...

... Zdroj: istock.com

Pořád se hádáme. Znamená to, že se nemilujeme? Co na to Honza Vojtko?

Máte někdy pocit, že existuje jen málo témat nebo situací, během kterých si s partnerem nemusíte vyjasňovat, jak to kdo z vás má nebo cítí? Těšili jste se, že jste konečně našli spřízněnou duši a přitom nemine den, kdy byste nenarazili na rozdílné názory? Jak poznat, jestli má vztah cenu, když se s partnerem často hádáte?

Většina z nás má podobnou představu o ideálním vztahu: Partneři se respektují, případné neshody řeší v klidu, hádky se vyskytují minimálně. A pokud ne, vztah nemá cenu. Je to ale opravdu tak? Jak poznat, kdy je hádek už moc?

Má vztah cenu, když se partneři hádají? Odpověď přináší párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Honza Vojtko tu pro vás bude i dál! Postupně probereme nevěru, seznamovací hry, jak poznat opravdový vztah, proč je těžké říct „miluji tě“ nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Každý všední den následující dva měsíce sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá. Zítra na téma: Proč komunikujeme přes telefon vulgárněji než naživo?

Terapie sdílením jako seriál

Esemesky a vztahy jsou také hlavním námětem seriálu Terapie sdílením. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením. Zdánlivě úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale ukazují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích chytrých telefonů.