Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Ženy.cz

Test erotických pomůcek: Které stojí za vyzkoušení a které naopak pohořely?

Nevzhledným vibrátorům připomínajícím žilnaté penisy už odzvonilo. Do světa ženské a pánské masturbace i párových hrátek se dostává design a opravdová kvalita. A přestože už je Valentýn, svátek všech zamilovaných, dávno pryč, důvodů, proč si zpestřit intimní život se i během jara najde spousta. V redakci jsme se proto pustili do testování pomůcek, které toho umí mnohem víc, než jen bezhlavě vibrovat. Které vám navodí stejný pocit jako při pohlavním styku a které zase nahradí orální sex, když je zrovna partner daleko?

Handsfree pulzátor Fun Factory Stronic Real

Testovala Kristýna D.M., editorka Ženy.cz

Tuto hračku jsem dostala od svého partnera jako dárek k Valentýnu. Zkušenosti s pulzátorem již mám (můžete si o nich přečíst v tomto článku v kapitole č. 3), jeho „dovednosti“, které vyzdvihuje popis i spousta nadšenců v recenzích, jsem ale neuměla řádně docenit. Proto jsem i k tomuto modelu Stronic Real od německé značky luxusních vibrátorů Fun Factory byla zprvu dost skeptická.

TIP NA VIDEO: Jak si správně vybrat erotickou pomůcku?

Video placeholde

Podstatou pulzátoru je především schopnost simulovat přírazy partnera. Pokud tedy očekáváte klasické vibrace, které můžete využít při hrátkách zvenku i zevnitř, nedočkáte se. Tato hračka funguje jednoduše na principu zavedení a zapnutí a dál se už nemusíte o nic starat. I když tedy funkce handsfree je v tomto případě docela sporná. Stronic Real totiž umí skutečně silně přirážet, a tak občas není od věci jej přidržet, jinak by mohl vyklouznout.

Oproti předešlé zkušenosti s menším pulzátorem mě u tohoto modelu také překvapila pestrá nabídka speciálních pulzních programů. Z deseti nabízených mě oslovil téměř každý, a tak se už teď těším na bližší prozkoumání.

Sečteno podtrženo: Stronic Real rozhodně stojí za vyzkoušení a ocení jej především ženy, které dávají přednost vaginální stimulaci před klitoridální. Netvrdila bych ale, že vám nahradí partnerský styk a přirážení v plné šíři. Přece jen jde pořád o hračku, ale vám nikdy nenabídne stejný zážitek skutečného sexu s druhou osobou. Pro zpestření intimního života nebo pro chvíle sexuální selflove se nicméně Stronic Real stane skutečně velmi dobrou investicí.

Stronic Real handsfree pulzátor, Fun Factory, 3990 Kč, ruzovyslon.cz
Stronic Real handsfree pulzátor, Fun Factory, 3990 Kč, ruzovyslon.cz | Zdroj: archiv autorky

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 13

Satisfyer Luxury Haute Couture

Testovala Dominika K., redaktorka Ženy.cz

Co se týče sexuálníchhraček, jsem prakticky nováček. Za svůj dosavadní život jsem vlastnila jen jeden vibrátor a ten žádné zázraky nepředváděl. Proto jsem byla extrémně zvědavá na tento Satisfyer. Nejenže na něj pěly ódy snad všechny ženy v okolí, ale pro mě, jako pro „satisfyerovou pannu“, to mohla být skoro až revoluce v sexualitě.

Vibrátor mi na první pohled připomíná luxusní ovladač na televizi a tak, i kdyby se vám náhodou stalo, že ho nestihnete uklidit, nikoho nenapadne, co se vám to v obýváku vlastně válí. Na začátku jsem měla problém s ovládáním, patřím mezi ty, kteří nesnášejí čtení návodů, a myslela jsem si, že si s tím intuitivně poradím.

Při prvním testování jsem tak pustila pouze vibrace. Podtlakové vlny, které jsou u těchto hraček to nejžádanější, jsem omylem vynechala. Když jsem je pak poprvé vyzkoušela, zažila jsem úplně novou a nepoznanou formu rozkoše. Podtlakové vlny stimulují klitoris naprosto specifickým způsobem, se kterým dosáhnete vrcholu tak rychle, že vám bude líto, že zážitek netrval déle. Ženy, které se rády uspokojují ve sprše, navíc ocení, že je 100% voděodolný.

Satisfyer Luxury Haute Couture, 1699 Kč, mall.cz
Satisfyer Luxury Haute Couture, 1699 Kč, mall.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 3 / 13

Hřejivý stimulátor klitorisu s jazýčkem Fantasy for Her

Testovala Kateřina H., externí redaktorka Ženy.cz

Fantasy for Her by Pipedream je stimulátor klitorisu s jazýčkem, který majitelce dovolí užít si orální sex i bez partnera. Fialová silikonová hračka má sedm stimulačních programů a k tomu dokáže jazýček nahřát na teplotu lidského těla. Přístroj je voděodolný, nabíjí se přes USB kabel a balení obsahuje pevné plastové víčko, které umožňuje s hračkou pohodlně cestovat. Tolik fakta o produktu, na jehož testování jsem se extrémně těšila.

Orální sex je moje oblíbená praktika, takže jeho simulátor byl pro mě jasná volba. Při prvním použití jsem Fantasy for Her zkusila tak, jak byl, tedy s nasazenou silikonovou manžetou.

A přišlo zklamání.

Na můj vkus příliš tvrdý a málo pružný jazýček působil od začátku velmi nepřirozeně. Osobně bych ocenila ještě minimálně jednu, spíše ale dvě pomalejší úrovně stimulace – preferuji postupný rozjezd a hned první stimulační program je na mě prostě moc. Teplotu jazýčku jsem skoro nevnímala, naopak jsem silně vnímala, jak je hračka hlasitá. V jeden moment byla stimulace tak nepříjemná, že jsem musela přestat.

Rozhodla jsem se ale dát hračce druhou šanci o pár dní později, tentokrát bez manžety – a světe div se, najednou jako by to byl úplně jiný přístroj. Uznávám, že roli patrně hrálo i moje momentální rozpoložení, které bylo při druhém testování mnohem uvolněnější, a také už jsem přesně věděla, co očekávat. Bez manžety se totiž s Fantasy for Her mnohem lépe a jemněji manipuluje, navíc tak erotická pomůcka umožňuje stimulovat větší plochu.

S touhle hračkou si zkrátka budete muset opravdu hrát. Není to věc, kterou jen přiložíte a za 5 vteřin je hotovo – o to je to ale ve výsledku zábavnější. Stále mi trochu vadí hlučnost, ale přesto (a i po nevalné prvotní zkušenosti) fanynkám orálu určitě doporučuji vyzkoušet.

Hřejivý stimulátor klitorisu s jazýčkem Fantasy For Her, 2 299 Kč, yoo.cz
Hřejivý stimulátor klitorisu s jazýčkem Fantasy For Her, 2 299 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 4 / 13

Pulzační vibrátor Fun Factory Sundaze

Testovala Kristýna D.M., editorka Ženy.cz

Tento pulzátor byl můj první model z kategorie „přirážečů“, a tak má očekávání byla logicky obrovská. Navíc značka Fun Factory patří od doby, kdy jsem do světa erotických hraček poprvé pronikla, mezi mé nejoblíbenější. Natěšenost v tomto případě ale poměrně rychle vyprchala.

Začnu nejprve klady. Fun Factory je známá pro designové zpracování a kvalitu. Je to i případ Sundaze, u kterého je vše do detailu vyladěno – od červené nabíječky přes metalickou taštičku Toybag až po celkový vzhled hračky. Pulzátor je na omak příjemný a měkký. Je jen trochu těžší do ruky, což ale má své opodstatnění – můžete ho totiž používat handsfree, a čím méně ho budete svírat v ruce, tím intenzivnější zážitek bude.

Jak již bylo řečeno v první recenzi v úvodu tohoto článku, pulzátor se od klasického vibrátoru liší tím, že svými pulzními přírazy simuluje sex. Sundaze k tomu umí ale i klasické vibrace, takže je to takové 2v1. Na výběr máte celkem z 15 programů, mezi nimiž najdete vše od jemných vibrací přes tepání až po silnější přírazy. A dokonce si prý do paměti můžete uložit i vlastní oblíbenou kombinaci, zatím jsem ale nepřišla na to jak.

Hračka je určená především pro osoby a páry, které mají rády dlouhý a pomalý styk, milovníci rychlovek tak nejspíš v tomto případě nebudou tolik uspokojeni. Já v tomto ohledu zastávám názor, že záleží na náladě, a tak jsem se jednoduše chtěla nechat překvapit.

A výsledek? První sólo testování bylo obrovské zklamání, neboť já v dovednostech tohoto pulzátoru jednoduše simulaci přírazů necítím. Hračce jsem pak dala ještě šanci při párových hrátkách, opět to ale skončilo neúspěchem. Příjemné pocity se nedostavily a hračka mě spíše otravovala. Při třetím (opět sólo) pokusu už to bylo o něco lepší, rozhodně ale nešlo o zábavu na pár minut. Sundaze je jednoduše určen pro velmi pomalé budování vzrušení, což se nemusí vždy hodit.

Nevyhovuje mi ani jeho velikost – je prostě malý. Celou délkou se mi vejde do dlaně a z toho tak minimálně 5 až 6 centimetrů zabírá motorek. A průměr je též spíše začátečnický. Pro úplné nováčky ve světě sexuálních hračiček to může být dobrý start, s ohledem na vysokou cenu si ale myslím, že se najdou mnohem přijatelnější a zajímavější varianty.

Pulzační vibrátor Fun Factory Sundaze, 2795 Kč, ruzovyslon.cz
Pulzační vibrátor Fun Factory Sundaze, 2795 Kč, ruzovyslon.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 5 / 13

Luxusní stimulátor klitorisu Nomi Tang Better Thank Chocolate

Testovala Anna V., externí redaktorka Ženy.cz

Přiznám se, že pokud jde o sex a veřejné přiznávání masturbace, jsem spíš Carrie než Samantha. Proto jsem ocenila, že mi tento stimulátor připomíná můj kartáč na vlasy Tangle Teezer. Růžový, příjemně hebký a akorát do dlaně. Decentně působí i design krabičky, ve které by člověk očekával spíše nový mobil.

Stimulátor nabízí osm různých druhů vibrací, u nichž se dá měnit intenzita či rychlosti, a částečně se dá používat ve vodě. Má cestovní pojistku a nabíjí se pomocí USB kabelu. Před prvním použitím si na chvíli nechte zajít chuť, nabíjení trvá dvě hodiny – ačkoli reálně se červená kontrolka (nabíjím) na modrou (můžeš) změnila asi už za hodinu a půl. Hračka se ovládá jedním knoflíkem, kterým přepínáte mezi osmi programy, a dotykovým senzorem, jenž mění intenzitu. Jednoduché, žádné dlouhé seznamování, jde se na věc.

Protože zpravidla k orgasmu nepotřebuju dlouhé minuty, zaujal mě z osmi programů zejména jeden – ten postupně navozoval tempo klasické soulože a musím říct, že na předehru je geniální. Nemusím dodávat, že stimulátor, který tvarem připomíná jazyk, dokáže příjemně dráždit i jiná místa než jen klitoris. První seznámení bylo rychlé, nicméně jak už to u erotických hraček bývá, často ponechají člověka tak rozechvělého, že má po chvíli chuť vše zopakovat. Chyba lávky, můj stimulátor se po pěti minutách používání rozhodl, že potřebuje zase dobít (a trvalo to asi hodinu).

Rovněž bych ocenila, kdyby byl tišší – hlasitost přístroje by se dala přirovnat k elektrickému kartáčku, neumím si tedy představit, že bych ho použila pod peřinou na tajňačku.

Podtrženo, sečteno: Nelituju, že ho mám doma, právě naopak. Rozechvívá mě už jen pomyšlení na to, až ho zase použiju. Musím si být ale jistá, že je dobře nabitý.

Luxusní stimulátor klitorisu Nomi Tang Better Than Chocolate, 1879 Kč, yoo.cz
Luxusní stimulátor klitorisu Nomi Tang Better Than Chocolate, 1879 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 6 / 13

Bezdrátový párový vibrátor Satisfyer Partner Plus Remote

Testovala Aneta M., externí redaktorka Ženy.cz

Tento vibrátor, jak slibuje obal, je určen pro páry, které si chtějí užít slastné dobrodružství. Hned při otevření krabičky mě překvapilo, že se hračka skládá ze dvou přístrojů. Zprvu jsem si tedy říkala, který je na co, a přišla jsem na to až po úplném vybalení – jde totiž o pomůcku jako takovou a malý ovladač na baterie. Na úvod je trochu nepohodlné, že vibrátor musíte před prvním použitím kompletně nabít a jeho vůně připomíná nemocniční lůžko. Po nabití už ale pomůcka vydrží fungovat několik dní.

Samotný zážitek byl velice intenzivní a experimentální. Vibrace se dají během aktu měnit a v nespočtu vibračních programů si každý najde to své. Materiál je velice příjemný, jemný a vůbec nedráždí ani nijak nevadí. Hygiena je snadná a nenáročná, a i když si zrovna vibrátor zapomenete na nočním stolku, nikdo nepozná, že se jedná o sexuální pomůcku. Design totiž není na první pohled prvoplánový, ale naopak zajímavý.

Bezdrátový párový vibrátor Satisfyer Partner Plus Remote, 1 359 Kč, yoo.cz
Bezdrátový párový vibrátor Satisfyer Partner Plus Remote, 1 359 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 7 / 13

Vibrátor Fun Factory Lady BI G5

Testovala Dominika K., redaktorka Ženy.cz

Pokud patříte mezi milovnice duálního dráždění, tohle bude pro vás to pravé. Obávala jsem se, že bude vibrátor mohutný, ale naštěstí jsem se bála zbytečně. V jedné části je spíš široký a díky tomu se s ním budete cítit opravdu „plně“. Zároveň je ale průnik opravdu hluboký, a pokud nemáte ráda narážení do děložního čípku, mohlo by vám být dráždění trochu nepříjemné. Pro ty z nás, které si v tomhle naopak libují, je zážitek extrémně uspokojivý, a to hlavně díky výstupku na klitoris, který má vlastní vibrační motorek.

Sametový povrch vibrátoru je příjemný na dotek a snadno se udržuje v čistotě i díky tomu, že je hračka voděodolná. S ovládáním jsem chvíli zápasila, po vybalení z krabice byl totiž uzamčený, což jsem nečekala. Speciální rukojeť vám usnadní užívání na maximum, do otvoru stačí strčit prst a pomalými tahy můžete ovládat sílu i rychlost přirážení. S trochou cviku v něm najdete velmi funkčního milence.

Vibrátor Lady BI G5, Fun Factory, 2375 Kč, mall.cz
Vibrátor Lady BI G5, Fun Factory, 2375 Kč, mall.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 8 / 13

Tlaková pomůcka Adore Play With Me

Testovala Anna C., externí redaktorka Ženy.cz

Tahle růžová pomůcka stimuluje klitoris (nebo bradavky) jemnými tlakovými vlnami. Má ergonomickou rukojeť, dobře tak padne do ruky, ale na tom zas až tak nesejde. Důležité je, že disponuje deseti tlakovými intenzitami, ale popravdě – bohatě vám bude stačit jedna, maximálně se vyšplháte ke třetí. Ano, až taková je to pecka. Orgasmus během pár minut? Spíš během pár vteřin!

Je tedy ideální pro ty, které nemají moc času nebo si chtějí užít třeba rychlovku po ránu. Kdo rád orgasmus oddaluje, bude s touhle hračkou v dobrém slova smyslu trpět. Doporučuji do tajného šuplíku každé ženy!

Tlaková pomůcka Adore Play With Me, Růžový slon, 999 Kč, ruzovyslon.cz
Tlaková pomůcka Adore Play With Me, Růžový slon, 999 Kč, ruzovyslon.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 9 / 13

Extra výkonný stimulátor na bod G a prostatu Gvibe Gpop 2

Testovala Laura P., redaktorka Dáma.cz

Na první pohled u stimulátoru Gvibe Gpop2 rozhodně zaujme jeho vzhled. Dost už bylo pro erotické hračky tak typických růžových, fialových či tělových odstínů! Gvibe Gpop2 má krásně modrou barvu a zlatě zdobený šikovný úchop. Tvar stimulátoru má cílit přesně na bod G, navíc je lehce ohebný, takže se přizpůsobí ženskému tělu. Až do tohoto bodu vše v pořádku.

Při použití mě však vibrace zarazily svojí razancí natolik, že jsem se v první chvíli lekla, abych z bodu G neměla kaši. Ani při vyzkoušení všech vibračních programů jsem bohužel nenašla žádný, který by mi pro vaginální použití vyhovoval. Chtěla jsem však stimulátoru dát šanci, a tak jsem ho zkusila použít jako stimulátor klitorisu. I tady ale chvílemi byly vibrace silnější, než je pro mě únosné. Přes látku spodního prádla ale vibrátor odvedl svoji práci.

Každopádně, tisíc žen, tisíc chutí, každé vyhovuje něco jiného a já bych ráda kromě designu vyzdvihla i to, že má stimulátor praktický a dobře uchopitelný tvar. Navíc je ideálním společníkem na cesty, protože ho dostanete v nenápadném pouzdru. A bude-li zabírat moc místa, najdete v balení i nenápadný látkový sáček. Pokud by vám snad vibrátor přece jen nevyhovoval, možná ho ocení partner. Je totiž párový, a tak se dá využít i k dráždění prostaty, případně během předehry ke stimulaci bradavek.

Extra výkonný stimulátor na bod G i prostatu Gvibe Gpop2, 1499 Kč, yoo.cz
Extra výkonný stimulátor na bod G i prostatu Gvibe Gpop2, 1499 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 10 / 13

Tlakový vibrátor Adore G Vibe

Testovala Kateřina H., externí redaktorka Ženy.cz

Adore G Vibe je vynikající volba pro ženu, která už má se sexuálními hračkami nějaké zkušenosti, ale zatím vyzkoušela spíše základní pomůcky a chtěla by to posunout dál. Tento přístroj nabízí jak vnitřní, tak vnější stimulaci, a to zároveň, nebo klidně odděleně. Deset vibračních režimů a deset intenzit tlakových vln je možné různě kombinovat, zejména stimulace klitorisu na úrovni 10 je opravdu síla. Díky tomu se jedná o opravdu univerzální hračku, se kterou může méně zkušená uživatelka dobře experimentovat, a proto je fajn i jako dárek.

S Adore G Vibe se pracuje dobře, ovládá se snadno, je tichý, díky silikonu příjemně hebký a vypadá elegantně. Minus? Není vodotěsný – to nemusí nutně vadit, ve sprchovém koutě se přístroj tohoto tvaru a typu stejně používá jen těžko. Třeba ve vaně už by to ale mohlo být příjemné. Škoda!

Každá jsme jiná a každé z nás se líbí něco jiného. Při testovaní Adore G Vibe mi hned na mysl přišla úvaha, kolik věcí taková erotická hračka může člověku odhalit o jeho vlastním těle a o tom, co se mu vlastně líbí. Osobně mě totiž na první dobrou oslovila jen jedna z mnoha možných kombinací, přitom jsem předpokládala, že budu ze všech naprosto odvařená. Při sexu s partnerem hraje roli mnoho faktorů – od nervozity přes emoce až po snahu uspokojit druhého – takže to o vašich preferencích nemusí vypovědět tolik, jako když jste to jen vy a váš vibrátor a máte prostor soustředit se primárně na sebe.

Rozhodně budu dál zkoušet, co Adore G Vibe nabízí, protože už po pár použitích odsunul můj starší Satisfyer Pro Penguin na druhé místo. Ale ženu, která ve světě sexuálních pomůcek není nováčkem a která už přesně ví, co se jí líbí, a nepotřebuje nic zkoušet, možná tolik neosloví.

Tlakový vibrátor Adore G Vibe, 1699 Kč, ruzovyslon.cz
Tlakový vibrátor Adore G Vibe, 1699 Kč, ruzovyslon.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 11 / 13

Nabíjecí stimulátor klitorisu Satisfyer Curvy 2+

Testovala Kristýna D.M., editorka Ženy.cz

Stimulátory od Satisfyeru patří mezi mé vůbec nejoblíbenější. Už několik let přemlouvám většinu svých kamarádek, aby si taky jeden pořídily. Podle mě je to totiž hračka, kterou potřebuje každá. Od chvíle, kdy poznáte, co dokáže tlaková stimulace, se už jen tak nebudete chtít vrátit ke klasickým vibrátorům.

Už nějakou dobu jsem hrdou majitelkou cestovní verze Satisfyeru a popravdě jsem byla hodně zvědavá, zda mě tento nový model vůbec něčím překvapí. Oproti mému starému se tento pyšní dvěma motorky a také tím, že můžete kombinovat typické sání s vibracemi. Buď dohromady, nebo odděleně, a samozřejmě v několika intenzitách, rychlostech i kombinacích.

A jak to celé dopadlo? Napoprvé jsem byla trochu zklamaná. Tento model je podstatně větší a navzdory na omak neskutečně příjemnému materiálu mi manipulace přišla kapku krkolomná. Jsem v tomto ohledu konzervativec, který má rád zažité pořádky a musí hned vědět, kde co zapnout, aniž musí pomůcku zkoumat. Ale je to jen o zvyku.

První sólo testování skončilo tak, že jsem hračku odložila a sáhla po starším modelu. Tlakové vlny se mi oproti tomu, na co jsem zvyklá, jevily jako méně intenzivní a vibrace mě doslova otravovaly. Ale zjevně šlo jen o dočasné rozpoložení – při partnerském pokusu už totiž bylo vše v pořádku a dopadlo to nad očekávání dobře. Věnovala jsem více prostoru prozkoumání programů, z nichž mě zaujaly hlavně ty, které kombinují rychlé a pomalé vlny v různých časových intervalech.

Jako spousta moderních hraček i tento Satisfyer chce tedy trochu času. Když ovšem budete trpělivá, odmění se vám ve velkém. A já už pomalu přemýšlím, že se stane hrdým následovníkem toho mého cestovního stařečka.

Nabíjecí stimulátor klitorisu Satisfyer Curvy 2+, 1379 Kč, yoo.cz
Nabíjecí stimulátor klitorisu Satisfyer Curvy 2+, 1379 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 12 / 13

Partnerský vibrátor Good Vibes Only

Testovala Anna C., externí redaktorka Ženy.cz

Tento vibrátor ve tvaru kroužku s výběžky, které stimulují klitoris, má hned několik výhod. Jednak si s ním užijete sama, bez partnera, tam není o čem přemýšlet. Má devět programů, přičemž v druhé polovině jde o celkem silné vibrace, takže je hned hotovo.

Pokud si ale chcete dopřát trošku té lásky s partnerem, můžete na to jít dvěma způsoby. Dáte mu do ruky ovladač, ať se o intenzitu vibrací postará sám a dívá se, zatímco vy si budete užívat cestu k orgasmu, nebo ho nebudete zbytečně trápit a necháte ho, ať si vibrace užívá při sexu i on. Po překonání prvotních rozpaků pak přichází intenzivnější sexuální zážitek, a když na sebe počkáte, tak i společný orgasmus. Ten je víceméně díky této hračce zaručen.

Partnerský vibrátor Good Vibes Only, Růžový slon, 1399 Kč, ruzovyslon.cz
Partnerský vibrátor Good Vibes Only, Růžový slon, 1399 Kč, ruzovyslon.cz | Zdroj: archiv autorky

Pokračování 13 / 13

Masturbátor Clear Jack

Testovala Aneta M., externí redaktorka Ženy.cz

Pánské honítko se na první pohled zdá trochu děsivé, ale nakonec zcela překvapí! Materiál je velice lehký a příjemný, mužská zbraň je tedy chráněna. Kvalitní mat doplňuje dobrá vnitřní stimulační struktura, která zaručí pocit blaženosti. Honítko je lehce průchozí, což se na první pohled nemusí zdát. Zdání ale klame. Omytí a hygiena je též snadná. Tato hračka je skvělým zpestřením nejen pro osamělé muže, ale i pro ty zadané.

Masturbátor Clear Jack, 499 Kč, ruzovyslon.cz + Lubrikační gel 100% Natural Vegan, 299 Kč, ruzovyslon.cz
Masturbátor Clear Jack, 499 Kč, ruzovyslon.cz + Lubrikační gel 100% Natural Vegan, 299 Kč, ruzovyslon.cz | Zdroj: archiv autorky