.

. Zdroj: Profimedia.cz

Kdo ze zvěrokruhu je největší sobec? Jsou to tato znamení!

Už vám někdy někdo řekl, že se chováte sobecky? A došlo vám, že by to tak skutečně mohlo být? Možná za to může nejen vaše výchova nebo nastavení mysli, ale tak trochu i znamení, ve kterém jste se narodili. Některá totiž mají k sobectví větší sklony než jiná. Do které skupiny patříte vy?

Beran

Beran ví, co chce, a také ví, jak toho dosáhnout. Být odhodlaný je skvělá věc, ale někdy se to může trochu vymknout z rukou. Beran je jedním z nejsobečtějších lidí s postojem JÁ na prvním místě. Berani bojují na život a na smrt, aby dosáhli toho, co chtějí. Musíte pochopit, že přinášení obětí je pro ně část života, která se jich moc netýká. Berani, chápeme, že nesnášíte pocit, že jste druzí, ale zkuste se někdy zamyslet nad tím, že i ostatní mají právo na svůj pocit, názor, život. Je sobecké myslet jen na sebe.

Video placeholde

Pokračování 2 / 5

Býk

Ačkoliv jsou Býci spolehliví, jejich snaha o absolutní stabilitu a bezpečí z nich často dělá materialistické, sobecké a chamtivé bytosti. Jsou citliví, ale také majetničtí. A nikdy jim to nebude stačit, pořád budou chtít víc. Býci, proč pořád toužíte po tom mít víc a cítit víc? Buďte rádi za to, co máte, a nesnažte se sobecky dosáhnout na to, co nepotřebujete. Přestaňte být také agresivní a zachovejte klid, prospěje vám to.

Video placeholde

Pokračování 3 / 5

Blíženci

Blíženci jsou všestranní a vstřícní, mají ale tendenci přizpůsobovat se svému prostředí z osobních sobeckých důvodů. Tento postoj vede k tomu, že můžou působit povrchně a ješitně. Jakmile někam vyrazíte s Blížencem, hlavně nebuďte překvapeni jeho změnou osobnosti, ke které dojde třeba během deseti minut. Blíženci, musíte pochopit, že nikdo se o vaše záležitosti a pověst opravdu nezajímá, když vyloženě nechce. Naučte se být v pohodě ve své vlastní kůži, protože lidé vás mají rádi takové, jací jste.

Video placeholde

Pokračování 4 / 5

Lev

Lev je nebojácný, pokud jde o zvládání překážek. A pokud jste náhodou tou překážkou vy, hra pro vás brzy skončí. Co vidíš, to dostaneš je to, čemu Lev zásadně věří a kvůli tomu je také sobecký. Jejich oči čtou, co chtějí. Lvi, dejte prostor a možnost zazářit i jiným lidem. Pokud chcete, aby s vámi lidé byli rádi, musíte se obětovat a slevit ze své pozice krále.

Video placeholde

Pokračování 5 / 5

Panna

Panna je velmi pečlivá a přesná. Panny mají bystré oko a vidí všechny nedostatky a špatné jednání. To je skvělé pro ně samotné, ale ne pro lidi kolem nich. Panny jsou vždy ty, které začnou kritizovat a chovají se sobecky. Být tvrdý na sebe je v pořádku, ale ne na ostatní. Možná to, Panny, samy neumíte, ale ostatní třeba ano! Lidé nepotřebují vaše návrhy, když o ně nestojí. Mějte na paměti, že ti, se kterými se setkáte nebo s nimiž mluvíte, jsou jiní než vy. Nemyslete vždy na to, jak byste situaci zvládly vy, odpusťte si kritiku za každou cenu a situaci zvládnete.

Video placeholde