Inspirace na valentýnskou manikúru.

Inspirace na valentýnskou manikúru. Zdroj: Instagram @hollyfalconnails @betina_goldstein @amyle.nails

Inspirace na valentýnskou manikúru.
Inspirace na valentýnskou manikúru.
Inspirace na valentýnskou manikúru.
Inspirace na valentýnskou manikúru.
Inspirace na valentýnskou manikúru.
25
Fotogalerie

Milovaná barva, třpyt i minimalismus: 25 nápadů na romantické valentýnské nehty

Ke svátku svatého Valentýna přistupujeme každý trochu jinak, zvlášť v České republice. Jedni se vyžívají v romantických chvilkách a večeřích při svíčkách, ale ještě stále jsou mezi námi tací, kteří jej bojkotují. Pokud nepatříte vyloženě do druhé skupiny a hledáte inspiraci pro únorovou manikúru, naše tipy se vám budou hodit. Najdete v nich totiž hravou zamilovanost i nadčasový minimalismus. Valentýn může být koneckonců nejen o lásce k jiné osobě, ale také o té k perfektní manikúře.

Máte ráda den svatého Valentýna? Těšíte se na moment, kdy si s partnerem nebo kamarádkou zajdete na skvělou večeři, do kina nebo prostě jen na drink? Kdo také říkal, že tento den musí být pouze pro páry? Užít si jej můžete i v případě, že jste single. Například tím, že se na tento den naladíte roztomilou i sexy manikúrou.

TIP NA VIDEO: Kouzlo francouzské manikúry – proč ji stále tak milujeme?

Video placeholde

Manikúru inspirovanou svátkem zamilovaných můžete pojmout různě. Pokud se nebráníte klišé a roztomilým srdíčkům, nebojte se do nich jít naplno. Letos je též velmi trendy obsypat nehty drobnými kamínky, perlami nebo malůvkami. Pamatujte však na doprovodný minimalismus – pokud zvolíte hravější nail art, ponechte nehty nahé, naneste jen průhledný top coat nebo tělově růžový lak. 

Mezi nadčasové trendy se řadí také francouzská manikúra, samozřejmě ale nemluvíme o té klasické. Skvěle budou vypadat nejen červené a růžové konce, ale také třpytivé stříbrné či zlaté. Pokud by i tohle bylo pro vás až moc tradiční a hledáte něco nového, zkuste tzv. obrácenou francouzskou manikúru, kdy ohraničíte barvou kůžičku a naopak kraj nehtu necháte volný. Vyzkoušet můžete i tzv. confetti French, která sice zdobí klasicky okraj nehtu, ale místo linky jsou zde použity drobné tečky různých barev připomínající slavnostní konfety. 

Pokud nicméně tematické manikúře neholdujete, vsaďte na klasiku – aktuální trendy odstín cherry red a burgundy nebo dokonce i černá budou působit sofistikovaně a sexy zároveň, a vy tak nebudete mít nutkání měnit manikúru hned, jakmile romantická noc skončí.

Inspiraci na valentýnskou manikúru najdete v galerii v úvodu článku.