.

. Zdroj: profimedia.cz

5 stylových účesů, které budou v kurzu na podzim!

Přemýšlíte nad tím, že by to po létě chtělo nějakou změnu? Ukážeme vám pět účesů, které budou už za pár týdnů v kurzu. Vybere si určitě každá z vás!

Zkrácený bob

Bob neboli mikádo, které končí pár centimetrů nad rameny, se vrací v lehce upravené podobě. Na podzim bude v kurzu ještě o něco kratší. S předstihem ho nosí například herečky Emma Roberts nebo Sarah Paulson, kterým díky němu krásně vyniknou výrazné rysy v obličeji.

Trendy účesy pro podzim 2018
Trendy účesy pro podzim 2018 | Zdroj: profimedia.cz

Uhlazený drdol

Podle nadcházejících vlasových trendů už brzy odzvoní ledabylým drdolům. Do popředí se znovu dostává vysoko postavený a precizně uhlazený drdol. Ovšem rozhodně ho netupírujte. Měl by mít co nejmenší objem. Inspiraci najdete třeba u modelky Belly Hadid nebo herečky Kate Mary.

Trendy účesy pro podzim 2018
Trendy účesy pro podzim 2018 | Zdroj: profimedia.cz

Elegantní cop

Pokud si nejste jistá, že by vám vysoko posazený drdol slušel, třeba vás zaujme naopak nízko posazený cop. Oproti drdolům jsou v kurzu copy, které jsou ledabylé. Takový účes už dříve nosila třeba Blake Lively nebo Sarah Michelle Gellar.

Trendy účesy pro podzim 2018
Trendy účesy pro podzim 2018 | Zdroj: profimedia.cz

Trvalá

Nebojte se! Od 90. let se technika dělání trvalé dost posunula, takže rozhodně neodejdete z kadeřnictví s afrem, jako svého času nosila Tina Turner. Dnes vám trvalá zajistí přirozeně zvlněné vlasy, díky kterým nemusíte trávit čas kulmováním. Mít účes jako herečka Emma Stone nebo Jennifer Lawrence a ještě bez práce, to zní skvěle, nemyslíte?

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Inspirace 60. lety

Dokonale uhlazený nadýchaný účes s konečky natočenými ven nebo dovnitř. Tak přesně tento elegantní účes z 60. let se opět vrací. Snadno ho vytvoříte ze stejně dlouhého mikáda, jako nosí zpěvačka Zendaya, ale i z polodlouhých vlasů, jaké má herečka Lily Collins.

.
. | Zdroj: profimedia.cz