...

... Zdroj: iStock.com

Velký horoskop na rok 2018 od Martiny Boháčové: Koho čeká láska, úspěch a radost?

Práce a kariéra, to je podle astroložky Martiny Boháčové oblast, které přejí hvězdy v roce 2018. Zkuste se tedy zamyslet nad tím, co byste chtěla v tomto směru změnit. Děláte opravdu to, co vás baví? Chystáte se na velký krok a nejste si jista, zda to klapne? Hvězdy a planety přejí těm, kdo na sobě chtějí pracovat. Těm, kdo se neustále vymlouvají, se dařit nebude.

Jupiter se bude pohybovat ve znamení Štíra, což znamená, že se budeme muset naučit pracovat s investicemi. Ti, co mají vše v pořádku, problémy mít nebudou. Kdo má dluhy, má šanci je v tomto roce vyřešit. Ve druhém pololetí se bude dařit všem, kteří rádi cestují.Rok 2018 bude též rokem vzdělávání. Pozor na nevěry a nevěrníky. Zejména v době úplňků a novoluní můžete hodně věcí dotáhnout do konce.

Beran

V roce 2018 budete řešit hlavně majetkové věci. Ale i láska bude důležitým tématem. Tentokrát půjde o sexualitu ve vztazích. Někteří Berani se stanou sexuálním magnetem pro opačné pohlaví. Budou také řešit téma, zda být věrný, nebo ne. Někteří budou řešit i nevěru u svých partnerů. Sexualita, osobní kouzlo a asertivita budou předpokladem pro to, aby se vám dařilo i finančně.

Rok 2018 pro vás bude rokem, který bude významný i ve vaší kariéře. Můžete povýšit, nebo padnout. Silné tlaky pocítíte do srpna 2018, kdy dojde k největším pracovním zvratům. Zejména v září si pohlídejte vztahy, ujasníte si spoustu věcí a zatřese to s tou oblastí, kde nejste stabilní a která nefunguje tak, jak má.

Býk

Rok 2018 bude pro Býky ve znamení velkých změn ve vztazích, a to nejen osobních. Začnete spolupracovat s novým pracovním partnerem, můžete nastoupit do nové práce nebo uzavřete nové smlouvy. Pohlídejte si podmínky, dobře si přečtěte každý dokument, který podepisujete.

Všechno musíte mít pod kontrolou a písemně. Někteří Býci ucítí, že si musejí udělat pořádek v partnerském vztahu. Budete také přemýšlet, kam a do čeho investovat. Může se objevit partner z minulosti a náruživí Býci budou vyhledávat nová sexuální dobrodružství. Čeká vás i hodně vyřizování na úřadech.

Blíženci

V novém roce se bude dařit zejména těm Blížencům, kteří pracují ve službách. Ti, kteří pracují ve zdravotnictví, budou excelovat, ale i ti, kteří pracují se zdravým tělem. Mnohým Blížencům poroste kondička. Na podzim se Blíženci budou muset zamyslet nad tím, jestli to, co dělají, mají dobře zaplaceno. To je jejich úkol zejména v roce 2018 – naučit se znát svou hodnotu a umět si říct za svou práci.

Druhá polovina roku bude ve znamení vztahů, volní Blíženci mohou najít někoho nového. Zadaní budou řešit vztahy až do prosince 2019. Blíženci, kteří neumí hospodařit, to budou mít těžké, bude jim dělat problém udělat si pořádek ve financích. Budete muset také zvládnout téma žárlivosti, někteří budou řešit alimenty nebo dědictví.

Rak

Raci budou v roce 2018 řešit hlavně emoce, ovšem budou se také divit, co všechno je možné. Budou dávat do pořádku svoje partnerské vztahy, nezadaní mají šanci najít někoho nového. Pozor, neukazujte hned své slabé stránky, mohli by toho zneužít. Nepřizpůsobujte se, neobětujte se, jinak budete nešťastní. Slabší nátury mohou upadnout do depresí a smutku.

Celý rok máte čas na lásku. Dařit se bude Rakům umělcům, učitelům a těm, kteří něco tvoří. Bude to rok úspěšný i pracovně a dosáhnete ocenění. Raci, kteří touží po potomcích, si otěhotnění mohou naplánovat právě na rok 2018. Rozvedení Raci se mohou dohadovat o majetek a neměli by spoléhat na sliby.

Lev

V roce 2018 se budou Lvi zamýšlet nad svým bydlením. Mají šanci pořídit si nový byt nebo vylepšit ten, který mají. Jestli s někým bydlíte, nezapomeňte, že i ostatní se musí cítit dobře. V novém roce věnujte pozornost taky svému šatníku, změňte styl oblékání, začněte pracovat na tvarování postavy a choďte na masáže, ke kadeřníkovi nebo k vizážistovi.

Dejte si do pořádku vztahy se ženami, ať už jde o dcery, matky nebo tchyně. V práci budete tvořivější a úspěšnější. Pocítíte silný tlak na osobní postu a kariéru. Pozor na onemocnění srdce, očí a páteře. Hrozí vám také na přepracovanost.

Panna

V novém roce se Panny mnohé naučí, a to hlavně ty, které se chtějí někam posunout. Panny, které budou chtít studovat, budou v roce 2018 velmi úspěšné. Dařit se bude Pannám ve zdravotnictví, léčitelství. Panny, které pracují v účetnictví, se budou muset naučit hodně nových věcí, Panny podnikatelky se budou muset zaměřit na reklamu.

Rok 2018 pro ně bude rokem pohybu – budou řešit auto, zahraniční cesty a podobně. Budou si muset srovnat vztahy se sourozenci. Zapracovat by měly taky na kritičnosti vůči ostatním. Tlak budou pociťovat v oblasti kariéry, osobního růstu i vztahů. Nevyhovující vztahy budou zanikat, ti, kteří si nerozumějí, budou plánovat rozchody.

Váhy

Rok 2018 bude pro Váhy velmi úspěšný finančně. Váhy, které nemají práci, ji určitě seženou. Ty, které chtějí jinou, ji také najdou. Rok 2018 má pro Váhy vzkaz: Nekecat a makat. Aby člověk vydělal peníze, měla by ho práce bavit. V novém roce můžete žádat více peněz a když si za tím budete stát, tak je dostanete!

Bude to také rok, kdy si můžete koupit něco nového a cenného, zejména Váhy, které dobře hospodařily. Budete si ale také muset uvědomit, že peníze nejsou všechno. Myslet je třeba také na zdraví, protože od toho se bude odvíjet vaše výkonnost. Váhy, pozor na konflikt s nadřízenými.

Štír

Rok 2018 bude pro Štíry rokem růstu, nových začátků a nových příležitostí. Takové období se v životě Štírů objevuje jednou za dvanáct let! Ujasněte si sílu osobnosti a své schopnosti. V novém roce je čas na změnu a na to, abyste pochopili, že máte život ve svých rukou. Bude se vám dařit pracovně i finančně.

Na své okolí budete působit jako magnet, ale pozor: důvěřuj, ale prověřuj. Přítele poznáte jen tehdy, kdy se vám nedaří. Po celý rok si budete muset dělat pořádek ve vztazích mezi sourozenci a sousedy. Připravte se také na náročné pracovní období plné změn, ale i na dobu, kdy budete pořád běhat po úřadech.

Střelec

V uplynulém roce Střelci změnili svoje myšlení a vnesli do života více stability. V novém roce budou více vydělávat a také se vrhnou do podnikání. Budou se muset postarat sami o sebe a zbavit se všeho a všech, kteří je omezují. Nezalekněte se možných překážek, hravě je zvládnete. Můžete mít zvláštní pocity, které vám budou signalizovat, abyste si uvědomili, co je pro vás důležité.

V roce 2018 budou mít Střelci také starosti s lidmi, na kterých jim záleží. Někdo je bude chtít i opustit, a jim to nebude jedno. Zjistí také, že s nimi ne všichni jednají férově. Bude to též rok úředních jednání. Ke konci roku pak na ně čeká obrovské štěstí, rozmach a posun vpřed.

Kozoroh

Kozorohy čeká zajímavý rok. Konečně dostanou možnost uplatnit se v pozici, po které touží, ale nebude to zadarmo. Měli by kolem sebe šířit atmosféru vážnosti a solidnosti. Vytyčte si cíl a jděte za ním, dodržujte sliby a totéž chtějte po ostatních. Nebude to jednoduché, ale je to úkol, který se musíte naučit.

Někteří Kozorozi začnou bažit po moci, jiní zase budou více shromažďovat peníze, protože budou toužit po majetku. Rada pro Kozorohy: Pracujte tak, abyste byli bohatí nejen materiálně, ale i duchovně. Rok 2018 je pro Kozorohy také rokem společenských akcí. Úspěch bude úměrný tomu, jak pilně budou Kozorozi pracovat.

Vodnář

Už v roce 2017 Vodnáři museli zatnout zuby a vydat ze sebe to nejlepší. I v novém roce bude tenhle trend pokračovat a Vodnáři budou muset pracovat na svém rozvoji. Také si budou muset uvědomit hodnoty v partnerství, protože zatouží po nezávislých sexuálních dobrodružstvích. Ti, kteří podlehnou, se mohou dostat do problémů. Nedělejte nic, co by mohlo rozbořit váš vztah.

Rok 2018 vás bude hlídat, abyste jednali narovinu, setkáte se s mnoha lidmi, kteří na rovinu jednat nebudou. Pohlídat si budete muset taky zdravotní a psychický stav. Druhá polovina roku bude ve znamení pracovních změn. Celý rok byste měli být opatrní a nespoléhat jen na svoje štěstí.

Ryby

Ryby mají dva životy a každá plave na jinou stranu. Jeden život je ten, který žijí, a druhý, o kterém sní. V novém roce hrozí Rybám, které nemají dostatek lásky, nevěra. Ty, které se nebudou umět ovládat, zase hrozí vztek a zbytečné konflikty. V roce 2018 čeká Ryby velký duchovní rozvoj, což bude způsobeno změnami v jejich životě.

Velmi důležitým tématem bude také vzdělávání, mnohé Ryby se přihlásí do školy nebo na nějaký kurz. Dařit se bude těm, které se v oblasti vzdělávání pohybují, ve sdělovacích prostředcích, s knihami či časopisy. Ryby čekají i úřední jednání a změny v bydlení. Ne všechno jim ale vyjde, někdo je zklame a Ryby zjistí, že se nedá každému věřit. Budou se muset také naučit přímočarosti.