Párový terapeut a kouč Honza Vojtko.

Párový terapeut a kouč Honza Vojtko. Zdroj: iStock.com

Partner nechce, abych dávala společné fotky na sociální sítě. Je to problém?

Jste čerstvě zamilovaní a svět je najednou barevný. Máte pocit, že podzim nikdy nebyl tak kouzelný a káva ze stánku na společné procházce nikdy tak dobře nechutnala. Telefon plný fotek připravených ke sdílení, jenže váš partner nechce. Společné selfie ještě překousne, ale postovat a označit? Ani náhodou. Co to vlastně znamená? Stydí se za vás? Chce vás utajit před přáteli? Má takový vztah vůbec cenu?

Vztahy, a nejenom ty partnerské, se odehrávají u většiny z nás i na sociálních sítích. A je logické, že se člověk čas od času nevyhne otázkám: Kolik z těch 300 přátel na Facebooku mám považovat za opravdové? Když s někým nevinně flirtuji přes sociální sítě, je to už nevěra? Odpověď přináší párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Má vztah cenu, když partner nechce, abyste sdílela váš společný život na sítích?

Postupně probereme nevěru, seznamování, jak poznat opravdový vztah nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Honza tu bude každý všední den následující dva měsíce.

Máte někdy pocit, že vztahy jsou tak složité, že je lepší žádné nemít? Nebaví vás hrát seznamovací hry, ale máte pocit, že to bez nich nejde? Sledujte naši poradnu Vztahy Honzy Vojtka – každý všední den najdete odpověď na to, co vás nejvíce zajímá. Zítra na téma: Je flirt na sítích opravdová nevěra?

Terapie sdílením jako seriál

Esemesky a vztahy jsou také hlavním námětem seriálu Terapie sdílením. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením. Zdánlivě úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale ukazují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích chytrých telefonů.