...

... Zdroj: iStock.com

5 znamení, která mají hodně silnou intuici. Jste to i vy?

Když jsou lidé intuitivní, dokážou vycítit nebo pochopit situaci bez jakéhokoli vědomého důvodu. A většinou mají pravdu. Zde je tedy 5 nejintuitivnějších znamení zvěrokruhu v astrologickém horoskopu. Patříte mez ně?

Rak

Raci jsou na prvním místě seznamu. Jsou to vysoce intuitivní lidé, kteří dokážou něco vycítit instinktivně bez jakéhokoli uvažování. Lidé si s nimi rádi povídají, protože Raci dokážou pochopit emoce druhých bez jakéhokoli vysvětlování.

Tip na video: Co čeká jednotlivá znamení v létě? Odpovídá astroložka.

Video placeholde

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 5

Ryby

Po Racích to budou vždycky Ryby, které jsou skutečně intuitivní. Většinou se řídí svou intuicí, když tvoří. Naslouchají jí a vzniká něco neobvyklého. Ke své inspiraci tedy vlastně nepotřebují žádné vnější zdroje. Jsou to citliví lidé, kteří svou kreativitu získávají z hlubokých myšlenek.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 5

Štír

Štíři jsou jako detektor lži. Pokud před nimi něco tajíte, stejně to vycítí a poznají, že lžete. Před Štíry je tedy díky jejich intuici nemožné něco skrýt. Jsou sebevědomí a je těžké je oklamat.

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Tip na video: Jak si přičarovat spokojenou dovolenou?

Video placeholde

Pokračování 4 / 5

Váhy

Váhy jsou intuitivní a vždy si uvědomují, co se kolem nich děje. Všimnou si složitosti situace a snaží se chránit. A díky svému pozitivnímu přístupu k životu dokážou zůstat optimistické i při vnímání důsledků situace.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 5

Kozoroh

Kozorozi jsou pečliví. Než udělají krok dopředu a naslouchají své intuici, aby se vyhnuli jakýmkoli problémům a pastem. Dokážou vycítit, kdy si s nimi lidé zahrávají.

.
. | Zdroj: iStock