...

... Zdroj: istock.com

Partner si stále píše se svým ex – mám se něčeho bát? Odpovídá Honza Vojtko

Sice tvrdí, že mezi nimi nic není, ale vy to vidíte jinak: Svému bývalému nebo bývalé neustále lajkuje fotky, komentuje statusy a navíc si pořád něco posílají v soukromých zprávách. Je to problém? Co na to párový terapeut Honza Vojtko?

Vztahy, a nejenom ty partnerské, se odehrávají u většiny z nás i na sociálních sítích. A je logické, že se člověk čas od času nevyhne otázkám: Například co dělat, když si můj partner pořád píše se svým ex? Odpověď přináší párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Postupně probereme nevěru podrobněji, k tomu ale i seznamování, jak poznat opravdový vztah nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Honza tu bude každý všední den následující dva měsíce. Sledujte Vztahy Honzy Vojtka – každý všední den. Zítra na téma: Partner pořád zírá do telefonu a nebaví se se mnou. Je to problém?

Terapie sdílením jako seriál

Esemesky a vztahy jsou také hlavním námětem seriálu Terapie sdílením. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením. Zdánlivě úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale ukazují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích chytrých telefonů.