.

. Zdroj: internal

5 pravidel street stylu, která můžeme okoukat od stylových mužů!

Když se chceme inspirovat, většinou se zaměříme na styl slavných blogerek, módních guru či slavných krásek. Ale proč se občas nepozastavíme i nad vytříbeným stylem některých mužů? I od nich se totiž můžeme hodně naučit! Přesvědčte se sama!

Vstanu, obleču a jdu

Dokonalý street outfit musí být především ledabylý. V žádném případě nesmí být na první pohled znát, že jste si při oblékání dala extra záležet. Jednoduché rady z pánského světa: Oblékněte si něco trochu pomačkaného, nedopněte knoflíček nebo vršek zastrkejte jen napůl do kalhot.

Podívejte se na další tipy!

Pokračování 2 / 5

Vzory, vzory, vzory

V módě se vyplácí být odvážná. Zkuste kombinovat více vzorů najednou. V mužském světě to může znamenat například kostkovaný blejzr a vykukující puntíkaté ponožky. V tom ženském zase například pruhovaná halenka a květovaná sukně nebo cullotes kalhoty.

Pokračování 3 / 5

V hlavní roli detaily

Znáte to, jak se říká, že někdy je šepot hlasitější než křik? Tak to platí i v módním světě. Občas totiž není potřeba promýšlet, jaké džíny a bundu si vezmete, ale je lepší se zaměřit na detaily. Muži často přilákají pozornost barevnými ponožkami, nápaditým kapesníčkem v kapse saka nebo třeba pestrobarevnou kravatou. Vy vsaďte na náhrdelníky, náušnice, klobouky nebo třeba brože.

Pokračování 4 / 5

Formální nemusí být nudné

Ve formálním oblečení rozhodně nemusíte vypadat nudně a upjatě. Důkazem jsou muži, kteří nosí oblekové kalhoty, košili a sako denně, a tak bojují za každou drobnost, která osvěží denní rutinu. Hrají si s barvami, potisky, občas ozdobí klopu květinou nebo přidají klobouk. Podobně můžete oživit i vy svou kombinaci pouzdrové sukně a halenky.

Pokračování 5 / 5

Kotníky ven!

Sledujete outfity Leoše Mareše? Všimněte si, že ať už má na sobě oblek nebo klasický městský model, ukazuje holé kotníky. Zkrácené nebo ohrnuté nohavice jsou zkrátka maximálně v kurzu. Zakomponujte je i do svých outfitů!