Která znamení zvěrokruhu se rychle vytočí?

Která znamení zvěrokruhu se rychle vytočí? Zdroj: iStock.com

Tak to jsi opravdu přehnal! Která znamení zvěrokruhu vytočí i úplná maličkost?

Někteří lidé se rozzuří velmi snadno a rychle, takže ani nepochytíte, co bylo původcem jejich vzteku. Je těžké se s nimi bavit, protože se z toho nakonec vždycky vyklube ošklivá hádka, a ještě těžší je s nimi žít v partnerském vztahu. Která znamení mají výbušnost ve vínku?

Vodnář

Když se Vodnáři rozčílí, stojí to za to. Obvykle sice nevybouchnou bezdůvodně, ale když už to udělají, je to hrůza. Konflikt s Vodnářem prostě nechcete zažít.

Vodnář.
Vodnář. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Panna

I Panny mají problémy s hněvem. Je pravděpodobné, že se na lidi utrhnou, pokud se věci nevyvíjejí podle jejich představ. Věří v osobní diktaturu, a pokud není po jejich, zuří. Hněv Panen nezná mezí, a když se rozzlobí, často zapomínají, s kým vůbec mluví...

Panna.
Panna. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Beran

Vzteklí jsou také Berani. Rozčilují se i kvůli maličkostem a jejich hněv se jen tak neutiší. Konflikty si pamatují a neváhají se pomstít ani po delší době.

Beran.
Beran. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Váhy

Váhy jsou obvykle milé, nesnášejí ale nespravedlnost a rozzuří je i domnělá křivda. Mají nulovou toleranci k bezpráví a jejich morální hodnoty jsou pro ně nadevše. Mají sebeúctu a pro její záchranu jsou schopny zajít hodně daleko.

Váhy.
Váhy. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

TIP NA VIDEO: Co čeká vaše znamení v lásce v roce 2024?

Video placeholde