Madonna mezi tanečníky

Madonna mezi tanečníky Zdroj: Repro Strategie

Madonna přijela do Prahy kvůli dvěma koncertům.
Madonna často přidává fotky na Instagram. Mezi nimi můžete najít i tuto.
Madonna levitující
Vzácná chvíle klidu...
Rocco holduje marihuaně.
11
Fotogalerie

Hubnoucí kardio plán podle Madonny: Jedinečná kombinace pro super výsledky!

Vaše srdce poběží jako o závod, budete pořádně zpocená, ale brzy uvidíte výsledky své snahy. Nejlepší je, abyste nepřemýšlela o tom, co děláte. Pokud necháte své tělo dělat to, co cítí, co je pro něj přirozené z hlediska pohybu, vysoké tempo pro vás najednou nebude problém.

Každý zná zpěvačku Madonnu a obdivuje její tělo. I ve svém věku má totiž super postavu, protože na sobě pořád tvrdě pracuje. My vám dnes poodhalíme plán, který pro ni připravil její osobní trenér Jonathan Goodair. Je to speciální metoda, při níž jde nadneseně řečeno o 200 minut pekla – 200 minut opravdu intenzivního tréninku, kardiovaskulární práce, prvků aerobiku, pilates a běhu na běhacím pásu.

Díky tomuto plánu zrychlíte metabolismus na maximum, spálíte tuk, krásně zpevníte svaly a prodloužíte svalová vlákna. Stačí vám 40 minut denně 5x týdně. A pokud nemáte dostatečnou kondici? Pak samozřejmě po troškách navyšujte, až se dopracujete k následujícímu plánu.

Kardio plán podle Madonny

1. Začněte chůzí na pásu se sklonem 1 % při rychlosti 5 km/h. Každých 30 sekund pak zvyšujte rychlost o 0,2 km/h až na 6 km/h.

2. Pozastavte běhací pás. Protahujte lýtkové svaly, hamstringy, achilovku a klouby po dobu 15 sekund.

3. Znovu zapněte běhací pás a jděte při sklonu 1 % rychlostí 6 km/h.

4. Zastavte pás, vezměte si švihadlo, 16x přeskočte snožmo dopředu a pokuste se zvedat kolena.

5. Postavte se na pás, chytněte se levou rukou vepředu, pravou rukou vpravo a proveďte 16 výpadů vpravo jednou nohou z pásu dolů. Stále se držte a nohu zvedejte ostře vzhůru.

6. Nyní se chytněte pravou rukou pásu vepředu, levou rukou madla vlevo a udělejte 16 výpadů vlevo. Opět z pásu dolů a nahoru.

7. Opakujte body 4–6.

8. Zvyšte rychlost běhacího pásu na 8,5 až 16 km/h a uběhněte alespoň 400 m. Udržujte vzpřímenou pozici, ramena mějte doširoka uvolněná, rukama pohybujte směrem vpřed.

9. Zpomalte pás až na 6 km/h a začněte na něm poskakovat dva skoky pravou nohou a dva skoky levou nohou.

10. Držte se přední a boční lišty vpravo a udělejte 16 krátkých rychlých bočních výpadů. Tělo držte celou dobu rovně a vzpřímeně. Opakujte na levé straně.

11. Opakujte body 9–10.

12 .Zvyšte rychlost běhacího pásu na 8,5 až 16 km/h a uběhněte 400 m.

13. Zpomalte pás na 6 km/h a začněte se skoky vpřed. Tentokrát začněte vždy jeden krok levou nohou, jeden pravou, dva levou, jeden pravou, jeden levou a nakonec dva pravou. A opakujte 16x.

14. Držte se přední a boční lišty vpravo a udělejte 16 krátkých, rychlých, bočních výpadů. Tělo držte rovně a vzpřímeně. Opakujte na levé straně, poté stejně 16 výpadů vlevo a vpravo jakoby z běhacího pásu dolů.

15. Zopakujte body 13 a 14.

16. Zvyšte rychlost běhacího pásu na 8,5 až 16 km/h a uběhněte 400 m.

17. Zpomalte běhací pás až na 6 km/h a běžte rovnoměrným tempem po dobu 1 minuty.

18. Zpomalte běhací pás na 1,8 km/h a držte přední zábradlí oběma rukama, jděte vpřed, zvedejte kolena do úhlu devadesát stupňů, udržujte tělo vzpřímeně, ramena široká a střídejte levou a pravou nohu.

19. Zvyšte rychlost běhacího pásu na 8,5 až 16 km/h a uběhněte 400 m.

Základní informaci o tom, jestli máte nadváhu, vám dá naše BMI kalkulačka.