...

... Zdroj: iStock.com

Je flirt na síti nevěra? Odpovídá Honza Vojtko

Možná jste to zažili: Na displayi telefonu pípne vzkaz a vám se rozbuší srdce. Jenže vám nepíše partner ani partnerka, ale kamarád. Zato pěkně intimně. Ale jelikož zůstává jen u psaní, za nevěru to rozhodně nepovažujete. Je to jen psaní, pár fotek, to se přece nepočítá. Nebo...? Co na to párový terapeut Honza Vojtko?

Vztahy, a nejenom ty partnerské, se odehrávají u většiny z nás i na sociálních sítích. A je logické, že se člověk čas od času nevyhne otázkám: Kolik z těch 300 přátel na Facebooku mám považovat za opravdové? Když s někým nevinně flirtuji přes sociální sítě, je to už nevěra? Odpověď přináší párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Je flirt na síti nevěra?

Postupně probereme nevěru podrobněji, k tomu ale i seznamování, jak poznat opravdový vztah nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Honza tu bude každý všední den následující dva měsíce. Sledujte Vztahy Honzy Vojtka – každý všední den. Zítra na téma: Co dělat, když partner stále visí na telefonu a baví se se svým ex?

Terapie sdílením jako seriál

Esemesky a vztahy jsou také hlavním námětem seriálu Terapie sdílením. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením. Zdánlivě úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale ukazují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích chytrých telefonů.