Margot Robbie

Margot Robbie Zdroj: profimedia.cz

4 účesy, které budou v kurzu i v novém roce 2019!

Rok 2018 ovládly účesy, které jsou pro mnohé z nás nostalgií, protože jsme je nosily my nebo naše maminky už před lety. Které z nich se staly natolik populární, že budou v kurzu i letos?

Mezi nejoblíbenější účesy loňského roku patřily rozhodně vysoko vyčesané culíky a drdoly (i falešné culíky) svázané nápadnou látkovou gumičkou. Sametové a saténové gumičky si zamilovaly i celebrity jako Bella Hadid, Gigi Hadid nebo třeba Rita Ora.

Neméně populární se v loňském roce staly také plastové skřipce, které po letech vrátil do hry Alexander Wang. Na jeho módní show měly modelky jednoduché uhlazené účesy sepnuté vzadu metalickým skřipcem s návrhářovým vyrytým jménem. Do módy se vrátily také látkové čelenky, ozdobné sponky nebo gumičky s mašličkou.

Sestřihy zase v loňském roce opanovalo elegantní mikádo, na které vsadila například zpěvačka Selena Gomez nebo nejlépe placená modelka současnosti Kendall Jenner.

Jaké trendy účesy z loňského roku se probojovaly i do toho letošního?

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 5

Mikádo

Mikádo bude sestřihem číslo jedna i letos! Skvělé je, že se nemusíte držet přesné délky, ale každá z nás si ji může přizpůsobit tvaru obličeje. Může sahat až lehce pod ramena, ale také těsně pod uši. Vypadá perfektně v uhlazené verzi, přirozeně navlněné nebo také s ofinou. Mikádo si už loni zamilovaly třeba Kim Kardashian, Olivia Culpo nebo Kendall Jenner. Troufnete si na něj také?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🦁

Příspěvek sdílený Olivia Culpo (@oliviaculpo),Pro 20, 2018 v 6:15 PST

Pokračování 3 / 5

Falešný culík/drdol

Část vlasů vyčesaná nahoru do culíku nebo drdolu a část rozpuštěná, tak to je pravděpodobně nejoblíbenější účes loňského roku. Může být ležérní a díky tomu se skvěle hodí na běžné nošení i sport, ale má také svou elegantní variantu, která si rozumí s elegantními modely. Kromě toho, že je tento účes univerzální a má mnoho podob, zvládne také opticky zhustit vlasy. Nosí ho Beyoncé, Ariana Grande nebo třeba Gigi Hadid.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🏎 #TOMMYxGIGI Season IV❣️🏁

Příspěvek sdílený Gigi Hadid (@gigihadid),Dub 26, 2018 v 5:10 PDT

Pokračování 4 / 5

Doplňky z devadesátek

Všechny zmiňované vlasové doplňky inspirované 90. léty se udrží na výsluní i letos. Proto neváhejte a pořiďte si látkové gumičky a čelenky, ozdobné stříbrné sponky i plastové skřipce a obyčejný culík nebo drdol díky nim povýšíte na účes hodný prestižní módní přehlídky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

film

Příspěvek sdílený Hailey Rhode Bieber (@haileybieber),Kvě 3, 2018 v 8:34 PDT

Pokračování 5 / 5

Mokrý vzhled

Po nějaké době se zase vrací mezi top vlasové trendy i takzvaný wet look. Trik ideálního "mokrého účesu" ovšem nespočívá ve vodě, ale v oleji. Díky vlasovým olejům uhladíte a vystylujete svůj účes stejně jako třeba Kim Kardashian nebo Margot Robbie.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#goodbyechristopherrobin world premiere last night - thanks to everyone who came out to see us in Leicester square 😊

Příspěvek sdílel uživatel @ margotrobbie,Zář 21, 2017 v 2:51 PDT