiny a komplimenty jsou úrovní číslo dvě, ideálně následovanou večerem u ní/něj a prohlížením starých fotografií. Když s vámi sdílejí zážitky, je to velmi dobré znamení. A rozhodující důkaz? Když o vás nejen projevují starost, ale také o tom mluví.

rak
rak | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 5 / 12

Lev

Hned, jak jste na sobě zpozorovali jejich upřený pohled, věděli jste, že jste ve hře... jejich hře. Ale co když nechcete, aby to byla jen hra, když Lev tolik miluje flirtování? Jak zjistit, zda vás miluje, nebo jste další krátkodobá známost? Jednoduše. Lvi a Lvice rádi dominují. Takže, pokud se čas, který vám věnuje, náhle výrazně prodlouží na společné obědy, večery a také celé víkendy, víte, že se mezi vámi něco děje.

lev
lev | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 6 / 12

Panna

Chtěli byste si získat srdce tohoto puntičkářského znamení? Dobře, ale nejprve si dejte do pořádku váš životní prostor, protože pokud to neuděláte vy, udělá to Panna. Nedivte se, pokud ji najdete seřazovat vaši hudební kolekci podle abecedy nebo knihy podle velikosti. Panny svou lásku vyjadřují vytvářením útulného, uspořádaného prostředí pro ty, jež milují, protože věří, že si to zasloužíte. Je to pozitivní znak, proto překonejte nejistotu, že vám někdo zasahuje do vašeho prostředí. Polibte je, poděkujte jim a nechte je dokončit jejich práci.

panna
panna | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 7 / 12

Váhy

Namísto lámání si hlavy nad tím, zda přitahujete ty "přitažlivé" Váhy, si jich raději všímejte ve společnosti druhých. Jsou vždy milé, zejména při komunikaci ve dvojici, ale to je jejich přirozená nátura. Když už jsme u toho, pokud snadno podlehnete žárlivosti, dávejte si na Váhy pozor. Ale pokud to překonáte a začnete pracovat na vztahu, zjistíte, že tak, jak byly Váhy milé k jiným, k vám jsou ještě milejší. A přesně to jste hledali – znamení, že jsou zamilované. Chcete absolutní ujištění? Dají vám milou přezdívku a většinu času vás budou oslovovat vaším novým jménem.

váhy
váhy | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 8 / 12

Štír

Pokud jste dostatečně vnímaví, na první pohled si všimnete, zda má o vás Štír zájem. Bude vás upřeně sledovat, ale nebude "zírat". To by bylo příliš nápadné a to zvláštní, přitažlivý Štír nechce. Je to napůl detektiv a napůl analytik a to je to, co vás přitahuje, ne? Ale dříve či později se prozradí, když budete jeho pohled na sobě cítit stále častěji – ne však přímo, ale nenápadně – přes prosklené dveře, odrazy v zrcadlech či oknech. Zkrátka zamilovaný Štír vás bude důkladně studovat.

štír
štír | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 9 / 12

Střelec

Pokud vás Střelec miluje, je to proto, že jste mu dali čas a prostor na rozvinutí jeho citů. Důkazem vašeho úspěchu je, když vám volá (téměř) každý den, ale ještě lepší je, pokud vás pozve na dovolenou. Nezáleží na tom, jestli je to víkend na chalupě, nebo týden v Paříži. V obou případech je to dobré znamení. Ale mějte trpělivost, pokud to nepřijde hned. Pro Střelce je důležitá volnost.

střelec
střelec | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Dodržovat pravidla a dělat věci tak, jak se od nich očekává – to je celý Kozoroh. Pokud je už zadaný, nedělejte si naděje. Nic neohrozí jeho oddanost. Pokud jej chcete zaujmout, ukažte, že máte také smysl pro pořádek a pravidla. Když vás poznají (či lépe řečeno detailně vyzpovídají), budete přesně vědět, zda je v jejich srdci pro vás místo. Své city dají najevo upřímným rozhovorem, který vás nenechá na pochybách.

kozoroh
kozoroh | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři jsou nekonvenční zástupci zvěrokruhu. Neřídí se nepsanými pravidly navazování vztahů, takže pokud jde o lásku, její projevy musíte hledat v jejich netradičním řízení. Možná budou pozorně studovat části vašeho tělo a navrhovat, jaké tetování nebo odvážná barva vlasů by se k vám hodily. Nebo vás pozvou na tematický večírek v kostýmu, který vám sami vyberou. Pokud to není váš šálek kávy, měli byste si rebelantské Vodnáře držet od těla.

vodnář
vodnář | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby jsou spíše tiché a trochu stydlivé – víc než ostatní znamení. Pokud čekáte, jestli udělají první krok, u mnohých se nedočkáte. Tak jako ke všem vodním znamením k nim musíte přistupovat citlivě a sledovat jejich projevy, abyste vytušili, co cítí. Jediné, co potřebujete vědět, je, že pokud vás milují, na začátku budou mít problém o tom mluvit. Ale po tom, co vás lépe poznají, budou sdílnější než ti nejukecanější Blíženci, jaké jste kdy poznali.

.
. | Zdroj: shutterstock.com