...

... Zdroj: iStock.com

6 znamení, která zachrání každou situaci. Patříte mezi ně?

Existují lidé, kteří se dovedou vypořádat s jakoukoliv životní výzvou a situací. Jsou ostražití a pohotově reagují na všechno, co na ně život „hodí“. Reagují rychle a dokážou vyřešit téměř cokoliv. Tahle schopnost je ovšem vzácná a nemají ji všichni.

Beran

Někdo by mohl říct, že jednat impulzivně není dobrá vlastnost, ale pro Berana to funguje naopak skvěle. Dokáže totiž díky tomu přijít v pravý čas s řešením a snadno zvrátit nebezpečné situace. Pravdou je, že Berani jsou extrémně inteligentní a rychlí myslitelé, kteří se nenechají svazovat dlouhým přemýšlením o tom, zda je, či není něco vhodné. Beran si je totiž dobře vědom, že mnohem efektivnější je řešit věci hned. Dalším pozoruhodným rysem Berana je, že se moc nerozmýšlí, když chce něco říct nahlas. Berani tak mohou být vtipní a zábavní, ale občas také velmi hrubí. To se ale celkem hodí v případě hádek, jejich rychlá reakce obvykle oponenty totálně rozhodí.

Video placeholde

Další znamení najdete na následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Střelec

Nejdůležitější vlastnosti Střelce? Vždy si zachovají smysl pro humor a rychle se přizpůsobí i zcela novým okolnostem. Díky jejich důvtipu a inteligenci si dobrodružství Střelce sama najdou, i když oni po nich ani nepátrají. Dokážou rychle improvizovat, pokud jim něco chybí, a když jim vstoupí do cesty problémy, umějí je Střelci rychle řešit. Pokud se chystáte někam na cestu a jste z toho nervózní, vezměte si s sebou Střelce, protože ti budou vždy vědět, co dělat v jakékoliv situaci. Navíc je s nimi legrace, takže vás rozesmějí.

Video placeholde

Pokračování 3 / 6

Blíženci

Blíženci jsou požehnáni rychlými myšlenkovými pochody, takže mohou za několik okamžiků vyhodnotit jakoukoliv situaci a vymyslet řešení. Pokud organizujete událost, jako je večírek nebo svatba, je vždy dobré se obklopit Blíženci, protože jejich instinkty rychle vyčenichají cokoliv (nebo kohokoliv), co by mohlo způsobit problém a zabrání tk tomu, aby k potížím skutečně došlo. I když se ocitnete kdekoliv a je nablízku Blíženec, můžete být naprosto v klidu, protože Blíženec vše zařídí a vyřeší.

Video placeholde

Pokračování 4 / 6

Váhy

Ačkoliv se někdy Váhy mohou rozhodovat dlouho, jakmile si jednou věci ujasní, jsou velmi rychlé v jednání, ale i v kousavých odpovědích. Nemusíte jim ani říkat, že je někde nějaký problém, ony to vycítí, že něco není v pořádku, a přijdou na způsob, jak to napravit. I když jste v napjatém prostředí a zdá se, že to bude mít horší průběh, Váhy vás udrží v pohodě a budou pracovat na harmonizaci a zklidnění. Tohle zvídavé znamení zvěrokruhu má velkou schopnost empatie a vnímání, díky čemuž se umí zasoustředit na větší celek a pochopit, z čeho problém pramení.

Video placeholde

Pokračování 5 / 6

Lev

Lvi jsou energičtí a neustále ve střehu. Díky svým přirozeným vůdčím schopnostem mohou rychle zklidnit rozčeřenou vodu tím, že povzbudí ostatní k diskusi nebo poskytnou správné pokyny. Jakkoliv jsou ostražití, chápou, že někdy je třeba zavolat posily, jinak by byli oslabeni. Jsou sice pyšní, ale ne tak arogantní, aby nevnímali, že potřebují pomoc. Svým šarmem snadno přimějí ostatní, aby jim pomohli. Vždy jsou si jisti svými možnostmi, aby neztráceli čas analýzou situace. Můžete se spolehnout, že Lvi zachrání každou situaci svým rychlým úsudkem.

Video placeholde

Pokračování 6 / 6

Vodnář

Díky své brilantní kreativitě myslí Vodnář velmi rychle. Kdykoliv jsou lidé narození pod tímto znamením v úzkých, můžete se vsadit, že začnou přemýšlet o způsobech, jak věci zlepšit, a to ještě předtím, než jim problém přeroste přes hlavu. Jejich myšlení je jak rychlost světla, takže není žádným překvapením, že Vodnář bude mít na jazyku vždy připravenou odpověď. Dalším bonusem je jejich schopnost detekovat lži. Vždy se dostanou k jádru věci, aniž by ztráceli čas tím, že by kolem sebe bezradně mávali rukama. I když jsou spontánní, není jim cizí ani obezřetnost. Držet se striktně plánů není jejich styl, ale nejsou ani vyloženě ukvapení nebo snad dokonce bezohlední.

Video placeholde