...

... Zdroj: iStock.com

Štěstí podle horoskopu: Býci potřebují odpočinek, Panny lásku a obdiv

Každý by chtěl v životě prožít to nejkrásnější a cítit se šťastně. Mnohým se to povede, jiným ne. Jaké je tajemství vašeho štěstí a kdy se budete cítit skutečně pohodově? Zeptejte se hvězd, poradí vám, kde hledat zlatou rybku.

Beran

Berani milují úspěch a jsou štěstím bez sebe, když je druzí chválí. To si pak připadají jako na obláčku. Rádi se obklopujete ostatními lidmi, kteří jsou naladění stejně jako vy. Jste také milovníci zdravých soutěží, takže pokud můžete hrát, jste šťastní. A když je závod trochu dobrodružný, ještě lepší!

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci mají rádi relax a uvolnění po náročném dni. Pak se cítí šťastně. Rádi čtete, posloucháte hudbu nebo se díváte na situační komedie. Vás naplňuje štěstím, když můžete být jen sami se sebou. Vzhledem k tomu, že jste spolehlivý pracovník, rádi taky přijímáte komplimenty, které se týkají vaší profese. To vám dává taky pocit štěstí.

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci, vy jste obrovský zdroj energie! Jste štěstím bez sebe, když děláte radost druhým. Nepotřebujete dostávat dárky, sami je dáváte mnohem raději. Schopnost rozveselit ostatní je vaším tajemstvím, které umí jen málokdo. S vámi se nikdo nenudí. Jste člověk, který by měl zůstat vždy sám sebou, jedině tak budete šťastní.

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci jsou dárci, kteří rádi rozdávají úsměv. Jakmile se někdo ocitne v nouzi, jste první osobou, která jim přijde na mysl. Jste hrdí, když víte, že to tak ostatní cítí, a to vás naplňuje štěstím. Je nádherné připadat si jako hrdina a odstraňovat problémy druhých. Nejste jen skvělí posluchači, ale dokážete se také dobře vcítit do emocí ostatních lidí.

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvi patří obecně k velmi oblíbeným lidem. Jste totiž tvůrci a máte spoustu originálních nápadů. Když vidíte, že se vaše nápady líbí a lidé je obdivují, jste na vrcholu blaha. Potom máte mnohem víc energie na cokoli a jste plní dobrých a pozitivních vibrací. Nezůstávejte nikdy na jednom místě, spontánnost je ve vaší krvi, jedině tak budete šťastní.

Pokračování 6 / 12

Panna

Intelektuální Panny jsou spokojené, když mohou neustále nasávat nové informace. Ačkoli to nikdy nedají moc najevo, uvnitř existuje silné nutkání, aby byly milované a přijímané ostatními. Panny, nejšťastnější jste, když vám lidé vyjadřují lásku a zaujmete je. Baví vás taky náhodná party, kde se zbavíte všech starostí a nádherně se odreagujete.

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy, vy jste společenský motýl. Nikdy nepřestávejte poletovat a dávat radost. Milujete pozitivní vibrace lidí a různých míst, máte rádi, když se s vámi cítí i cizí lidé dobře a inspirují vás (a vy je). A když potřebujete najít útěchu v duši, nejraději jste o samotě, kdy se můžete ponořit do svého nitra.

Pokračování 8 / 12

Štír

Štíři, vy jste jasné světlo, které září. Ve vaší tváří vykouzlí štěstí ten, kdo vám skutečně naplno porozumí. Obdivujete intelektuály a budete spokojení, když si s vámi budou povídat. Jakmile najdete někoho, kdo s vámi sdílí podobné myšlenky a cíle, dovolíte mu, aby vstoupil do vašeho soukromého kruhu. Tihle lidé ve vašem životě jsou zodpovědní za to, že budete zářit štěstím.

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci jsou romantici, kteří nepřestávají hledat krásu v životě. Tedy, neměli by přestat. Jakmile to nebudou dělat, štěstí nenajdou. Neustále byste měli lovit něco nového a zažívat nová dobrodružství. Cestovat a poznávat, aby vaše duše byla úplná. Prožívání každého okamžiku života naplno je něco, co byste neměli propásnout. To vám totiž dává pocit spokojenosti.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi milují tvrdou dřinu a rádi si užívají úspěch. Jsou také šťastní, když jim do cesty vstupují různé výzvy. Berou je jako sport a nikdy se nevzdávají. Vesmír se jim za jejich tvrdou práci odmění. Chcete-li být šťastní, snažte se dávat si nové cíle. Jejich dosažení je zdrojem vaší spokojenosti. A radost je základem vašeho štěstí!

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři, vy jste léčitelé duší, kteří rádi pomáhají druhým. To vám dává nejen vnitřní klid, ale taky pocit štěstí. Bez ohledu na to, jak velký nebo malý je problém, máte-li někoho rádi, pomůžete mu. Jste také šťastní, když máte vedle sebe někoho, kdo srší vtipem, to pak máte důvod těšit se na další den.

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby jsou snílci, kteří si žijí svůj vlastní život. Ne každý tenhle jejich originální pohled pochopí, takže Ryby jsou šťastné v okamžiku, kdy se najde někdo, kdo je bude skutečně chápat. Lidé, kteří mají podobné pocity, jsou pro Ryby jako perla v ústřici! To jsou ti, kteří činí jejich život nezapomenutelným a šťastným.