Video placeholde

Horoskop: Ryby a láska: Kdo je váš osudový partner?

Ryby jsou obdařeny zvláštním smyslem pochopit všechny lidi kolem sebe. Umějí naslouchat, jsou laskavé, vždy ochotné pomoci. Bohužel, ne vždycky se jim daří pochopit samy sebe, a tak se stává, že se celý život zmítají mezi sny a realitou.

Ryby mají tendence se vázat, a to jak na různé neřesti, tak i třeba na partnera. Proto je pro ně vždy štěstí, když najdou partnera, který sklony k nejrůznějším závislostem nebude podporovat.

Ryby a vztahy

Dokonalé souznění najdou Ryby ve vztahu s Býky. Jsou něžní, láskyplní, jemně rafinovaní, připraveni plnit druhému to, co mu na očích vidí.

Ideálními partnery pro Ryby jsou i Lvi a Berani, jejichž egu bude lichotit neskrývaný zájem a oddanost, kterou jim Ryby dokáží hojně poskytnout. Jelikož potřebují být všude první a nejlepší, nehrozí s nimi ani dlouhé oťukávání. Jakmile jednou podlehnou kouzlu Ryb, nebudou chtít měnit a klidně může jít o vztah na celý život.

Klidná, láskyplná a věrná povaha Ryb se bude hodit také ke štědrým Kozorohům. Naopak ne úplně nakloněny jsou hvězdy ke spojení Ryb a Štíra. Tato znamení spolu budou svým způsobem bojovat.