.

. Zdroj: iStock.cz

Věční singles zvěrokruhu: Proč jsou tato znamení raději sama?

Některá znamení zvěrokruhu se nemohou dočkat, až poznají svou životní lásku a začnou s ní budovat rodinu. A pak jsou hvězdní zrozenci, kteří to mají docela opačně. Ať už pro svou nezávislou povahu, nebo kvůli vlastnímu perfekcionismu, následující znamení jsou většinou single a dost jim to tak vyhovuje.

Blíženci

Každý, kdo zná osobnost Blíženců, pochopí, že tomuto znamení zvěrokruhu se v dlouhodobých vztazích moc nedaří. To neznamená, že by netoužili po intimitě, ale jen snáze zvládají neformální a nekomplikované vztahy. Blíženci rychle vzplanou vášní, ale rychle zase ochladnou, což si moc dobře uvědomují, a tak začínají vztah obvykle až tehdy, když jsou přesvědčeni, že to vyjde.

TIP NA VIDEO: Čínský horoskop lásky a vztahů pro rok 2022

Video placeholde

Článek pokračuje na další straně. >>>

Pokračování 2 / 5

Střelec

Střelec se nebojí závazků, ale tento krok učiní až ve chvíli, kdy uvěří, že by protějšek mohl být ten pravý. Život tohoto pohodového znamení je bezstarostný, když má dostatek svobody, proto se bojí nových partnerů, kteří o ně projevují až moc velký zájem a brání jim v rozletu. Tajně touží po vztahu, i když to možná neříkají nahlas. Naplno se to projeví pouze v případě, že partner sdílí stejné zájmy a koníčky jako oni.

Pokračování 3 / 5

Vodnář

Vodnář, nepochybně nejnezávislejší znamení zvěrokruhu, dělá věci rád po svém. I když jsou Vodnáři jedni z nejsoucitnějších a nejstarostlivějších lidí v okolí, stejně tak potřebují období klidu, kdy mohou kultivovat své nápady a myšlenky. Aby se zavázali jednomu člověku, potřebují někoho, kdo je zcela oslní a bude sdílet jejich vidění.

Pokračování 4 / 5

Ryby

Osobnost Ryb se od ostatních znamení na tomto seznamu dost liší, protože na rozdíl od zbytku Ryby vyžadují péči a pozornost, aby se cítily doceněné. Jsou více než rády, že jim někdo projevuje náklonnost, ale často pochybují; o sobě, o partnerovi, o všem. Říkají si, že si tak dobrý protějšek nezaslouží, a také jsou velmi citlivé i na sebemenší kritiku. Proto bývají nezřídka raději single.

Pokračování 5 / 5

Panna

Na rozdíl od citlivých Ryb, které nevěří samy sobě, Panny jsou naopak extrémně kritické k ostatním. Při setkání s partnerem mají na mysli dokonalý obraz vztahu. Život ve dvojici ovšem není nikdy bez problémů. Pokud partner není bez chyby, není pro Pannu dost dobrý. Rozloučí se s ním a místo toho bude raději čekat na perfektní protějšek bez ohledu na to, jak dlouho to bude trvat.