Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: iStock.com

Nechte se vynést do sedmého nebe: Které druhy rozkoše vám k tomu pomohou?

Podle sexuologů české ženy ve více než dvou třetinách případů předstírají orgasmus. V médiích dokonce narazíte na články, které vám krok po kroku vysvětlují, jak výbuch slasti co nejlépe zahrát. Nebylo by lepší zvolit opačnou taktiku a intimní chvíle si užít naplno bez jakéhokoliv herectví? Poradíme vám, jaké typy sexuální stimulace vás dovedou na vytoužený vrchol

Pro mnoho žen je sex jednou z nejdůležitějších věcí ve vztahu a muži to nemají jinak. Jestli v tomto směru něco neklape, může to pomalu, ale jistě vést ke vztahové krizi, či dokonce ke krachu partnerství. Nebylo by proto lepší si o svých problémech v intimní oblasti s partnerem otevřeně promluvit amísto předstírané rozkoše skutečně zapracovat na té opravdové? Forem slasti existuje mnoho, nemusíte se soustředit pouze na tu vycházející z tradičního sexuálního aktu. Vyzkoušet jich můžete opravdu mnoho.

TIP NA VIDEO: Jak správně vybrat vibrátor a na co si dát pozor?

Video placeholde

Které druhy rozkoše se vyplatí znát? Podívejte se do následujících kapitol. >>>

Pokračování 2 / 8

Bradavkový orgasmus

Zatímco některé věci logicky nevysvětlíte, bradavkový orgasmus ano. Vědci zjistili, že stimulací této oblasti se v mozku aktivuje zóna genitální smyslové mozkové kůry. Je to přesně tatážzóna, která se aktivuje při dráždění klitorisu, vaginy a děložního čípku. Samozřejmě tohoto druhu rozkoše nemusí dosáhnout všechny ženy. Záleží, jak moc citlivá ňadra máte. Za zkoušku to ale rozhodně stojí.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: iStock.com

Pokračování 3 / 8

Zóna slasti

Znáte svou erotogenní zónu? Pokud ne, je nejvyšší čas ji najít! Většina žen ji má na krku, šíji nebo třeba v podkolenních jamkách. Při dráždění a laskání vás může partner přivést na pokraj blaha právě i tímto způsobem. Chce to jen trpělivost a chuť objevovat nepoznané. Pokud váš milý neví, kde hledat, nebojte se ho navést.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: iStock.com

Pokračování 4 / 8

(Ne)dosažitelná klasika

Na tento druh vzrušení spoléhá spousta žen. Když jej ale nejsou schopny dosáhnout, mohou propadnout pocitu, že s nimi něco není v pořádku. Řeč je o orgasmu, kdy do ženy muž proniká prsty nebo penisem a dráždí jí zevnitř poševní stěny. Pokud se vám nedaří takového vyvrcholení dosáhnout, zkuste více experimentovat – střídejte různou intenzitu a rychlost dráždění a nebojte se ani kombinované stimulace, kdy do hry zapojíte také klitoris.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: iStock.com

Pokračování 5 / 8

Pahorek slasti

Nejjednodušším a nejosvědčenějším způsobem, jak se dostat na vrchol intimního blaha, je stimulace klitorisu. Ústí sem totiž na osm tisíc nervových zakončení. I přesto se na něj při milostných hrátkách často zapomíná. Přitom způsobů, jak si díky němu přivodit slast, se nabízí nespočet. Věnujte proto svému klitorisu dostatek pozornosti a péče. Oplatí vám to ve velkém.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: iStock.com

Pokračování 6 / 8

Velký orgasmus

Pro některé je pouhým mýtem, jiné naopak moc dobře vědí, o čem je řeč – o vzrušení, kterého dosáhnete, pokud víte, kde leží váš bod G. Většina žen se shoduje, že se jejich místo slasti nachází na přední (vleže vrchní) straně poševní stěny, zhruba pět centimetrů od vaginálního vchodu. Můžete si tedy s partnerem zahrát hru, kdo jej dříve najde.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: iStock.com

Pokračování 7 / 8

Zakázaná oblast

Možná je pro vás anální oblast zakázanou zónou. Pokud ale chcete vyzkoušet něco nového, uvolněte se a pusťte se směle do objevování nové intenzivní rozkoše. Správná příprava a co nejlepší intimní naladění je základ. Když všechno klapne, jak má, zažijete výbuch slasti. Kolem konečníku se totiž nachází spousta nervových zakončení, proto občas postačí i jemné dráždění ústy nebo prstem.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: iStock.com

Pokračování 8 / 8

Mokrý orgasmus

Tento druh vzrušení, nebo spíše jeho projev může být pro někoho matoucí. Muži si často myslí, že pokud k tomu nedojde, neuspokojili ženu správně. Ale k mokrému orgasmu nemusí vždy dojít. Nejčastěji se objeví, když partner dráždí ženu zevnitř v oblasti močové trubice. V moment orgasmu pak dojde k uvolnění sekretu ze žláz. Objem vystříknuté tekutiny se liší. Někdy to může být jen pár kapek, jindy toho bude podstatně víc.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: iStock.com