...

... Zdroj: iStock.com

Bát se ve vztahu závazků je normální. Jak s tím ale naložit? Odpovídá Honza Vojtko

Pokud svůj vztah nevnímáte od začátku jako příležitostný, pak se určitě časem dostanete do fáze, kdy začnete přemýšlet o závazcích. Jak moc jich jste schopni přijmout? A proč vážný vztah rovná se závazek? To už vysvětlí párový terapeut a kouč Honza Vojtko.

Vážný vztah rovná se přijmout nějaké závazky. Proč se do toho ale spoustě lidí nechce? Co to o nich vypovídá a co se s tím dá dělat? Vše o vztahu, závazku a dospělosti probere v úvodním videu párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Skvělé tipy a postřehy ohledně vztahů a randění tu Honza Vojtko pro vás má každý den. Kdo jsou feťáci lásky, co je mentální nevěra, kdy začíná vážný vztah a proč vám ještě neřekl „miluji tě“. Probrali jsme, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. A spoustu dalšího. Každý všední den sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

O současných vztazích je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.