...

... Zdroj: instagram

Účesy 2019: Které barvy budou v kurzu příští rok? Hnědá s měděnou i popelavě šedá!

Jaké trendy ovládnou rok 2019? Připravily jsme pro vás šest odstínů vlasů, které budou absolutním hitem hned zkraje nového roku a měly by se dlouho udržet. 

Rok 2018 ovládly netradiční odstíny vlasů, jako jsou třeba růžovo-zlatá, fialová nebo rubínová. O slovo se samozřejmě přihlásila i klasika v podobě krémové blond a havraní černé. Udržely se tyto trendy i pro další sezónu?

Kaštanově hnědá & zlatá

Nevšední kombinace, která už s předstihem našla své fanynky v řadách slavných hereček, zpěvaček i modelek. Lesklá kaštanově hnědá hříva se opět vrací do hry a tentokrát v trochu jiném podání. Hnědou klasiku totiž podle nadcházejících trendů máte doplnit o zlatavé pramínky lemující obličej stejně jako modelka Miranda Kerr.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Day 2 with @mirandakerr make up by @hungvanngo hair by me using all @harryjoshprotools ❤️🙏🏾

Příspěvek sdílený Harry Josh (@harryjoshhair),Zář 19, 2018 v 11:16 PDT

Inkoustově černá

Letos byla lesklá černá barva pojmenovaná jako havraní, v příštím roce nese označení inkoustová a znovu patří mezi nejvýraznější hity. Stejně jako letos bude stále platit, že nejlepším sestřihem pro temně černou barvu je mikádo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

On Wednesdays we wear black. 😈 @aashbotelho salon: @medullacosquareone . #wellalife #wellahair #wellaeducation #stylistspotlight

Příspěvek sdílený Wella Education (@wellaeducation),Říj 17, 2018 v 7:05 PDT

Popelavě šedá

Různé odstíny šedé jsou v kurzu už roky. A příští rok to nebude jinak. Základem toho nejtrendovějšího tónu bude ovšem, na rozdíl od minulých let, tmavá barva. Vlasy se pak v určitých úsecích odbarví a následně tónují do šeda.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Smoke ‘n’ manes🌪 Watch our Stories now (and every Sunday) as we spotlight up-and-coming colorists🎨 and don’t forget to tag us, we see you!👀 @brandirosehair🗝

Příspěvek sdílený Mane Addicts (@maneaddicts),Říj 21, 2018 v 2:56 PDT

Pastelově růžová

Pastelové barvy vlasů, které předvedly modelky na přehlídce Marc Jacobs Spring 2019, silně ovlivnily vlasové trendy na příští rok. Na přehlídce nechyběla modrá, fialová ani oranžová barva, ale nejvíce se uchytila pastelově růžová. Troufnete si na ni?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@marcbeauty show #amirapinheiro #marcjacobsbeauty #nyfw

Příspěvek sdílený Amira Pinheiro (@amiira.real),Zář 12, 2018 v 6:27 PDT

Baby blonde

Ledově platinová blond bude brzy pasé. Top blond odstínem příštího roku bude takzvaný baby blonde. Důraz je kladen na teplé tóny, které působí, jako když je zesvětlily sluneční paprsky. Zkrátka barva vlasů, kterou se pyšní Skandinávky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@chelseahaircutters why are you across the pond? We need you in our life! ・・・ Powder blonde blend using a combination of balayage and tease foil technique by @pjthomsen using @lorealpro and @dysonhair #chelseahaircutters #blonde #blondehair #blondehighlights #blondebalayage #balayage #lorealpro #lorealproaus #hairstylist #modernsalon #hairstyles #lob #freshhair #summer #summerhair #beauty #dysonsupersonic #dysonhair #instahair #hair #blowout #blend #haircolor #hairlover @daisyfiles #❤️

Příspěvek sdílený MODERN SALON (@modernsalon),Říj 17, 2018 v 4:14 PDT

Hnědá & měděná

Letošní rok byl v kurzu rubínový odstín, který dokonale rozzářil každé tmavé vlasy. Příští rok to budou měděné tóny, které mohou oživit vaši barvu v pravidelných melírech nebo třeba jen v pár pramíncích lemujících obličej.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Crazy for this cozy color☕️ @alchemyxartistry🎨 Formula details👇🏽 #ColoristSpotlight 🔦 FOR THE CLIENTS: My client started out with lighter sandy blonde ends & a dark root. We touched up her root & melted her into this dimensional copper🍁, while still maintaining some of the blonde. We also chopped her into a slightly angled lob! Warm tones + lobs = happppppy Alex 🤩 ___________________________________________ FOR THE STYLISTS: TECHNIQUE/FORMULA: BASE: @davinesofficial equal parts 5.0 + 6.0 + 10v 1:2. LOWLIGHT 1️⃣) 6.44 + 10v 1:2. LOWLIGHT 2️⃣) 6.34 + 10vol 1:2. I alternated by melting these tones into one another, painting just 1 lowlight to the ends, as well as melting the lowlight halfway down and leaving the blonde out. BONUS TIP 🛑 melt your color into conditioner on the ends you are leaving out to get a gradient blend without splotching on the blonde! TONE: emulsify the lowlights into blonde ends for 2mins before rinsing. #regram

Příspěvek sdílený Mane Addicts (@maneaddicts),Říj 12, 2018 v 6:31 PDT

VIDEO: Jaké trendy účesy vám budou slušet? Podívejte se na video.

Video placeholde