...

... Zdroj: iStock.com

Mám vztah, ale objevil se někdo další. Kdy už jde o nevěru?

Kdy začíná nevěra? Je to flirt, je to líbání, nebo se počítá až sex? Kdy se mám začít bát? Odpovídá Honza Vojtko. 

Máte pocit, že vztahy jsou složité a že je snad lepší žádné nemít? Že nezvládáte hrát seznamovací hry nebo se pohádat přes mobil? Právě proto jsou tady Vztahy Honzy Vojtka – poradna, ve které probereme ty nejzásadnější věci, týkající se vztahů. Tento týden každý den na téma nevěra. A začneme zásadní otázkou: Co už je nevěra? Je to pusa, je to, když myslíte večer v posteli na kolegu? Je to jednorázový sex? Kde začíná nevěra? V úvodním videu vám odpoví párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Honza Vojtko tu pro vás bude i dál! Postupně probereme detailně nevěru, kdy má cenu po nevěře zachránit vztah, seznamovací hry, jak poznat opravdový vztah, proč je těžké říct „miluji tě“ nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Každý všední den následující dva měsíce sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá. Podívejte se naříklad na to, proč jsme nejvíce zlí na ty, které máme nejraději nebo jak se zachovat, když víte, že kamarádku podvádí partner.

Terapie sdílením jako seriál

Právě o nevěře je nový díl seriálu Terapie sdílením. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.