...

... Zdroj: iStock.com

První rande nebylo nic moc: Má cenu chodit na druhé? Odpovídá Honza Vojtko

První rande, na které jste se těšili, nedopadlo nic moc. Má cenu chodit na druhé? To ví párový terapeut a kouč Honza Vojtko. 

První rande s sebou nese spoustu otázek: Jak zapůsobit? Jak moc dělat nedostupného, zajímavého? Někdy se povede, jindy to docela drhne. Pak ale nastává otázka: Má cenu to zkoušet dál? Jak dlouho by měl člověk dávat tomu druhému šanci? V úvodním videu odpoví párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Honza Vojtko tu pro vás bude i dál! Probrali jsme, co dělat, když víte, že kamarádku podvádí partner, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. Příště vás čekají seznamovací hry, jak poznat opravdový vztah, proč je těžké říct „miluji tě“ nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Každý všední den následující dva měsíce sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

O současných vztazích je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.