.

. Zdroj: Profimedia.cz

Jste věčné dítě? Znamení zvěrokruhu prozradí, jak stará je vaše duše

Je váš život plný her, nebo svou životní cestu pečlivě plánujete? Je pro vás víc dobrodružství, nebo dobré postavení? Znamení zvěrokruhu prozradí, jak je vlastně vaše duše opravdu stará. 

Beran

Vy jste dospělá duše. Mnozí si o vás myslí, že dítětem jste vlastně ani nebyli, odjakživa jste takoví vážní a důstojní. Už v dětství jste byli velmi vyspělí a rozumní. Vždy vás lákaly praktické a vážné věci. Je důležité, abyste se cítili hodnotně a potřebně. Čas jsou pro vás peníze či poklad, kterým se nesmí zbytečně plýtvat. Během běžných dní vás motivují vytyčené cíle, které se snažíte svědomitě plnit a postupovat stále výše. Daří se vám i bavit, i když jen občas. Volíte však solidní místa, žádné bláznivé akce. Volný čas trávíte kulturně, jako dospělí.

Video placeholde

Pokračování 2 / 12

Býk

Není žádná pochybnost o tom, že vám neutekla dětská duše. Jste veselé, šťastné a usměvavé stvoření, přesně jako děti. Věčný optimismus a pozitivní pohled na svět vám brání vnímat špatné věci, vždy vidíte jen to hezké – v přírodě i v lidech, kteří vás obklopují. Rádi se bavíte a hodně si hrajete. Ochotně se dělíte o všechno, co máte, k lidem jste přátelští, milí a otevření. V přítomnosti nezletilých se cítíte jako ryba ve vodě a hned se měníte na prostopášné dítě, se kterým je velká zábava.

Video placeholde

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Ukrývá se ve vás dospělá duše. Je však třeba dodat, že máte dvě tváře a umíte být i tím divokým dítětem, které je občas trochu hysterické, dělá si, co chce, jen ať mu nikdo nic nepřikazuje! Nepochybně dokážete být velmi veselí a plní života, ale většinou se chováte zodpovědně. Vždyť pokud má někdo tolik ambicí a cílů jako vy, nemůže si dovolit ležérní chování, musí poctivě makat. Pro druhé chcete být vzorem; často zejména proto, abyste si zasloužili obdiv dospělých. Konečně, vy jste přece géniem celého zvěrokruhu!

Video placeholde

Pokračování 4 / 12

Rak

Občas dokážete být nekonečně naivní a důvěřivé dítě. Otevřete světu srdce dokořán a každého zaplavíte láskou. I vaše přecitlivělost a občasné hysterické záchvaty naznačují, že se ve vás ukrývá dítě. A přesto jste zároveň i starou duší, protože lidem rádi pomáháte, radíte jim a jde vám to velmi dobře. S radostí si je poslechnete a snažíte se do jejich života vnést trochu světla. Jste matkou, která ráda vychovává své děti. Znáte pravé životní hodnoty a chcete, aby si je uvědomili i lidé z vašeho okolí.

Video placeholde

Pokračování 5 / 12

Lev

Je jisté, že ve vašem nitru se neskrývá dítě, ale dospělák, který ví, že všechno má svou cenu, nic není zadarmo a za všechno musí bojovat. A vy máte množství cílů, ke kterým vede dlouhá cesta a hodně práce. Pro vás jsou důležité věci jako krása, peníze a moc. Zároveň však inklinujete k starým duším, které dokáží usměrňovat jiné. Lidé vás respektují a vy jim ochotně radíte a pomáháte. Jste velkodušní a šlechetní, snažíte se své milované chránit a ukazovat jim správnou cestu.

Video placeholde

Pokračování 6 / 12

Panna

Je jednoznačné, že se ve vás skrývá dospělá duše. Přestože umíte vypnout a pobavit se, děláte to elegantně a důstojně jako dospělí. Jste stále seriózní, na tom stavíte svůj svět. Jste přesvědčeni, že snění a touha nestačí ke splnění vašich cílů a k vytouženým výsledkům vede jen tvrdá práce. Právě proto jste se vždy snažili co nejdříve začlenit do světa dospělých. I proto, že neradi vyčníváte z řady (maximálně oblečením) a chcete být respektovaným a váženým členem společnosti. Děti takové ambice nelákají, to je jisté.

Video placeholde

Pokračování 7 / 12

Váhy

Určitě jste stará duše. Nasbírali jste udivující množství znalostí a velmi rádi je sdílíte se svými milovanými; občas i tehdy, když vás o to nikdo nežádá. Jste přesně tak pomalí, opatrní a rozvážní jako staří lidé. Vše si třikrát rozmyslíte, každé sousto dvacetkrát přežvýkáte, promyslíte si i následky svých slov a činů. A jste výjimečně skvělí posluchači. Rádi se stáváte mentorem svých blízkých, ukazujete jim správný směr a dáváte cenné rady. Duše, které zabloudily, úspěšně vracíte na správnou cestu. Vždyť vy už dávno víte, co je v životě opravdu důležité a zaměřujete se na to, abyste lidem v tomto směru co nejvíce pomáhali.

Video placeholde

Pokračování 8 / 12

Štír

Ve vás se nepochybně ukrývá dospělá duše. To neznamená, že občas nechcete být divocí a veselí jako děti, bavit se s lehkostí, ale stává se vám to jen zřídka. Většinou se soustředíte pouze na práci a své cíle, přemýšlíte, jak se dostat výše, jak vydělat ještě více peněz, získat pro sebe lepší pozici či moc. Jako zapálený vědec, který pracuje na tom, aby uskutečnil své na první pohled nedosažitelné plány. Často berete příliš vážně i věci, kterým byste se spíše měli zasmát. Nesnášíte selhání a omyly. Sice se snažíte nebrat si vše příliš k srdci, i tak ale často vybuchnete, když neslyšíte to, co chcete, nebo se stane něco, s čím jste nepočítali.

Video placeholde

Pokračování 9 / 12

Střelec

Ve vás se skrývá největší dítě z celého zvěrokruhu! Vaším poznávacím znamením je touha po svobodě, nejraději byste vždy dělali jen to, co se vám zachce. Jít, kam chcete, dělat si, co chcete. Nesnesete hranice a ani vážné věci. Neskutečně milujete život, zábavu, veselost a k tomu kopu přátel. Seriózní věci vám kradou energii a připomínají svět, který se vám nelíbí a nechcete být jeho součástí. Podle vás se dá vše vyřešit láskou a špetkou humoru. Když zjistíte, že to tak není a díky takovému postoji se vám něco nepodaří, jste stejně uražení a nešťastní jako děti, takže svou mladou duši prostě nezapřete!

Video placeholde

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Určitě vám už i v dětství často říkali, že se chováte jako malí dospělí. Byli jste tiší, vážní a strnulí. Tyto vlastnosti vám zůstaly dodnes. S přibývajícími léty jste dokonce ještě serióznější a berete vážně nejen sebe, ale i celý svět. Zkrátka vnímáte věci smrtelně vážně. Ve vašich očích platí vlčí zákony a člověk může dosáhnout úspěchu pouze tehdy, pokud tvrdě pracuje, má peníze a vliv. A to je pro vás velmi důležité. Toužíte vyniknout, dosáhnout něčeho velkého, být úspěšní. Zajímavé je, že občas umíte být i dětští, tehdy zapomínáte na svou vážnost (zvláště pokud vás ovládne hysterický záchvat), jenže pak se uklidníte a obvykle jste ještě zodpovědnější. Podle vás život není hra a do cíle dorazí jen ti nejsilnější.

Video placeholde

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Sice se velmi snažíte být vážní, ale ukrývá se ve vás velké dítě. Milujete humor, zábavu a veselé chvíle strávené s přáteli. Občas jste nezodpovědní a lehkovážní. Jako bezstarostný motýl, který poletuje sem a tam. Vždyť život se nakonec nějak uspořádá sám od sebe. V tom se ve vás projevuje i stará duše. Rádi svěřujete život do rukou vyšší moci a osudu. Přestože sami sobě občas neumíte poradit, ostatním rozdáváte cenné rady neustále a lidé se často ptají na váš názor. Vaše stará duše k sobě přitahuje mnoho žáků, jste učitelem, duchovním mentorem. Je však škoda, že vlastní rady neumíte využít i ve svém životě.

Video placeholde

Pokračování 12 / 12

Ryby

Jedna část vaší duše je velmi dětská. Hodně sníte a před šedou a nudnou realitou často utíkáte do svého vzrušujícího světa. Je vám špatně z vážných a odpovědných věcí. K dosažení všech cílů podle vás stačí láska, mír a víra. Zároveň ve vás ale dřímá i stará duše, která se snaží vést jiné lidi k tomu, aby si uvědomili, na čem v životě opravdu záleží. Blízcí si vás rádi vyslechnou a vezmou si vaše rady k srdci. Vy už přesně víte, kdo jste a odkud jste přišli. Bez problémů dokážete vnímat a využívat moudrost, kterou jste si přinesli z předchozích životů. Občas jste duševně až přehnaně staří, dělá vám problém ráno vstát z postele a aktivně žít.

Video placeholde