...

... Zdroj: iStock.com

6 nejtvrdohlavějších znamení zvěrokruhu: Je mezi nimi to vaše?

Každý někoho takového známe. Tvrdohlavě lpí na svém názoru a nepovolí a nepovolí. Příště se ho zeptejte, co je za znamení.

Beran

Beran neustoupí ani tváří v tvář nezvratným argumentům. Prostě dělá, že je neslyší. Zatímco některá znamení zvěrokruhu po dlouhém boji uznají, že pravdu by mohl mít i někdo jiný (ahoj, Kozorozi), Beran nikdy. Tato vlastnost je únavná nejen pro ty, kdo se s ním dohadují, ale i pro něj.

Tip na video: Jaké léto čeká jednotlivá znamení?

Video placeholde

Pokračování 2 / 6

Blíženci

Není to žádné tajemství, Blíženec je dvouhlavé monstrum – a to také platí, když jde o hádku. Zatímco část blíženčí osobnosti by ustoupila, druhá to zásadně odmítá. Proto se s nimi dohodnete jen velmi nesnadno.

Pokračování 3 / 6

Ryby

Ano, na tenhle seznam patří i Ryby. Mají sice dobré úmysly, ale často absolutně nevyargumentované a rozhodují se hlavně na základě pocitů, které lze těžko zpochybnit. Zkrátka… rozumná dohoda je tu složitá.

Tip na video: Jak na tom letos budete se zdravím? Odpovídá astroložka.

Video placeholde

Pokračování 4 / 6

Lev

Lev je prostě nejistý a má obří ego. Připustit, že něco neví nebo že se mýlí, hlavně připustit to veřejně, je pro něj nepředstavitelné. Možná vám v soukromí dá za pravdu, ale musíte to držet v tajnosti.

Pokračování 5 / 6

Rak

Hlavním důvodem, proč Rak nemůže přiznat, že se mýlí, je prostě proto, že je příliš citlivý. Omyl znamená omluvu nebo jiné řešení situace a tomu se Rak chce vyhnout. Proto zpochybňuje fakta nebo je rovnou ignoruje. Je pro ně jednodušší utvrdit se v tom, že mají pravdu, a cítit se ukřivděně.

Tip na video: Která znamení se ještě letos mohou těšit na novou lásku?

Video placeholde

Pokračování 6 / 6

Váhy

Váhy jsou nerozhodné a navíc rády manipulují. Často připustí, že se spletly, aby vzápětí zas tvrdily, že mají pravdu. Nikdy je úplně nepřesvědčíte, chtějí být přesvědčovány znova a znova, což je opravdu hodně otravné.