...

... Zdroj: iStock

Poslední číslo roku narození prozradí víc, než si myslíte: Kdo jste podle staré tradice?

Poslední číslice roku vašeho narození o vás prozradí víc, než si myslíte. Velký význam jí přikládá jak čínská tradice, tak západní astrologie. Co tato číslice říká o vaší osobě a vnitřní síle?

Nulu mají nezávislí

Neustále vymýšlejí něco nového, nechtějí se na nic a nikoho vázat a ke štěstí a životu potřebují volnost. V jakémkoli slova smyslu a v jakékoli souvislosti jsou šťastní, jen když mohou být sami sebou, na nic si nehrát a nedělat nic tak, jak se má nebo by se mělo. Důležitá je pro ně právě lehkost, s jakou dokážou změnit svůj život o sto osmdesát stupňů.

Pokračování 2 / 10

Jednotku nosí odvážní

Nebojí se výzev, věcí neprobádaných a těch nejbláznivějších nápadů. Právě ty totiž lidem narozeným s datem, které končí jednotkou, dávají smysl. Nač žít nudně, v zaběhnutých kolejích a s neustálým pocitem bezpečí, když se dá vydat cestou neprobádanou, která je možná nebezpečnější, ale o to zajímavější?

Pokračování 3 / 10

Dvojka je v datu vůdců

Potřebují mít pod sebou tým lidí, vést je k lepším výsledkům a k cílům, které si předem stanoví. Nemají rádi, když musí poslouchat někoho jiného a jejich nápady či strategie se ani jen náznakem nevezmou v úvahu. Mají pocit předurčení k tomu, aby vedli a vymýšleli všechno to, co se kolem nich právě děje, prostě to tak cítí.

Pokračování 4 / 10

Ti s trojkou preferují stálost

Změna je v jejich životě jen nutnost, které se snaží téměř vždy vyhýbat. Nemají rádi, pokud se v jejich životě něco mění, protože je pro ně neuvěřitelně těžké zvyknout si na něco nového. Změnu chápou jako něco špatného a nepochopitelného, ba přímo absolutně zbytečného.

Pokračování 5 / 10

Čtyřka patří emocionálním duším

Je až neuvěřitelné, kolik emocí v sobě skrývají lidé, kteří se narodili s datem končícím čtyřkou. Proč je tomu tak? Prostě mají v sobě až příliš velké množství pocitů, které ne vždy dokáží kontrolovat a občas jim jednoduše dají volný průběh. Nebylo by na tom nic špatného, je však třeba správně vystihnout vhodnou situaci, protože ne vždy je příliš emotivní chování bráno pozitivně.

Pokračování 6 / 10

Pětku na konci data mají snílci

Snít o věcech, které by se v nejbližší budoucnosti mohly stát a které se určitě s odstupem času podaří, je jednou ze zvláštních vlastností lidí s pětkou na konci data narození. Nic nezastaví jejich obrovskou fantazii a schopnost věřit ve vlastní schopnosti a věci nemožné. Snít i za dne se jim daří většinu života a vůbec se za to nestydí.

Pokračování 7 / 10

Se šestkou se narodili lvi salonů

Vždy potřebují být obklopeni množstvím lidí, nemají problém udržovat kontakt s nadměrným počtem přátel a známých, a v případě, že musí zůstat na chvíli sami, okamžitě se cítí tak trochu nesví. Každý se v jejich společnosti cítí skvěle, jsou výbornými baviči a není možné si je v davu nepamatovat. Ostatní lidí potřebují ve svém životě více než cokoli jiného.

Pokračování 8 / 10

Sedmičku preferují ti zodpovědní

Nic nenechají náhodě, vše potřebují mít pod kontrolou, a co je nejlepší, dá se na ně spolehnout opravdu ve všem. Nikdo nepochybuje o tom, že by něco nezvládli dokončit včas nebo že by jim dodržení určitého termínu dělalo zásadní problém. I proto to v profesionálním životě sedmičkovým výborně funguje.

Pokračování 9 / 10

Osmička se nikdy nevzdává

Nejde to napoprvé ani napodruhé? To osmičkové lidi nezastaví. Nevzdávají se téměř nikdy, a hlavně ne v případě, pokud se něco zdá složité a nikdo jiný si s tím poradit neumí. Právě tehdy nastupují oni a nedají pokoj, dokud svůj úkol nesplní.

Pokračování 10 / 10

Devítku mají zásadoví

Pokud něco řekli, pak to platí. A pořád. Zásady jsou pro ně heslem, kterým se řídí opravdu neustále, a neumějí si bez nich představit život. Potřebují totiž něco, čeho se mohou držet a považují to za základ, na kterém mohou dále stavět. Pro někoho jsou možná zásady otravné, oni si však bez nich život nedovedou představit.