Rosie Huntington--Whiteley

Rosie Huntington--Whiteley Zdroj: profimedia.cz

Kendall Jenner
Hailey Baldwin
Sarah Hyland
Karlie Kloss
...
7
Fotogalerie

Oblíbený účes z devadesátek je zpět! Inspirujte se u celebrit

Kdo by nemiloval vysoko vyčesaný ledabylý drdol, který máte hotový za pár minut? Když k němu ještě přidáte dva spuštěné pramínky podél obličeje, máte účes, který před více než dvaceti lety nosila na ples i diskotéku každá milovnice trendů. A teď je zpět!

Další obrovský comeback 90. let je tu. Vysoko vyčesané drdoly už s předstihem nosí některé slavné ženy. Inspirujte se u Kim Kardashian, Belly Hadid nebo třeba Karlie Kloss.

Rosie Huntington-Whiteley

Britská modelka sází na ledabylý drdol, lehce natupírovaný objem a volně spuštěné pramínky poměrně často. Před pár dny zvolila tento účes k překrásným saténovým šatům s krajkou.

Rosie Huntington--Whiteley
Rosie Huntington--Whiteley | Zdroj: profimedia.cz

Kendall Jenner

Nejlépe placená modelka současnosti zazářila v červnu na akci CFDA Fashion Awards 2018 v New Yorku ve fialkových minišatech, které zdobily tisíce malých peříček. Svůj vzhled dotáhla k dokonalosti ledabylým účesem inspirovaným érou devadesátek.

Kendall Jenner
Kendall Jenner | Zdroj: profimedia.cz

Hailey Baldwin

Hodně vysoko vyčesaný drdol předvedla modelka Hailey Baldwin na filmovém festivalu v Cannes. Stačí jen vyčesat, zamotat, vytáhnout pár pramínků a hlavně neuhlazovat!

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin | Zdroj: profimedia.cz

Kate Bosworth

Další podobu stylového drdolu nám předvedla herečka Kate Bosworth, která vsadila na hladký styl, lehce rozcuchaný drdol a spuštěné pramínky těsně nad ušima.

Sarah Hyland

Herečka Sarah Hyland vypadá naprosto famózně. Ledabylý drdol ozdobila zlatou sponou, která ještě umocnila retro efekt. Výrazných sponek nebo gumiček se rozhodně nebojte!

Sarah Hyland
Sarah Hyland | Zdroj: profimedia.cz

Karlie Kloss

Kombinace na první pohled neupraveného drdolu a nahého líčení funguje perfektně. Pokud máte ráda přirozený look, tohle je přesně pro vás.

Karlie Kloss
Karlie Kloss | Zdroj: profimedia.cz

Alicia Vikander

Švédská herečka dala jednoduchému drdolu zase trochu jiný rozměr. Vsadila totiž na pěšinku uprostřed, která dodává ledabylému účesu špetku perfekcionismu.

Alicia Vikander
Alicia Vikander | Zdroj: profimedia.cz