Co vás v únoru čeká a nemine? Prozradí to věštba z magických zrcadel.

Co vás v únoru čeká a nemine? Prozradí to věštba z magických zrcadel. Zdroj: iStock.com

Věštba z magických zrcadel: Vodnáři potkají lásku, Lvům hrozí deprese

Únor pomalu klepe na dveře. Co vás v posledním zimním měsíci čeká a nemine? To prozradí vaše znamení a také věštba z magických zrcadel od vědmy Helen Stanku.

Když se řekne magické zrcadlo, asi každému se vybaví pohádka o Sněhurce a zlé královně. Magická zrcadla se používala od nepaměti. Černá arabská, zlatá indická, japonská nefritová… U nás se nejčastěji používají zrcadla s černou odrazovou plochou vytvořená alchymisty podle dávných receptur. Obsahují magické bylinky, částečky drahokamů a další tajné přísady.

TIP NA VIDEO: Jaké budou v roce 2022 úplňky a co nám přinesou?

Video placeholde

Zrcadla se vyrábějí i za určitých astrologických konstelací, každé je originál a má svá vlastní ladění. Je to jako s hudebním nástrojem. Mág se se svým zrcadlem musí sžít stejně jako třeba houslista se svými houslemi. A zrcadlo je mu pak nejenom magickou pomůckou pro zesílení jasnovidnosti, astrální cestování či utváření vlastní budoucí reality, ale také dobrým kamarádem. Když se tazatel a zrcadlo sladí, lze v zrcadle zahlédnout útržky věcí, které přicházejí.

Co vás čeká v únoru? Věštbu z magických zrcadel pro svoje znamení najdete na dalších stranách. >>>

Pokračování 2 / 13

Beran

Před vámi je měsíc, kdy se budete nervózně snažit plnit své závazky a ani nebudete vědět, jak vypnout. Když se vám bude někdo snažit přiblížit, budete hledat, co za tím je. Pak se vám to může rozležet v hlavě a budete zdlouhavě přemýšlet, jestli jste to nepřehnali.

Pokračování 3 / 13

Býk

To, co vás pohltí, je tvorba zázemí a krásného a bezpečného domova. Můžete někoho pohostit a užít si vnitřní uspokojení, že se vám vše vydařilo. Až na jednu maličkost: dávejte si pozor na starší ženy, kterým se nezavděčíte, ani kdybyste se snažili sebevíc. Stačí si uvědomit, že vlastně ani nemusíte.

Pokračování 4 / 13

Blíženci

Jako byste byli v nějakém informačním vakuu. Sdělení druhých sice uslyšíte, ale k obsahu jako byste byli hluší. Budete se pídit po stále nových zdrojích, tím pádem se ale dozvíte spoustu nepotřebných klepů, a dokonce se do záležitostí cizích můžete sami nechtěně zamotat. Někdo by si totiž vaše slova mohl vyložit po svém a jinak, než jste vy původně zamýšleli. Nezapomeňte při tom všem, že někde kdosi čeká na zprávu od vás, která mu zahřeje srdce.

Pokračování 5 / 13

Rak

Unavený měsíc a nebezpečí bacilů ze všech stran může iritovat většinu Raků. Povinnosti budete vykonávat ze setrvačnosti. Přesto se na vás v půlce měsíce usměje štěstí a někdo vás mile překvapí tím, že si na vás vzpomene. Čím více se budete blížit březnu, tím více budete nabírat životní sílu.

Pokračování 6 / 13

Lev

V té zimě a mrazu jako by zamrzlo i vaše srdce. Můžete se dostávat do lehkých depresí. Budete mít tendenci pochybovat o smyslu života a vašeho konání. Může se vás zmocnit jistá lítost. Nezapomeňte, že je blízko vás někdo, pro koho jste jedineční a nepostradatelní. Překvapte ho a pozvěte na večeři či jinou akci. Uvidíte, jak se najednou celý svět rozzáří.

Pokračování 7 / 13

Panna

Vaše myšlenky se budou ubírat zprava doleva a zleva doprava v honbě za tím nejlepším možným výsledkem. Ve svém konání budete zapomínat na svět kolem sebe, i tu kávu budete pít za chodu již studenou. Nic vám neuteče. Vše dokážete precizně zařídit a ještě zorganizovat malou rodinnou oslavu či zajímavé setkání. Budete se divit, kolik chvály za to sklidíte.

Pokračování 8 / 13

Váhy

Chtělo by se spát a odpočívat a vzbudit se až na jaře, ale okolí vám to nedovolí. Možná rozmrzele, ale přece jenom se vrhnete do svých povinností. Ani si vlastně neuvědomíte, jak rychle ubíhá čas a jak vás to všechno baví. Objevíte v sobě workoholika. Pamatujete si, kdy jste si naposledy splnili přání? V momentě, kdy uděláte i něco pro sebe, vesmír jako by slyšel vaši objednávku, vás zasype přídavky. Únor vás překvapí svojí laskavostí.

Pokračování 9 / 13

Štír

Všechno víte a všechno znáte. Alespoň jste si to dosud mysleli. No, budete se divit. Někdo ve vaší blízkosti vás totiž kompletně překvapí. Zkraje nebudete vědět, jak na to reagovat a budete lehce podráždění, než vám dojde, že je to pro váš prospěch. Trochu se zastydíte. Možná by to ale napravil váš skvělý a vyhlášený domácí moučník jako pozornost danému člověku.

Pokračování 10 / 13

Střelec

Tam, kde se něco děje, musíte být i vy. Nic vám neuteče. Ve všem budete lídry. Na sjezdovkách či jinde budete vy těmi, kteří jdou ostatním příkladem. Možná se budete hnát tak, že zapomenete odpočívat. Také můžete přehlédnout starostlivé oči bytosti, jež vás miluje. Všechno vidí a ráda by vám pomohla, ale sama by potřebovala ulevit od nálože povinností. Buďte tedy ohleduplní a vstřícní k těm, kteří podporují vás. Odměnou vám bude spokojený a šťastný únor.

Pokračování 11 / 13

Kozoroh

Možná si ani neuvědomujete, jak moc dáváte druhým nahlédnout do své duše. Taková malá meditace, která vás přenese do krajiny snů, vás ale dokáže odpoutat od všeho malicherného dohadování se s ostatními o to, kdo má pravdu. Radost vám udělají vaši opravdoví přátelé, kteří vás vytrhnou z kolotoče sporů a překřikování. Budete mít možnost pro ně něco zařídit a budete náramně pyšní na to, že to oni ocení.

Pokračování 12 / 13

Vodnář

Můžete mít pocit, že zmizeli všichni vaši staří známí a dobří přátelé a vy jste se ocitli kdesi uprostřed vesmíru úplně sami. Nebudete sami, ale velmi jemně a nenápadně začnete poznávat nové lidi a nové přátele. Mnozí z nich se po čase ukážou být povrchní, ale bude mezi nimi i někdo, kdo vám učaruje, skutečný klenot. Pocítíte touhu tento objev poznat blíž. Bude vám imponovat svojí představivostí i pochopením, které bude mít pro vaše sny, plány a nápady. Pamatujte ovšem, že se říká důvěřuj, ale prověřuj.

Pokračování 13 / 13

Ryby

Jako kdyby do vás vstoupila jakási nová síla, nové nápady a vy už jste začali plánovat svůj další život. Budete hodnotit kroky, které jste doposud učinili, a jejich dopady na váš život. To, co nefungovalo tak, jak jste si představovali, eliminujete ze svého života. Vlastně si uděláte jakýsi generální úklid v duši a to vám hodně odlehčí. Nadechnete se a plni síly začnete přitahovat nové lidi, situace a dobrodružství. Není nic, co byste nezvládli. Buďte ale opatrní na sklony k hypochondrii.

Věštbu z magických zrcadel provedla vědma a kartářka Helen Stanku. Její další služby najdete na jejích webových stránkách.

Kartářka a vědma Helen Stanku.
Kartářka a vědma Helen Stanku. | Zdroj: Archiv Helen Stanku