.

. Zdroj: Profimedia.cz

Pozor na narcisty! Která znamení zvěrokruhu myslí jen na sebe?

Narcisté mohou navenek působit jako okouzlující a vřelí lidé, ale uvnitř jsou chladní a mají nedostatek empatie. Narcismus se také projevuje přehnaným oceňováním sebe samého, přehnanou kritikou a někdy arogancí. Kterých pět znamení k narcismu inklinuje více?

Býk

Býci mají tendenci věřit, že jsou nejlepší, a že si proto zaslouží víc než většina lidí. Dost často postrádají schopnost empatie, a dokud se jim samotným nic podobného nepřihodí, nebudou se obtěžovat to pochopit. Neradi přemýšlejí o tom, proč se druzí cítí tak, jak se cítí. Býci mají také sklon být tyrany, kteří chtějí jít vždy svou vlastní cestou. Jsou to mistři manipulace. Nejvíc narcistická věc u Býka? Schopnost přimět lidi, aby dělali to, co by za normálních okolností nikdy nedělali. Při jednání s Býkem musíte být ve střehu.

Video placeholde

Další znamení najdete na následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Lev

Lvi chtějí, aby na ně byla upřena veškerá pozornost za všech okolností. Jsou známí tím, že se soustředí na sebe a vždy je to o nich. Jsou to rození vůdci, kteří dokážou okouzlit místnost plnou lidí a jsou si této kvality vědomi. To z nich dělá narcisty, protože se vám vždy pokusí ukázat, že jsou ve všech ohledech lepší než vy. Nadměrná sebedůvěra je přesně ten správný termín, který je definuje.

Video placeholde

Pokračování 3 / 5

Štír

Štír může být opravdu narcistický, pokud byl nedávno zraněn nebo zrazen. Navíc je od přírody velmi pomstychtivý, což může být trochu obtížné zvládnout. Ale pokud je na správném místě a mezi správnými lidmi, není to s ním tak hrozné. Pokud si se Štírem pohráváte, může to pro vás být hodně ošklivé. Jsou pak velmi chladní, vypočítaví a násilní. Navíc odmítají připouštět, že je špatné využívat výhody druhých k dosažení toho, co chtějí oni. Mají jedinečný talent na to, aby druhé doslova zablokovali.

Video placeholde

Pokračování 4 / 5

Vodnář

Pokud byste obvinili Vodnáře z narcismu, nikdy by s tím nesouhlasil. Místo toho by Vodnáři řekli, že jsou prostě jen nezávislí. Jenže oni bývají nezávislí do té míry, že nemyslí na nic jiného než na své vlastní potřeby a přání. Jsou velmi zaměřeni na cíl. Aby toho dosáhli, využívají výhod lidí. Také milují pozornost, a proto se nerozpakují chovat se tak, aby si jich každý všiml. Pokud má váš přítel Vodnář hodně charitativních aktivit, pak vězte, že to dělá nejen z dobroty srdce, ale také aby získal pozornost.

Video placeholde

Pokračování 5 / 5

Beran

Beran je spíše bezohledný než narcistický. Ne vždy myslí na ostatní a nebere je vážně, i když je to někdo milovaný. Toto znamení zvěrokruhu dělá vždy to, co chce, a když se s tím druzí shodují, je to skvělé. Pokud ne, je to problém. Nepokoušejte se napadnout jejich nadřazené postavení, protože rozpoutáte doslova válku.

Video placeholde