.

. Zdroj: internal

Móda podle horoskopu: Jaký styl, vzory a barvy jsou pro vás jako stvořené?

Každý z nás se cítíme dobře v něčem jiném. Introverti nemusí křiklavé barvy a odstíny oblečení, kreativní povahy zkombinují zdánlivě nezkombinovatelné a praktičtí lidé dávají přednost ověřeným kombinacím. A když znamení zvěrokruhu může ovlivňovat naši povahu, výběr partnera nebo oblíbené jídlo, bude mít bezpochyby vliv i na to, v jakém oblečení se cítíme dobře. Který styl se hodí právě k vašemu znamení?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou spontánní a sebevědomé. Díky své povaze jsou rády středem pozornosti, a tak se nejlépe cítí ve výrazných barvách, jako jsou růžová, žlutá, oranžová nebo sytě modrá. Ve vašem šatníku nesmí chybět vzorované oblečení a především sukně, které Beranům padnou jako ulité a promění se v nich v ženy vamp.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Pro ženy ve znamení Býka je typické, že si opravdu naplno užívají život a nic pro ně není nemožné. Přesto však dávají přednost spíše pohodlnému oblečení před tím extravagantním. Býkům sluší přírodní barvy, jako jsou bílá, béžová, hnědá nebo třeba cihlová. Šatník byste měla mít plný univerzálních, ale i trendových košil a halenek, které snadno zkombinujete se sukní, kalhotami i třeba džínami, ve kterých se cítíte většinou nejlépe.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Ženy ve znamení Blíženců jsou komunikativní a velmi společenské. V módních trendech jsou však trochu zdrženlivé, proto si rozhodně nepotrpí na odvážné výstřelky, ale dávají přednost klasice. Nejvíce vám sluší nadčasová kombinace černé a bílé, metalické odstíny a boty na podpatku. Ve skříni by rozhodně neměl chybět alespoň jeden kožený kousek, ať už sukně nebo křivák.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci bývají beznadějní romantici! To se odráží i v jejich módním vkusu. Nejvíce jim sluší roztomilé pastelové barvy, květinové vzory a krajka. Všechny ženy narozené ve znamení Raka by měly mít v šatníku alespoň jednu rozevlátou sukni a halenku s volánky.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Ženy ve znamení Lva jsou velmi sebevědomé a rády dávají najevo svou ženskost. Proto nosí nejraději šaty ve všemožných provedeních. Na extravaganci si příliš nepotrpí, raději dávají přednost eleganci a rafinovanosti. Nejlépe se cítíte v černé a temně modré barvě doplněné o třpytivé detaily.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Panny bývají v osobním životě velmi náročné. Stejně náročné jsou i při výběru oblečení. Nejraději si vybírají oblečení v podzimních barvách, jako jsou hnědá, bordó nebo khaki. Nemají vyhrazený styl, oblékají se spíše podle nálady. Takže jednou to mohou být košilové šaty a lodičky, jindy zase džíny, basic tričko a tenisky.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Ten, kdo se narodil ve znamení Vah, je upřímný a společenský. Co se týče módy, balancují Váhy mezi ženským a pánským šatníkem. Ve skříni by tedy rozhodně neměly chybět klasické černé cigaretové kalhoty, sako, košile, tenisky, ale i černé lodičky.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Ženy ve znamení Štíra bývají vášnivé a odvážné. To platí i o jejich šatnících, které jsou plné žhavých módních výstřelků, potisků i materiálů, které jsou právě v kurzu. Nebojí se ani barev, a tak si třeba právě v aktuální sezóně užívají trendy červenou.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ženy ve znamení Střelce jsou velké optimistky a ke svému okolí jsou velmi přívětivé. Naopak k sobě bývají velmi kritické. Jsou přesvědčené, že jim sluší jen pár barev a střihů, a tak se většinou nepouští do velkých módních experimentů. Mají rády černou barvu v kombinaci s pudrovými a krémovými odstíny. Odvázat se dokáží jen při výběru kabelek.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ženy ve znamení Kozoroha jsou ambiciózní a mají smysl pro detail. Chtějí vždy vypadat elegantně, a proto milují pouzdrové šaty, sukně, lodičky a nápadné doplňky. Jejich barvou je smaragdově zelená, která se perfektně hodí pro denní i večerní užití.

Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

Ženy ve znamení Vodnáře jsou vynalézavé a rády jsou středem pozornosti. Nedají dopustit na blýskavé detaily v kombinaci s černou klasikou. Co se týče módních závislostí, velmi často nakupují kabelky, nejčastěji elegantní psaníčka.

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou romantické a kreativní. Ženy narozené v tomto znamení milují bílou a krémové barvy a rády experimentují s doplňky. Jejich skříň ukrývá hned několik různých pásků, na které nedají dopustit stejně jako na šperky a boty. V zimních měsících si oblíbily kožešinu. Ať už celý kabátek nebo třeba jen výraznou aplikaci na botách či kabelce.